Komentari

lilianke.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Savršena - kako se ono kaže - hm, nemrem se sjetit - nije vivisekcija - a u pič mič - anamneza? - ne - dijagnoza? - ne - opservacija? - ne - e hebiga, sad i kad bih se sjetio, ne bih prepoznao da sam se sjetio - savršena kaj? - imam tu riječ negdje u podsvijesti ali neće izić van - prognoza? - ne - a neam pojma.......

    avatar

    21.07.2021. (03:43)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Bilo kako bilo, Allah mi nije po volji, stalno imam predodžbu Osame bin Ladena. :))) Nemrem si pomoć. :)) Možeš ti znati da je Allah isto što i Jehova, Bog, Krišna, Buddha, Isus Krist i slično, pa ipak, kad pomisliš na Allaha, imaš sliku Osame bin Ladena. :))))) Dakako, kad gledam i slušam na YouTube-u Live Makkah Today ili neku sličnu live-stranicu iz Meke, veoma sam dirnut, ta smiješna, bizarna Kocka i prostor oko nje u meni izazivaju snažnu devociju.

    avatar

    21.07.2021. (03:53)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano, dobro :))) možeš dobiti pudinga. :)))

    (Sad će me kopkati)

    @Mariano, da ti samo znaš kako je Ehlimana slatka i draga plavokosa curica, ne bi ti nikad bin Laden na pamet padao :))))

    To ti je Rabić family oz Otočca, (obožavani YT kanal moga djeteta, samo odrasli su -svi- :)))), pa ne znam postaju li još što) i kad vidiš te curke kako sa uvjerenjem pričaju kako je marama njihova kruna, ne možeš nego protrnuti nad njihovom sudbinom, srce preskoči od pogleda u taj ortodoks. Ali, kako D,Juan kaže Karlosu, zbog čega bi žalio njihovu sudbinu, i ne znam što još kaže, al njihova duša NIJE fulala vrijeme i mjesto. :)))) zovu me, zabušavam na kavi a svi hoće ručati. Vratit ću se kadnije završiti komentar.

    avatar

    21.07.2021. (12:55)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano, fun fact, na nsslovnoj slici obiteljske whap grupe, -gdje se do Spasa smije i može samo na jedan način :)))) - stoji slika Kabe, ahaha od svih slika koje bi mogle stajati :))) maslo Djeteta, samo ne znam zašto, al sigurnonutjecaj family Rabić. :)))

    avatar

    21.07.2021. (14:31)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    :))) Malo sam pogledao, bilo me strah gledat dalje, apstraktna Meka ipak mi je draža. :) Nadam se da djeca ne uče kako se najbrže opasat eksplozivom. :)) Te lijepe njihove oči i te prerano starmale face - uf.

    avatar

    24.07.2021. (02:26)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano, neke od tih curki sad su već udate gospođe, ove najstarije, mislim si (ili ih to čeka u najskorijoj budućnosti...), i na pomisao da će ih spojiti s nekim takvim zelenim ispranomozgašem, nekim musavcem koji će ih učit kako treba i puštat ih da same učine i urade sav život........dok on divani.
    To je skoro jednako strašno koliko i bombe.
    Ah, koliko jada.

    (Nijje Otočac:))))nego Grafačac:))))ispričavam ee ahahaa. Isuse, jezivi su ovi stričeki i babe, malo sam pogledala opet)

    ...

    Općenito, zapravo, ta zelenost vlastite djece užasava. Pomisao da moraju proći i kroz greške i patiti. Gledaš kako im život buja, ali i vidiš kad ne vide.Teško je to istrpiti, stojiš pokraj i grizeš nokte, navijaš za pozitivne ishode i preznojavaš se ...
    Svako toliko me prestraši nekim banalnim neznanjem; jučer smo hodale magistralon, nebitno, da bi me ona pitala u kom smjeru je Zadar. To je ko da u Zg ne razumiješ položaj Save i Sljemena.... nakon svih vožjji busevima, gledanha po kartama, sa 16 godina - pa normalno da se bojim, imam dojam da je trebam za ruku vodati.
    Pripadati ljudskom rodu je - zajebano.

    .....

    Nema lijeka tome obezglavljujućem osjećaju kada čovjeka prevale sjećanja djetinjstva. Zanimljivo je kako događaji i ljudi mogu pasti u zaborav, ali opći ton, on ne blijedi kada bi čovjek i htio. I, jasno, uvijek iskaču neugode, sramote, bolni nedostaci, i slične zgodne stvari.

    ...

    Inače, moje dijete je ipak izraslo mrvu , pa ti kao slijedeći video mogu ponuditi crtani Svako Dobro. ...
    :))) na YT.
    Ah.
    :))

    avatar

    24.07.2021. (10:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...