Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • Savage

    Sretna svima 2019 g,posebno Općinarima da se malo prosvijetle,educiraju te ugledaju na ostale Općine diljem zupanije (Raslina,Zaton,Tribunj.),te vide kako navedeni sakom i kapom uzimaju novce iz Eu sredstava..Dok oni uzimaju pare za razvitak turizma,plaža etc.svega bitnog vezanog uz turizam,ovi naši su po tome na početku 19 st,gdje se probijaju sumski putevi,razglaba se i potiče u kavanama tko ima prioritet da mu cesta dodje do građevinskog područja i dr...Načelnik i co se hvale koliko Bilice imaju noćenja,znajuči/ne znajuči da oni nisu tu nikakav faktor ni segment,imajući u vidu da u 21 st niti turisticku zajednicu nemamo,a da o nekakvim letcima,panoima o turistickim sadrzajima koijma bi se gosti upoznali sa Bilicama (gastronomija,smjestaj) da ne govorim.. Nered i bezakonje svugdje,počevši od ilegalnih jedrilica duž Vrulja,gdje se ne zna tko pije a tko plaća,neregistrirane i slupane aute duž obale,kakav dojam ostavljamo?! Sto radi pročelnik,komunalni redari ?! Zasto se oči zatvaraju? Nisam mislio da ću ikad reći,virova sam u načelnika i njegova predizborna obećanja,ali Cuk je mila majka za ove vladajuće...

    avatar

    03.01.2019. (10:48)    -   -   -   -  

  • galeb

    Prvo od sefa u 2019 pa corak. Koliko vidim falcificirate datume. Nisi maheru cestitao na vrime cak su te neki opminjali. Dobro, nije ni sada kasno ali datum ne odgovara, Savage je dao diagnozu za 5. Cuk je bio mala beba jer ovi ne uzimaju i ne kradu oni otimaju. Sa razvojem turizma opcinari nemaju nista niti su ga posticali. Kraj godine i pocetak nove a nema financiskog izvjesca niti skupstine TZ sa jasnim planom za 2019.

    Bilice nemaju uslova ni ljudstva da bi imale opcinu. MZ Bilice kao naselje grada Sibenika su po mjeri.

    Nisu gradjani osnovali opcinu da bi opcinari imali radna mjesta vec ih placaju da rade za svoj narod.

    Na celo opcine nikada vise jednog Mikulandru ili Caletu jer su uvezani i rade samo za sebe i svoje. Slazem se da bi vec ako hocemo opcinu red bio na jednu zenu ali opet nikako iz ove te dvije obitelji sa duznim postovanjem jer sigurno nisu svi krivi ali...

    avatar

    03.01.2019. (12:26)    -   -   -   -  

  • maher

    sta ti galebe imas englesku tipkovnicu ka na njoj nema slova ć,č,š,ž i pogledaj malo datum moje cestitke pa onda kazi svoje misljenje

    avatar

    03.01.2019. (12:49)    -   -   -   -  

  • galeb

    Tocno 24. 12 na nagovor blogera a to se nije desilo 31.12 Ne gledajmo na slova u ovoj godini jer se dobro razumijemo. Sa par klikova dobijem slova koja ti bodu oci ali to ne mijenja na stvari. Dobio si dobar komentar od Savage pa mu repliciraj sto to nje tocno. Mene zanemari jer necu nabaviti drugu tipkovnicu. Brisi ako ti ne odgovara. Meni je bitno da se drzim pravila i ne koristim govor mrznje i ne vrijedjam a posebno ne lazem.

    avatar

    03.01.2019. (13:19)    -   -   -   -  

  • Bura

    Bravo za prvi komentar on će obilježiti 2019

    avatar

    03.01.2019. (16:53)    -   -   -   -  

  • joso

    moj galebe izgleda da ti je proradila probava kad si tako silovito navalio na Šefa koji ti previše tolerira. Da je to moj blog svaki takav komentar bio bi obrisan, no Šef je tolerantan pa te strpljivo trpi!!!!!

    avatar

    03.01.2019. (19:27)    -   -   -   -  

  • galeb

    Ne lazem, ne kradem i nisam iskljuciv kao ti. Mislim da on ne trpi ali ti bi znatno izgubio da opcine nema. Infrakt bi dobio. Oladi covjece stalno si u sukobu sa nekome. Reci tocno sto je laz ali pocni sa Savage njega bolje razumijes. Sefu se ispricavam nije mi bila namjera da ga vrijedjam kao ni tebe. L.p

    avatar

    03.01.2019. (22:32)    -   -   -   -  

  • joso

    odakle tebi galebe prase pokvareno kad ti moram ovdje tako kazati da ja varam, lažem, kradem kad nemaš pojma tko sam i odakle sam da se tako bezobrazno možeš izražavati i istina je ono što sam ti napisao da Šef ima preveliko strpljenje kad pušta slobodno tvoje komentare koji su krajnje neukusni i bezobrazni. Morao sam ovako makar mi Šef obrisao ovaj komentar!!!!!!

