Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (138)

Marketing


  • Fazon

    Puno se radi,asfalt kroz Vrulje se radi,kapitalan projekt za turizam u Bilicama..Opcina valjda smatra da ce asfalt,struja,voda dovesti turiste..Nikakav plan,program vezan uz setnicu,obalu nije razvijen..To i ne cudi kada vladajuce to ne muci,oni samo ubiru plodove kroz razne poreze,prireze od iznajmljivaca... sto konkretno ce Opcina napraviti za njih ? Ima li odgovora?

    avatar

    25.01.2020. (13:35)    -   -   -   -  

  • Stepinac

    Odgovor. Fazon svi znaju da su Vrulje uz rame sa Skradinom samo što dobit kasiraju na crno općinari i pojedini Vruljani. Načelnik je reka da nema asvaltiranja prije kanalizacije. Bilice su zrele za uskočku istragu. Za 17g nisu uspjeli ni ulicima imena dati svi dobivaju poštu na Bilice stubalj, što se tiče lijeve strane uvale. Općinari kradu ko da im je zadnje.%

    avatar

    25.01.2020. (23:05)    -   -   -   -  

  • Srna

    Kad bi neko htio izračunati doprinos Vrulja u proračunu vidio bi su dosad dobili više nego su uplatili u deset godina.

    avatar

    25.01.2020. (23:59)    -   -   -   -  

  • Jelen

    Srna,ne piši gkuposti vec argumentirano i sa dokazima. Argumentiraj sta su Vrulje dobile ne u zadnjih 10,vec zadnjih 20 godina od Opcine?! Te tvoje konstatacije ne drže vodu,uzimajuci u obzir koliko su sami mjestani napravili za svoje misto u bilo kojem pogledu.Nije im trebao nacelnik ili zamjenik iz Vrulja da bi se pokrenuli,za razliku od vecine sela u Bilicama gdje im je Opcina SVE napravila...

    avatar

    26.01.2020. (07:20)    -   -   -   -  

  • Zaba

    Kako vidim Jelen kaze da je Općina u većini sela napravila sve. Kladim se da Jeleln niti ne zna koliko sela Bilice imaju, a niti što je u njima napravljeno odnosno nije napravljeno. Svi se čude kako Bilice ne idu naprid, a sve nepismeni i neinformirani. Ma bolje niti ne zaslužujete. Kakav narod takva vlast.

    avatar

    26.01.2020. (11:04)    -   -   -   -  

  • Jelen

    Žabo,ajde u vodu,zaroni,pa,se ponovo na povrsinu vrati.. okladu bi sigurno izgubija....Ili da ti formuliram odgovor,dakle Opcina je u vecini sela napravila dosta toga sto joj je u nadleznosti bilo i sto su trebali za osnove zivota( infrakstruktura),za razliku od Vrulja gdje su mjestani vecinu sami napravili( rasvjeta,obala pa cak i setnica) .Citaj sa razumijevanjem,a ne kako ti odgovara.. nitko nije napisa da su ama bas sve napravili,premda ima i takvih zaselaka (mikulandre). Mudro velis,sve neiformirani i nepismeni,vidim da si "svoj na svome"..

    avatar

    26.01.2020. (11:26)    -   -   -   -  

  • Srna

    Jelen vidim da jednostran. Sta su Vruljani dobili?
    Dobili su pravo da na crno drže vezove. Gdje ima da jedna privatna marina ima pontone u moru i izgradjeni ofis uz samo more bez koncedije i obrta. I kafic koji je u vlasnistvu općinskog vijećnika već treću godinu raste i na pomorskom dobru. 90% njegovog prometa je bez fiskalnog računa. Od dvadesetak nardžbi dobio sam za prve dvije. Jeleni nismo svi krkani.

