Komentari

makedopgreatagain.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tena P.-tim makeAdifferen

    Vrlo zanimljiv članak! Pokazuje kako je u gotovo svakoj takvoj situaciji iznimno važno da postoji dobar vođa koji će znati pristupiti takvoj situaciji i reagirati efektivno. Naravno to nije nimalo lak posao i zahtijeva puno znanja i vještina te upravo zato vođa ne može biti svatko.
    Kao što ste i napisali u članku, kvalitetan i uspješan vođa je vrlo rijedak:)

    Tena Pomper- tim makeAdifference

    avatar

    17.01.2021. (14:45)    -   -   -   -  

  • Laura

    Vrlo zanimljiv članak koji jako dobro prikazuje kako vođe trebaju provoditi stalne promjene ovisno o situacijama oko njih te kako njihove vještine mogu doprinijeti boljitku u ovim turbulentnim i nesigurnim vremenima.

    Tim ECCONOMISTI

    avatar

    17.01.2021. (20:32)    -   -   -   -  

  • FRAN

    Zanimljiv članak koji ukazuje da je sposobnost prilagođavanja situaciji jedna od najvažnijih karakteristika dobrog vođe.

    Tim 4K&BG

    avatar

    19.01.2021. (11:21)    -   -   -   -  

  • SOS TIM

    Jako zanimljiv osvrt na temu vodstva u organizaciji. Na vrlo zanimljiv način ste istaknuli sve osobine dobrog vođe. Kako bi organizacija uspješno otklonila sve poteškoće na poslovnom putu ona treba imati dobrog vođu. On je taj koji organizaciju usmjerava, koordinira aktivnostima i pruža potporu svim zaposlenima na različitim hijerarhijskim razinama. Sposobnost prilagođavanja situacijama u okolini predstavlja ključ uspješnosti poslovanja. :)

    avatar

    21.01.2021. (17:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...