    avatar

    04.01.2019. (14:23)    -   -   -   -  

  • galeb

    Gospodine Joso upamet!!
    Nisam pisao o tebi nego o sebi. Ta tolika ljubav prema opcinarima je cudna iako znas da su zavrsili 2018 sa dva milijuna u minusu. Prije pet godina smo plujvali po Cuku i njegovom minusu od milijun. Moram priznati da me vrijedjas kad me nazivas prasetom. Odojak moze jer je to hr rijec a ti si prototip pravoga Hrvata pa te molim pazi na pravopis.. Zato ti kazem, kaci se za Savage komentar jer je on za tebe razumljiv i ne vrijedja takve kao ti ali istinom izuva iz cipela. Umjes li ti uopce da citas?

    Trazis zastitu od sefa ali on za razliku od tebe bar procita komentar i vidi da nije istina sta tvrdis. Zivi i zdravi bili

    avatar

    04.01.2019. (16:31)    -   -   -   -  

  • joso

    galebe ciljano je pisano da ti dokažem da se kod nas govori jezikom koji nije naš hrvatski, a u komentaru sam se ogradio unaprijed samo moraš pomno pročitati komentar

    avatar

    04.01.2019. (20:38)    -   -   -   -  

  • Mrav

    Joso ne predstavljaš mišljenje Biličana što se tiče doseljenika. Osjećam da galeba zabavlja josina živčana reakcija. Ovaj komentar savaga je prava slika nase općine. Ukratko rade protiv interesa onih koji ih kruvom hrane. Neka se sjete šta i gdje u su bili vodeća dva političara koji danas lome Bilice zarad svojih interesa.

    avatar

    04.01.2019. (21:21)    -   -   -   -  

  • Boćato

    Priča se da je svaki drugi mikser betona o trošku općine otišao na privatna gradilišta kao i svaki drugi sat rada bagera. O armaturi da i pričam. Debljina asvalta je išla pola pola sto znači da je pola materijala zamraceno. Znam mjesta gdje su kablovi rasvjete postavljeni ispod tampona i 4 do 5cm asvalta. To se moze lako dokazati jer se znaju točna mjesta. Važno je kome se platilo kopanje i zagrtanje kanala a znaju se propisi. Biličani ne mrze svoga načelnika, naprotiv samo ga želimo probuditi. Najlakše je podnijeti anonimnu prijavu sa dokazima kojih ima jer sve se slika i snima. Probudite se napokon jer eventulne prijave nece ici Šibeniku. Načelniče svati SAVAGE komentar kao blagoslov jer je iskren i istinit. Svi znaju da čitate ovaj blog. Ako se vi javno očitujete onda ćemo javno slikom na sliku riječ na riječ sa imenima. Skužajte ma nemogu više šutit. Lp

    avatar

    04.01.2019. (23:56)    -   -   -   -  

  • Panjkota

    Bilice moraju imati jasnu strategiju razvoja u kojem smjeru žele ići,ako misle napredovati.. Ako je to grana turizam (ne vidim što drugo),onda se moraju svi zajedno uhvatiti "za štap",da svi napredujemo i idemo naprijed..Dosta ljudi se u Bilicama ozbiljno bavi turizmom,sa druge strane nemali je broj susjeda koji to ne razumiju i "spotiču nogu" onima koji su u turizmu..Tko je u toj branši,zna o čemu pričam..Uzmimo za primjer Vrulje,gdje već par godina uz samu plažu stoje neregistrirane i slupane aute,gosti to vide,vidijeli su to i pročelnik,načelnik,redari... Zašto se zatvaraju oči,štiti se nekoga,kakav dojam ostavljamo? Nadalje,uz samu plažu u Vruljama stoje pobacana drva(zna se tko je vlasnik) već 3-4 godine,pa jel to jadno i žalosno da se nerad i nered dopušta olako?!
    U čemu je problem,izgleda u tome da se tim primitivcima ne žele zamjeriti,ako je tako,onda za Vas gospodo taj posao NIJE !!

    avatar

    05.01.2019. (10:36)    -   -   -   -  

  • Sito

    Odmah nakon reizbora načelnk je moarao dati do znanja da se neće ponovo kanditirat. Već od tada se zna da će načelni biti njegov zamjenik. Stvarnu vlast u Bilicama ima predsjednik općinskg vijeca a za mutne radnje pročelnik i Joško. Oni rade na terenu a rezultat je katnica uz samo jezero. To se na tom mjestu po prostornom planu nije smjelo desiti. Bilo je otpora i prijava čak i u tisku ali B vitamin je rijesio sve. Priča se da i dio najma za općinu i ambulantu idu nekim opcinarima. Najam za ambulantu je značajno poskupio.
    Ova uprava je svjesna da ima toliko pitanja pa zato i grabe kao da ce sutra morati odstupiti. Dva milijuna minusa sve govore.