    avatar

    26.01.2020. (11:42)    -   -   -   -  

  • Zaba

    Vruljani su sami sebi napravili kuće, cimentirali određene dijelove cesta i obalnih privezista. Sve ono sto su i ostali žitelji Bilica radili, pa kome pravo pa kome krivo. Nisu tu Vruljani ni povlašteni, a ni pokradeni. U Bilicama za sada je jedino naselje Mikulandre povlašteno.

    avatar

    26.01.2020. (14:11)    -   -   -   -  

  • Fer plej

    Zabo zar misliš da nema interesenata npr. U Šparadama da betoniraju po uzoru na Vrulje. Koliko su općinari umočili prste vidi se po odluci gradnje šetnice Mikulandre - Vrulje. Isti ste vi. Vrulje u poređenju sa Šparadama ima 2 vijećnika koji daju ruku predsjedniku vijeća da radi kako hoće za Mikulandre a za uzvrat i vi mastite brke. Vidimo da se obala preko puta Vrulja ubrzano betonira pa im triba šetnica iz proračuna da lakše dođu do svojih vezova koji se pune na crno. Razvidno je da neovisni nisu krali dok nisu svoju pobidu predali zna se.

    avatar

    26.01.2020. (15:43)    -   -   -   -  

  • Apač

    Srna,vezano uz privatnu marinu koju spominjes,covik je legalan i ima obrt za koncesijske usluge izdavanja i vezivanja jahti....Prije nije ima nikakvu dozvolu,odnedavno je legalan i ispravan..bolje on ka bilicki domorodac da izdaje,nego neki Turčin da dodje i kupi pare i komanduje ....Mozda pojedince muči to sta su u Vruljama sve domorodci i fetivi biličani,nisu ka ostali prodali terene i zemljista uz more pa im sad vladaju mujo,haso,mehmed i ostali...zato im i Opcina nije pristrana,jer se jako malo ulaže s obzirom na razvijeni turizam zadnjih 10-ak godina..

    avatar

    27.01.2020. (07:56)    -   -   -   -  

  • Srna

    Niko sretniji od mene ako je Čarli legalan. Zlo je što općinsko vijeće čiji je se rad u 2019 svodi na oko petnaestak radnih sati za cijenu od 100 tisuća kn. Ta odluka nije bila na vijeću a mislim da općina nema ovlasti izdati dozvolu za rad privatne marine jer je po prostornom planu nema a možda su šta smuljali na dopunama. Pročelnik je sklon muljanju. Zato ako je Čarli legalan kapa dole njemu ne muljatorima koji drže narod za stoku sitnog zuba.

    avatar

    27.01.2020. (10:58)    -   -   -   -  

  • Apač

    Nije u vlasniku marine problem,problem su ilegalni vezovi duz Vrulja,gdje Opcina nista ne poduzima,bar 30-ak jedrilica je u uvali..da ne spominjem divljaka koji je nasred vale ostavio jahtu i vezao je na kopnu za borić!? Jadno i tragicno,iz vlasti dobro znaju tko je vlasnik brodice,ali 2 god ne poduzimaju nista..Tu opcina pare velike gubi,ali vrag ce ga znati,mozda je paravan za muljanje?

    avatar

    27.01.2020. (15:09)    -   -   -   -  

  • munja

    Dobro je da opcina gubi jer nije ni osnovana da dobiva. Mozete li zamisliti opcinu koja u 17g. nije uspjela rijesiti svoje sjediste. Cuk je bio mala beba za ove danas. Ovi ne da kradu nego i metu za sobom.

    avatar

    27.01.2020. (19:40)    -   -   -   -  

  • KISA

    Gledam kalendar općine bilice i molim Boga da autorima oprosti jer neznaju šta su učinili. Kod tisuce zanivljivih detalja autor je gledao da zadovolji sve zaseoke. Nasovnica prikazuje naselje šparadici koje po investicijama deset puta zaostaju za Mikulandrića.

