Komentari

marconius.blog.hr

Dodaj komentar (381)

Marketing


  • Paraziti naši svagdašnji

    U komentarima moram priznati da mi nedostaje drugarica Klara zpth.Njezini opisi kao i Ornelini bili su mi zakon.

    Marko

    avatar

    13.11.2019. (11:40)    -   -   -   -  

  • EuM

    Nije loše, to je svega,
    Brat Bratu,
    jedna i pol milijarda eura!

    (Ali ima nada, Europa nam dolazi na balkan,
    nisu ni svjesni što ih čeka - a
    tolika sirotinja praznih
    džepova!)

    avatar

    13.11.2019. (13:09)    -   -   -   -  

  • Promatrač i Ornela

    Na prethodni sam post već ostavio komentar, vidim pojavio se novi pedofil pop psihopata kojem bi trebalo posrati se u smrdljiva infektivna usta. Mogli bi malo i franceka podjebat nebi bilo loše. Što se posta tiče ovo je tek jedan mali dio proklete hdz krčmetine jebem im mater lopovsku. Ornela šalje pozdrave druže Marko.

    avatar

    13.11.2019. (22:45)    -   -   -   -  

  • Ornela

    Evo pozdrav i od mene Marko, a o postu što da kažem, slika zbilja govori tisuću riječi.

    ORNELA

    avatar

    13.11.2019. (22:50)    -   -   -   -  

  • Franjo, umirovljeni župni

    Valjda bi je trebao pitati tebe kada ću i što napisati.
    Na ovom se blogu skupljaju, samo Jugoslavenčine.

    avatar

    15.11.2019. (12:10)    -   -   -   -  

  • TITOV PIONIR

    Franjo pederu, franjo pederu, franjo pederu, Franjo pederu franjo pedeeeru

    Svinjo debela, svinjo debela, svinjo debela svinjo debela nema oprosta.

    Lizni govno franjo nemoj se sramit perverzni pedofilski stvore jest da ti je krepao ivanov no imaš dragu ljubičča pa se jebite gamad klerska ustaška.

    avatar

    15.11.2019. (14:01)    -   -   -   -  

  • Franju na gnjili kurac

    Druže Marko dobro naša draga drugarica Ornela kaže kao i ti uostalom slika zbilja govori tisuću riječi samo tupavi smrdljivi stvorovi kao što je franjo to ne vide, jer je za komunizma svoju ustašku glupu gubicu morao držat začepljenu inače bi ga pojela prdekana na golom otoku gdje mu je i mjesto. Ali ova naša Rvatska je došla kao oaza za političarsku i popovsku bagru koja krade ovaj jadni narod. Ma nek si jebu mamice pozdrav drugaricama i drugovima.

    avatar

    15.11.2019. (14:11)    -   -   -   -  

  • Drug Goran komunist

    Druže franju na gnjili kurac ova usrana država je zbilja postala prava septička jama puna govana raznih vrsta uz kler i političare to su svakako i kapitalisti te bankari i slična govna. Zato je jedino riješenje vratiti temelje socijalizma da se sve to i ispravi a franju i njemu slična govna uputiti na prisilan rad uz svakodnevne batine te prisiljavanje istih da pjevaju "druže Tito ljubičice bijela" a ako se pojavi ljubičić izjebat ću mu majku svojim gnjevnim komunističkim crvenim kurcem.

    Goran Zezalić zamjenik sekretara KPD Dugava.

    avatar

    15.11.2019. (14:19)    -   -   -   -  

  • Franjo, umirovljeni župni

    To je vaš govor, Jugoslavenskog smeća.Kada ćete se odreći ustaških kuna ?

    avatar

    15.11.2019. (15:31)    -   -   -   -  

  • Psihijatar

    "velečasni" opet puštate svoj otrov i govna među normalne ljude vi ste psihotično smrdljivo đubre koje ima sreće da sam ja profesionalan pa vas neću ispsovati no vjerujte mi da mi je želja. Spakirajte prnje jer kola dolaze po vas. Razgovarao sam sa svojom vezom koja će čim uzmogne poslati kola po vas i vratiti vas na liječenje vi stari pljesnjivi ustašoidni pope. Kola dolaze po vas.

