Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Žaba

    Necu ništa radit iden kupus sadit hehe

    avatar

    15.07.2020. (22:49)    -   -   -   -  

  • Iznajmljivač

    https://www.facebook.com/luka.bulic.fp/videos/266367378004679

    avatar

    16.07.2020. (19:42)    -   -   -   -  

  • kastel

    L.p zelim. Znam da me maher obavezno brise ali moje je da se izjasnim. On kaze da nemoram ali ja hocu i smijem dokle god postivam njegova pravila.

    Postovani starosjedioci svih naslja Bilica.

    Ne pise kastel protiv opcine i starosjedioca i nisam ljubomoran sto naselja Mikulandre i Vrulje koracaju velikim koracima u buducnost ali mi iz Sparadica imamo protiv da neprestano provlacite karticu kroz nas bankomat. Pri tome uzimate 95% onoga sto se uplati u proracun.

    Vrulje se ne mogu prepoznati od prosle godine. Opcina je prije 4-5 godina izgradila plazu a sada vec gradi novu iza Carlija. Kada je donesena odluka vijeca da se produzi obala?? Sada su tamo 6.7 kamiona oblutaka koji stoje nerazasuti a nigdje ni jednog kupaca,

    Istodobno u Sparadicima odnosno u Stublju po kazivanju TZO Bilice kupa se i do 70% turista (?) u poredjenju sa proslom godinom i upravo ti oblutci koji bespotrebno stoje na novoj plazi u Vruljama mogla su dobro biti iskoristena na Kalauzovcu ali i Zabrebackoj plazi u Sparadicima. Prosle godine su obecali za Kalauzovac 3 kamiona dosao jedan ove godine isto tri dosao jedan.

    NISMO MI PROTIV STO VI MIKULANDRE I VRULJE IMATE NEGO STO MI IZ NASELJA SPARADICI NEMAMO. UVALA STUBAJ JE PODJELJENA NA JUZNU I SJEVERNU KOREJU.Ima li kraja DISKRIMINACIJI koja se moze sjekirom sjeci toliko je ocigledna.

    Maheru uvjek pises o nekoj mrznji dotepenaca i vikendasa prema domicilnima. DAJ SAMO JEDAN ARGUMENT. Tracati moze svaka baba. Nije li red da se pocnemo uvazavati jer smo vec odavno kao ljudska rasa sisli sa drveta.

    avatar

    22.07.2020. (15:48)    -   -   -   -  

  • Pašo

    Kastel,da ti ja repliciram iz prve ruke,posto je ocito da trazis pravdu bilo kad i bilo gdje. Plaza u Vruljama nema kupaca trenutno,jer nema hlada,nema tuseva,nema kabina za presvlacenja a ulazak u nju je na škarpu ili da ti objasnim ,ulazak u jezero je ka da skaces u slapove Krke... Eto zasto trenutno nema kupaca-jednostavno jer je poluzavrsena! Nema sve ono sta vasa u Spradicima ima-iako niste ni kune ulozili u svoje misto,sve vam je Opcina servirala! Vrulje i trebaju dobiti najvise sredstava svake godine jer su bile zapostavljene godinama previse na ustrb dotepanaca s jedne i domicilnih s druge strane? ( sparadici-mikulandre). U tvom mistu imas dva restorana(premda se ne zna koji je gori ugostitelj) jedan polukafic sa inventarom iz socijalizma,te ducan kojem ni jedna inspekcija ne moze dati papir za rad! Baci malo oko na Vrulje pa ces viditi more kuca sa odmor sa bazenima,robinzonski turizam,dva restorana,solidan kafic.. I najbitnija stavka sve nasi ljudi-vecinom Calete bez ikakvih dotepanaca,gastabajtera,muslimana,siptara etc kojima su se tereni prodali za šaku dolara..za razliku od tvog kraja i onoga naauprot tebe.vrulje itetako mogu biti primjer ostatku bilica-jer su obalu i rasvjetu napravili puuunoo prije postanka Opcine,(sve sami) za razliku od vas koji se morate naguziti i dati glas opcinarima da bi nesto dobili..jer ocito niste sami sposobni nista.

    avatar

    23.07.2020. (17:46)    -   -   -   -  

  • maher

    kastelu ponovo mene prozivaš bez ikakve potrebe i čini mi se da ću morati ponovo brisati komentare radi tvoje nekorektnosti !!!!!

    avatar

    23.07.2020. (18:25)    -   -   -   -  

  • Pašo

    E moj kastel,ocito je da ne citas sa razumijevanjem,preporuka moja da posjetis nekog specijaliziranog za takve stvari... ima turista u Vruljama itetako,kad bi se radila neka evidencija o broju postotka nocenja u Bilicama,Vrulje bi upale u Top 2 po nocenjima.. Skoro svaka kuca se bavi iznajmljivanjem ,velik broj top kuca sa bazenima,robinzonski turizam u Vruljama cvate,a di je vas? Mozda na Dedica mulu? Ima par vikendasa tu u sparadica,ima li ijedan vrhunski smjestaj tu sa bazenom kod vas? Ima i pravo Opcina da malo ulaze u vas,jer ne ulaze se u onoga tko malo daje vec u onoga tko puno daje! Tu vas par dotepenaca bitni ste samo Opcini kad vam glas triba dati..No hard feelings,zelim ti uspjesnu sezonu i sve najbolje,ali ne petljaj u domicilna sela Bilica.Uvijek se mozes vratiti iz velegrada iz kojeg si doša-dosli...

    avatar

    25.07.2020. (11:02)    -   -   -   -  

  • kastel

    Vidim ja Paso da si ti provokator. Ovi svi sto komentiraju protiv vezova su tvoji istomisljenici koji nista ne rade i nista ni nemaju nego se kite tudjim perjem.

    Sto se ovoga tice nemam sta vise reci. L.p

    avatar

    25.07.2020. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...