    avatar

    05.01.2019. (12:06)    -   -   -   -  

  • Sito

    Ambulanta je na prevaru osnovana. Potpisi su uzimani i od onih koji nisu imali prebivalište. Lijačnica je bahata nece da prima turiste a mali broj Biličama korisi njene usluge. Ona radi za par obitelji jer nije na tržištu kao njene kolege. Bilice su premale da bi financirale bahatu lječnicu. Sprovedite anketu i vidjet ce te da bacate proračunski novac.

    avatar

    05.01.2019. (13:14)    -   -   -   -  

  • joso

    mrave gdje si ti pročitao i po čemu si zaključio da ja predstavljam mišljenje biličana.Pomno pročitaj što pišem i onda donosi zaključak !!!

    avatar

    05.01.2019. (13:30)    -   -   -   -  

  • Mrav

    A gdje si ti pročitao da ja to tvrdim. Napisao sam da ne predstavljaš mišljenje Biličana u odnosu na doseljnike. Ti bi ih sve protjerao.

    avatar

    05.01.2019. (16:16)    -   -   -   -  

  • maher

    lijepo vas molim da na ovom mjestu ne prozivate poimence ljude i o njima govorite, već ako im nešto imate kazati idite kod njih, pa im to kažite u lice ako imate hrabrosti. Svaki komentar koji imenuje nekoga ću odmah I Z B R I S A T I !!!!!

    avatar

    06.01.2019. (11:24)    -   -   -   -  

  • Savjest

    U pravu si maheru ali onda molim te budi doslijedan. Imam osjećaj da su šef, maher i joso jedna osoba i ciljano po sistemu toplo hladno hocete da nametnete netrepeljivost prema jednom dijelu stnovnika koji žive pred vas. Maheru ti si osobno jednom našem zemjaku stavio metu na glavu a znso si točno o kome se radi. Mi koji ovdje pišemo većinom se dogovaramo sta i kako da se cuje nas glas.
    Maheru ti imaš nacina sve nas blokirati a mi smo svjesni da vrijeđati na osbnoj razini nije u redu i to ne činimo . Opcinari su javne osobe i trebaju biti spominjani samo śto se tiče njhovog rada. Lagati i traćati biti ljubomoran i zavidan te pozivati inspekcije nije naš nacin. Bog vidi sve kao i to da nama nije lako sa vama. Zi i zrav bio. L.p

    avatar

    06.01.2019. (13:52)    -   -   -   -  

  • maher

    Savjest, kažem i ponavljam NE ŽELIM da se na mom blogu proziva poimence bilo koga, a onaj tko to hoće i želi neka otvori svoj blog pa onda neka izvoli pisati što hoće i protiv koga hoće, a ovdje ponavljam ja to ne dopuštam. Ako misliš da je to sve jedna osoba zašto onda obrišem komentare za koje misliš da su sa iste adrese!!!!

    avatar

    06.01.2019. (14:49)    -   -   -   -  

  • Savjest

    Ispričavam se moguće je da griješim ali "joso" direktno piše neprimjereno. Ima i drugi kao blog koji argumentirano sa dokazima komentira ali ne dozvoljava pisanje bez imena i prezimena tako da nama odgovara tvoj blog . Bitno je ne psovati i zeliti zlo nikome pa ni načelniku kojeg smo i mi birali ali sve manje je i nacelnik i nas. Mi zelimo da se drži obećanja.

    avatar

    06.01.2019. (16:58)    -   -   -   -  

  • maher

    Savjest kažem slobodno komentirajte, ali mislim da je ipak ružno da se pošto je ovdje anonimno i slobodno bilo koga prozivati imenom prezimenom ili nadimkom. Zahvaljujem na razumijevanju!!!!

    avatar

    06.01.2019. (21:52)    -   -   -   -  

  • labud

    Slavicu stavljamo mozda u nezgodan polozaj ali od nje zavisi i njenih ambicija. Muski dio ce se buniti posebno dva prezimena koja su privatizirala opcinu. Samo zena kao nacelnica moze da izlijeci nasu opcinu i dovede u red upravni odjel ali i vrati zasluzeno mjesto opcinskom vijecu i da nose svoj dio odgovornosti. Gore nemoze biti zato ce biti podrzana. Vrlo, vrlo ruzna situacija u nasoj opcini jer nema oporbe a bez kritika nema ni dobre vlasti.

    avatar

    07.01.2019. (10:53)    -   -   -   -  

  • maher

    Labude i tebi napominjem da ne želim nikakva imena ljudi na ovom blogu. Ako ih želiš odi kod njih pa im to kaži. Nemoj se ljutiti to je ovdje tako i zahvaljujem na razumijevanju!!!!

    avatar

    07.01.2019. (13:14)    -   -   -   -  

  • Zena

    Slazem se. Promjene su neophodne, ali moguce kada se skupi kriticna masa i pruzi prilika.

    avatar

    07.01.2019. (21:15)    -   -   -   -  

učitavam...