    avatar

    15.11.2019. (15:58)    -   -   -   -  

  • Klara zpth

    Ajme drugovi pa franjo je još podnošljiv u odnosu na onog ljigavog ljubičića, a za ogavnog ivanova da i ne govorim. Dobro je netko od drugova primijetio da za vrijeme komunizma nije bilo te face koja se usudila krasti i upropaštavati narod a crkva se nije smjela uplitati u politiku niti su dobivali novce. A danas nažalost više nije tako štuje se krive vrijednosti. Druže Marko pozdrav i svim drugaricama i drugovima i mojoj Orneli

    ZA LIBERALNU HRVATSKU I JEDNAKA PRAVA VAŠA DRUGARICA KLARA

    avatar

    15.11.2019. (16:06)    -   -   -   -  

  • Franju na gnjili kurac

    Franjo krkane jebem ti gene izdrkane
    Jebem ti ustašku mamu i tatu jes se ti boria u ratu?
    Jesi kurac sutra malo sa svojim si popovima narod krao.
    Jebo te u šupak krivousti tuđman koji vam je vlast dao
    Na grobu bi mu se posao.

    avatar

    15.11.2019. (16:13)    -   -   -   -  

  • jugonostalgičar

    Kako je predivno vidjeti mlade drugarice i drugove ovako posvećene u borbi protiv lopovluka primitivizma nepravdi i klera. Vidim da se je i klerski majmun franjo oglasio taj je stvarno umobolan. Lijepo je vidjeti mlade ljude svjesne kako je naša voljena i nikad prežaljena Jugoslavija bila jedna pravedna i poštena država za razliku od Hrvatske kakvu imamo sada.

    avatar

    15.11.2019. (19:57)    -   -   -   -  

  • Paraziti naši svagdašnji

    Franjo zašto se ti nisi odrekao Jugoslavenskih dinara za vrijeme Juge?

    Pozdrav svim drugovima i drugaricama.

    avatar

    15.11.2019. (20:15)    -   -   -   -  

  • Nataša Janjić

    Siroti isfucijent franjo je ispucao svoje frustracije, sad mu je valjda lakše. Sramota je kako narod plaća ono što je sve hdz zajedno uz crkvu popio a plaćamo i dalje. Među svećenicima skoro pa da i nema normalnih franjo, ivanov, i ljubičić su živi dokaz (dobro ivanov nije živ hihi)

    Drugarski omladinski pozdrav.

    avatar

    15.11.2019. (21:25)    -   -   -   -  

  • Komunistička omladina HR

    Druže Marko ja se apsolutno slažem sa drugaricom Natašom Janjić kao i sa svim drugim drugaricama i drugovima. Mogu nam razni desničarski papkari kojekakvi veliki rvati popovi jurčevići i ljubičići lagano pofafat. Kad preuzmemo vlast iskorijenit ćemo bolesno stanje u ovoj pičkojebini od države.

    avatar

    16.11.2019. (15:35)    -   -   -   -  

  • NN

    Neka njofra i onaj isprdak ljubičić zvani bre ljuba vide da nas ima! A hdz su govna kakva kuja ne koti! Stranka sa najvećim govnima među političarima.

    avatar

    16.11.2019. (16:45)    -   -   -   -  

  • scenarij V 4

    Za početak drugaricama i drugovima drugarski pozdrav zdravo! Drugarice Nataša Janjić ovakvi tipovi amebe beskičmenjaci smrdljivci i u razvoju zaostali ustašoidi poput franje osim frustracija i govana kojih su puni nemaju apsolutno ništa. Oni nas uništavaju kradu odvlače u primitivizam i jedu govna kao najfinije i najslađe kolače. Omladinci mi drugarice i drugovi se vjerojatno borimo protiv vjetrenjača ali boriti se treba jer praviti se da se ne događa ništa dok se ustašluk i primitivizam štuje dok prljava odurna hdzovska govna kradu i zadužuju narod kod eu lopina, dok govna od bankara imaju moć deložirati ljude, dok politika dopušta poslodavcu da se prema radniku odnosi kao prema trulom govnu, dok nam sva mladost tridesetih godina i još mlađi odlaze u inozemstvo po bolji standard dok se političari sprdaju sa glupim narodom koji ih bira dok se tolerira kriminal najgore vrste i prolazi nekažnjeno, dok profesori štrajkaju zbog dominacije sindikalne đubradi koji nisu ništa bolji od samih političara. Dokle god se izvlače sileđije, ubojice i sinovi prokletih tajkuna i da dalje ne nabrajam jer ima toga za napisati stotinjak enciklopedija. Vidiš draga drugarice Nataša Janjić da se pravimo retardirani i kao da se sve to ne događa to nas izjednačava sa govnima protiv kojih se borimo. O primitivizmu ne treba previše tipkati kao niti o tome što popovi seruckaju. Živjeli mi drage drugarice i drugovi.

