Komentari

obicnamama.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blog jedne obične mame

    Kakve Apgare su imala vaša djeca? Jeste li se kada susreli s dijagnozom/mišljenjem liječnika vezanima uz zdravlje vašeg djeteta koji su vas prestrašili?

    avatar

    19.02.2019. (10:24)    -   -   -   -  

  • Mommy

    Puno djece je neurorizicno iz mnogo razloga zbog cega idu na Goljak, kako na preglede kod specijalista tako i na vjezbice.
    Kako Vam je fizijatrica i rekla, ona vidi stvari koje vi ne.
    Mislite li i dalje da uzimanje njege za dijete na konto toga je varanje zdravstvenog sustava?
    I mislite li doista sa patronazna sestra zna bolje od specijaliste?

    avatar

    19.02.2019. (21:51)    -   -   -   -  

  • Blog jedne obične mame

    Da, i dalje mislim da je varanje zdravstvenog sustava tražiti PRODUŽENJE porodiljskog dopusta za dijete s kojim sve štima. I zato ja NEĆU tražiti PRODUŽENJE porodiljskog dopusta preko uobičajenih godinu dana. Ono o čemu sam ja pisala su LAŽNE dijagnoze. I nisam nigdje napisala da patronažna sestra zna bolje od specijaliste već sam je naprosto pitala mišljenje o tome što znači imati određeni Apgar rezultat, i to odmah po porodu djeteta, a ne nakon razgovora s fizijatricom. . Uostalom, da omalovažavam mišljenje specijalista ne bih dijete vodila na EEG i neuropedijatru već bih jednostavno to ignorirala.

    avatar

    20.02.2019. (06:59)    -   -   -   -  

  • Mommy

    U tome i je stvar, ni jedno dijete ne dobija dijagnozu na lijepe oci. Ni jedan fizijatar, a tako ni neuropedijatar nece pisati lazne dijagnoze djeci. Uostalom, sve te dijagnoze idu na vjestacenje s cim se vidi postoji li potreba za njegom djeteta zbog cega treba ostati doma s roditeljem, bio to otac ili majka.
    No dobro, svakom svoje. Bitno da je s drugom sve u redu.

    avatar

    20.02.2019. (13:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...