    Naslovnica je trebala biti Julijina trokatnica na samoj plazi da okovječi korupciju a takvih bisera ima još kao venecijanski most i mol na plaži za kućne ljubimce.

    avatar

    30.01.2020. (13:13)    -   -   -   -  

  • bura

    Gledan fotografiju Vrulja iz pticije perspektive objavljenu od tz bilice. Vidi se da je i druga strana preko puta Vrulja dobro izgradjena vez do veza a brodova na vezu ko u prici a sve na crno. Bandic je amater za lokalnog serifa Bilica samo sto bandica svi tuzuju pa red je da i mi pocnemo.

    avatar

    02.02.2020. (12:07)    -   -   -   -  

  • Đoko

    To je moguce samo i isključivo u Bilicama, gdje " Mujo iz Siska" napravi mulo ,zaveže brod i na kraju svojata taj vez.. Krajnje je vrijeme da se tome stane na kraj,Opcina zatvara oči i dopusta kriminal desteljecima...Na desetke jahti u Vruljama pročelnik samo zatvara òči,ka da i ne vidi taj problem...Ima li itko da rjesi taj goruci problem Bilica,ili treba dovest kamere i tv pa da se onda situacija raščisti?

    avatar

    02.02.2020. (15:26)    -   -   -   -  

  • bura

    Znaci problem je Mujo iz Siska. Pa to je djecija igra za procelnika ali, sta ako je platio nekome iz opcine mozda bas njemu. Lopov je lopov ma koje nacionalnosti bio. Necu reci vire jer nje je najmanje u Bilican.
    Davno je Bog reka laku noc!

    avatar

    02.02.2020. (17:16)    -   -   -   -  

  • Simpa

    Bilice vode dva branitelja od kojih je bar jedan ptspiovac vema grub i naprasit čovjek. Inače su veliki domoljubi ali za vlastiti dom i domove svojih prijatelja. Ti su ljudi oslobodjeni svih davanja prema općinskoj kasi a velika većina ih radi na crno i imaju kamione i avione ali su nesposobni za normalan život.
    Iako ih je Država dobro zbrinula njima je malo ali i onima oko njh.
    Samo žena načelnica može spasiti Bilican ili nazad u Šibenik.

    avatar

    02.02.2020. (19:21)    -   -   -   -  

  • Putokaz

    Mnogo se priča o imovinskim karticama. Naši čelnici bili su goli i bosi kod preuzimanja vlasti a vidite ih danas. Jedan od njih je napravio mnogo kuća i prodao a obilno se služio općinskim materijalom. Od neovisnog vijećnika postao je zavisan da bi mogao da mulja.

    avatar

    08.02.2020. (10:10)    -   -   -   -  

  • Putokaz

    Pardon nije on vijećnik nego predsjednik vijeća. Vijećnici su se zabili u mišju rupi. Oko sto tisuća kuna su nas kostali u 2019 za petnaestak sati poslusnoga rada jer svi imaju neku korist pa muče. Nema diskusija jer su tu zbog 600kn mjesečno

    avatar

    08.02.2020. (11:43)    -   -   -   -  

  • Đani

    I ja bi za 600 kn misečno bija u viječu,klima glavom, ija i pija,žderačina na svakom kutku i sve alamake...Nikakva obaveza prema nikome i ničemu,biti vijecnik u selu,i nista ne raditi i biti "prvi u selu,zadnji u gradu"... I jos kroz Opcinu se pritakakati za svoje privatne interese,i ušičariti za sebe i svoje biznise..Promatrujuci vijecnike,svaki od njih imaju hobije gdje se šlepaju uz Opcinu,a zauzvrat moraju biti tiho na sjednici i ništa ne protuŕječiti,jel vidi vraga "ruka ruku mije"... Koji vrag ce nam takvi viječnici,gdje im se uvjetuje šutnja,a opcepoznata činjenica je da je jednom visokopozicionarnom vijecniku nađen posao u zamjenu,pogadjate da bude mirno i da uopce ne trazi riječ na sjednici( prije toga je par puta opra ostale sa protupitanjima i argumentima)... Eh,davno je rečeno,da se tribamo vratit pod skute Grada,pa nece biti muljanja u prazno...

