Komentari

makedopgreatagain.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Tena P.-tim makeAdifferen

  Vrlo zanimljiv članak! Pokazuje kako je u gotovo svakoj takvoj situaciji iznimno važno da postoji dobar vođa koji će znati pristupiti takvoj situaciji i reagirati efektivno. Naravno to nije nimalo lak posao i zahtijeva puno znanja i vještina te upravo zato vođa ne može biti svatko.
  Kao što ste i napisali u članku, kvalitetan i uspješan vođa je vrlo rijedak:)

  Tena Pomper- tim makeAdifference

  avatar

  17.01.2021. (14:45)    -   -   -   -  

 • Laura

  Vrlo zanimljiv članak koji jako dobro prikazuje kako vođe trebaju provoditi stalne promjene ovisno o situacijama oko njih te kako njihove vještine mogu doprinijeti boljitku u ovim turbulentnim i nesigurnim vremenima.

  Tim ECCONOMISTI

  avatar

  17.01.2021. (20:32)    -   -   -   -  

 • FRAN

  Zanimljiv članak koji ukazuje da je sposobnost prilagođavanja situaciji jedna od najvažnijih karakteristika dobrog vođe.

  Tim 4K&BG

  avatar

  19.01.2021. (11:21)    -   -   -   -  

 • SOS TIM

  Jako zanimljiv osvrt na temu vodstva u organizaciji. Na vrlo zanimljiv način ste istaknuli sve osobine dobrog vođe. Kako bi organizacija uspješno otklonila sve poteškoće na poslovnom putu ona treba imati dobrog vođu. On je taj koji organizaciju usmjerava, koordinira aktivnostima i pruža potporu svim zaposlenima na različitim hijerarhijskim razinama. Sposobnost prilagođavanja situacijama u okolini predstavlja ključ uspješnosti poslovanja. :)

  avatar

  21.01.2021. (17:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...