tako je i moj tata kupio čili za domaće kobasice, a ono ni č od čilija, neka slatka paprika. morao je kupiti još 10 paketa da dobije malo ljutkast okus. sve je, kako ti kažeš, mild! ja sam za okus! ljuto, kiselo, slano, slatko...
16.02.2005. (14:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hehehehe......a kako si pogodila s tim"mild"..tako je i meni ovdje..sreca, imaju one meksicke zacine pa kad je ljuto je stvarno ljuto....ali mild kao metafora...da,bas tako...:):):)pusa
16.02.2005. (16:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara moja, draga moja... sve što si mi mjesecima pisala - bilo je istina!!! (nažalost)
ni pišat ne stignem... imama crijevnu grupu, ali ni to ne stignem... da mi mama nije na godišnjem, dijete bi mi bilo gladno i posrano... a ja još luđa...
nego, čemu sva ta žalopojka?
ma samo zato da napišem BRAVO ZA DAWU!!! :-) tek sam sada vidjela
jupi, jupi, jupi!
znaš da sam neko vrijeme žvjela u tirolu?, e pa, imas pravo - hebao ih MILD... da mi nije bilo tajlandskog restorana u haustoru pored, umrla bih bezukusna i gladna :-)))
love, hug & kiss
16.02.2005. (18:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a ča misliš da otvoriš butigu od naših pravih nemildiranih začina?...evo ja ću ti, recimo, pravit domaći pravi juti ajvar (e, sad se sitih kako talijanci kažedu "ajuto"-mora da su nekad provali ča je pravi nemildirani začin)...ajme, pada mi napamet miljun žestokih stvari...bižin, bižin dok me ni preplavilo žestoko :))))
16.02.2005. (20:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joj, kad se sjetim sjevernjacke poslastice - haringa u marinadi, a umjesto soli - pol kile secera. plus salata od mrkve u slatkoj majonezi. ko prezivi dobije desert - kolac od mrkve. bez majoneze. i bez secera.:)))
16.02.2005. (23:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne vjeruj svemu što piše,znaš onu narodnu i na plotu je pisalo nešto,;al' je to bio samo plot!! (garant je i sigurno je ljuto "Chili,i Tabasco") to probaj, i ne stavljaj prije u jelo kušat možeš prije!_;*
17.02.2005. (00:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sfizac
hahahaha moja draga! nit je paprika ljuta nit cvijece mirisi! kako mi je ovo poznato! davaj zelja!
16.02.2005. (14:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zločesta
tako je i moj tata kupio čili za domaće kobasice, a ono ni č od čilija, neka slatka paprika. morao je kupiti još 10 paketa da dobije malo ljutkast okus. sve je, kako ti kažeš, mild! ja sam za okus! ljuto, kiselo, slano, slatko...
16.02.2005. (14:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
more~snova
:-) nego, ja nikako da skontam di ste to vi? u zagrebu ili negdi vanka?
16.02.2005. (14:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jazzie
Hehhee... ja baš ne volim jako ljutu hranu - znači bilo bi mi dobro tamo...
16.02.2005. (15:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.on.postmodernism.
hehehehe......a kako si pogodila s tim"mild"..tako je i meni ovdje..sreca, imaju one meksicke zacine pa kad je ljuto je stvarno ljuto....ali mild kao metafora...da,bas tako...:):):)pusa
16.02.2005. (16:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
personal...
ja obožavam žarku hranu...pogotovo ljute feferone... mljac!
16.02.2005. (17:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trudnica na kvadrat
stara moja, draga moja... sve što si mi mjesecima pisala - bilo je istina!!! (nažalost) ni pišat ne stignem... imama crijevnu grupu, ali ni to ne stignem... da mi mama nije na godišnjem, dijete bi mi bilo gladno i posrano... a ja još luđa... nego, čemu sva ta žalopojka? ma samo zato da napišem BRAVO ZA DAWU!!! :-) tek sam sada vidjela jupi, jupi, jupi! znaš da sam neko vrijeme žvjela u tirolu?, e pa, imas pravo - hebao ih MILD... da mi nije bilo tajlandskog restorana u haustoru pored, umrla bih bezukusna i gladna :-))) love, hug & kiss
16.02.2005. (18:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Hvala Ip i tebi zagrljaj i puno pusa i bembacici pono pusica :)))
16.02.2005. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kašeta
a ča misliš da otvoriš butigu od naših pravih nemildiranih začina?...evo ja ću ti, recimo, pravit domaći pravi juti ajvar (e, sad se sitih kako talijanci kažedu "ajuto"-mora da su nekad provali ča je pravi nemildirani začin)...ajme, pada mi napamet miljun žestokih stvari...bižin, bižin dok me ni preplavilo žestoko :))))
16.02.2005. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lud Ud
tko je zamuma, zamuma je
16.02.2005. (21:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
beštijica
Hahhahahha, a što kažeš na "light"? Još jedna moderno-potrošačka izmišljotina...
16.02.2005. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Za "light" nemam rijeci, kad to pise na proizvodu ja ga bacim nazad...
16.02.2005. (22:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lucy Fair
joj, kad se sjetim sjevernjacke poslastice - haringa u marinadi, a umjesto soli - pol kile secera. plus salata od mrkve u slatkoj majonezi. ko prezivi dobije desert - kolac od mrkve. bez majoneze. i bez secera.:)))
16.02.2005. (23:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riječanka&svijet
kupi Cayennsku papričicu..vidjeti ćeš što je ljuto, hehehehe..a "light" ne podnosim, naročito majonezu...bljakkkk
16.02.2005. (23:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hedgehog
Volim ljuto i papreno, bez toga mi je sve što reče Riječanka bljaaakkk.
17.02.2005. (00:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
* *Ciciban! Dobar dan ......
Ne vjeruj svemu što piše,znaš onu narodnu i na plotu je pisalo nešto,;al' je to bio samo plot!! (garant je i sigurno je ljuto "Chili,i Tabasco") to probaj, i ne stavljaj prije u jelo kušat možeš prije!_;*
17.02.2005. (00:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Hvala na savjetima ;)))
17.02.2005. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
(b)Analna Carica
neki to vole zestoko, ha?! Mmmm, voljela bih probati taj tvoj specijalitet? :-*
17.02.2005. (01:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
* *Ciciban! Dobar dan ......
Ne znam gdi kupuješ papriku, ako si Vani kupuj kod Stranaca, Mađari, Turci ili kod Bugara tu ćeš pravi začin za jelo naći!_;*
17.02.2005. (03:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šatro Cosmo girl
Ahahaha... događalo se to i meni - i to baš s paprikom, a tis i uostalom bolje prošla: na mojoj je pisalo "slatka", a bila je ljuta...
17.02.2005. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Lucy Fair, haringa mi je jedno od omiljenijih poslastica, posebno kad se sjetim scene iz Limenog bubnja ;)))
17.02.2005. (10:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
leb
šarp, šarp treba bit, ne mild, ŠARP!
17.02.2005. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Leb, mislis sarf? ;))
17.02.2005. (15:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Love foolosophy...
.....zivio tabasco ;)....
17.02.2005. (18:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maja the bitch
kuhanje... i to sa mild paprikama... mislim da bi mi i kineski bolje 'legao' od toga... :)))))))))
17.02.2005. (18:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...