    avatar

    08.02.2020. (19:00)    -   -   -   -  

  • anemicni

    Problem Bilicana kao starosjedioca je sto nemaju ambicije. Do 91 zivjeli su od partizanskih mirovina zasluzeno. Od 91 zive od Domovinskog rata mada ima par istinskih branitelja a Nr.1 je predsjednik vijeca, ostali se slepaju zdravi mogli bi volu rep iscupati i uz mirovinu svi rade na crno i uzimaju kruh omladini koja odlazi ili ima probleme sa opjatima. Bilice imaju divne momke i cure i siguran sam da imaju potencijala ali ih ubise ovi impotentni stari krkani koje zanimaju samo feste i ja tebi ti meni.
    Da se vratim na ambicije. Covjek bez ambicija je ko kurac bez potencije pa mozda se neki i utapaju u alkoholu ili zderu posto je mukte pa su se ugojili a u tom slucaju seksa nema.
    Naravno da dite treba vratiti materi odnosno Sibeniku, Grad ce dobiti 2.5 tisuce stanovnika i lakse ce do evropskih novaca buduci da ovi nasi nisu svojim radom povukli ni kunu a na upravni odjel i uopce opcinu trosimo preko 1/2 milijuna kuna. U ostalom zasto bi nami sa opcinom bilo losije nego Zatonu i Raslini koje su MZ .

    avatar

    08.02.2020. (23:01)    -   -   -   -  

  • lazi

    Sta smo sve progutali od osnivanja opcine. Obecavali su lungo mare, postu, skolu, normalnu autobusku liniju, da ce nerazvrstanim cestama dati imena, da ce izgraditi opcinsko sjediste, da ce Bilice razviti u turisticku destinaciju a od toga nista. Vidite koliko se mulja da se i Djelo u izgradnji pocelo bez dozvola. Sve do sada sto je opcina izgradila uradjeno je bez dozvola a zasto? Da bise moglo ukrasti: ko je taj ko moze procjeniti koliko je gradjevinskog materijala utroseno a koliko zavrsilo na njihovim gradilistima i njihovih kompanjona. Slijede nova obecanja. Ne zaboravite radi se vise od 5 milijuna eura u 5 godina.

    avatar

    09.02.2020. (23:10)    -   -   -   -  

  • Peko

    Izasao je clanak u Portalu sibenskog tjednika da su Bilice dobile 5 miljuna kn valjda za uvalu Stubalj...To je ok,da se konacno krene puževim korakom naprijed...Sezona ide,sve tmurno i mirno,nista se ne radi osim asfalta u Vruljama kojeg cekaju ima 3 miseca( od pocetka radova)..zna li tko sta je sa,setnicom prema Lucevoj punti?

    avatar

    21.02.2020. (19:29)    -   -   -   -  

  • NELA

    Općina Tisno povukla 80% sredstava iz EU fondova za vrtić za smještaj od 55 do 60 djece. Zašto se općina Bilice ne usudi pojaviti na natječaju, možda se boje dobiti će novac pa bi se nešto morati raditi. Obrazovanog kadra smo imali a i direktorica turističke zajednice je pojačanje, jer žene mijenjaju svijet pa možda nam krene na bolje. Nije cilj imati puno ljudi koji ne rade, već one koje imamo motivirati da radno vrijeme iskoriste za dobrobit Bilica. Naši redari vozikaju se od šume iza slastičarne do Kalauzovca i ostalim mjestima daleko od očiju općinara.(možda će mi netko odgovoriti šta su radili ove zime) Sezona je na vidiku, turistička mjesta su u velikim pripremama. Posla pune ruke, samo treba odraditi 8 sati za ono za šta su primljeni i plaćeni. Pozdrav

    avatar

    22.02.2020. (08:36)    -   -   -   -  

učitavam...