    avatar

    19.11.2019. (23:26)    -   -   -   -  

  • Franjo, umirovljeni župni

    Pitanje za vas vi psihopati i pederi što se javljate na ovome blogu, koliko sam puta napisao slovo u?
    Kad me ponovo prijavite zbog homofobije, ne zaboravite mi donjeti dekicu u zatvor.

    avatar

    20.11.2019. (10:51)    -   -   -   -  

  • scenarij V 4

    Pitanje za tebe njofra stari oronuli psihopatu kako se usuđuješ nazivati nas psihopatima? i srati kroz usta po ovom divnom blogu i divnim drugaricama i drugovima? Možeš li ti amebo,čovječja ribico ma jednostanični organizmu nevažno koje vrste svima nama objasniti zašto si zadnji klerski šljam te zašto podržavaš pedofiliju u crkvi,hdz,lopovluk kapitalizam nepravde da ti ja pomognem algo istrunula pošto si preglup da sam odgovoriš jer su glupani najčešće preglupi da bi bili u stanju svatiti koliko su glupi. Podržavaš sve to jer si šljam,govno ulizica i isprdak iz kravljeg prljavog smrdljivog čmara,jer si bitanga i nitkov koji nikog živog ne zanima i jer si zlo jedne od najgorih vrsta. Indoktrinirani majmun sa kromosomskim poremećajem ustašoidna prastara arheološka iskopina i iskompleksirana liječena alkoholičarska vucibatina. Eto njofra to si majmune,i neka mi majmun oprosti što ga s tobon uspoređujem. A peder si ti što nebi niti bio problem da su te tvoji popovi guzili ali si uz to pedofilsko smeće i đubretar stoga odgmiži tamo odakle si dogmizao i ostavi se ovog bloga jer smrdiš čak i preko monitora.

    avatar

    20.11.2019. (13:30)    -   -   -   -  

  • scenarij V 4

    njofra papane i prekini boltati (podebljavati) slova, to rade psihički bolesnici i jadnici a to i jesi pa me ne čudi. Mi jako dobro vidimo i normalan standardan tekst. Zar uistinu misliš pljesnjivče kojem je mala životinjica zvana mozgojed davno pojela mozak da ćeš doći do izražaja ili možda dobiti kredibilitet u svojim maloumnim izjavama ako ti slova budu debela? rekao bih ti razmisli još jednom ali se sjetih da nemaš s čim.

    avatar

    20.11.2019. (13:47)    -   -   -   -  

  • pesme

    Ajde franjo blago tebi
    lagano u skokovima odjebi
    Ajme franjo drkađžijo stari
    budala poput tebe omladinu kvari
    Jeli francek po Rvatskoj se priča
    da si pljugao kurčeve za dve runde pića
    Jebli te ivanov i luburić u logoru i tvoj francetić
    Pavelić je govno bio za razliku od druga Tita Tito
    Ima poštene sljedbenike, a tvog krepanog poglavnika
    Tko išta pita.
    Za vrijeme Tita kao pizda što i jesi si šutio jer bi te Tile
    na goli otok uputio, zato sada mnogo sereš a za sobom
    ne opereš.
    U životu francek ti nisi karao, kurac ti je samo za pišanje bio
    pa tko nebi na tvom mestu popizdio.

    avatar

    20.11.2019. (15:40)    -   -   -   -  

  • Marko

    Franjo s čim mažeš kosu kad ju opereš?

    avatar

    20.11.2019. (18:13)    -   -   -   -  

  • Dd

    Druže Marko maže ju lubrikantom, da ima odkud pobrati kad je vani a izgledno je da bi moglo biti guženja. Onda samo prođe kroz kosu i namaže pakšu.

    avatar

    20.11.2019. (18:23)    -   -   -   -  

  • Franjo, umirovljeni župni

    Marko s ničim.

    avatar

    20.11.2019. (18:27)    -   -   -   -  

učitavam...