Komentari

nediljkonedic.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • Mali remorker

  Slikovna mapa, ne stikovna. :)

  Malo sam se izmotavao sastavljajući ovo. Cilj je bio napraviti što prožetiju križaljku, strukturalno malo "tvrđu" i sa pojmovima koji se ne sreću svaki dan.
  Ne znam koliko se to vidi: pojmovi Anadirski zaljev i Loni Anderson su mi bili važniji od nekakve standardne beline (u procesu nastanka su odbačena očekivanija rešenja, kao afirmiranje a odustao sam i od prve 14 - ice podstreknutost jer nije baš u skladu sa hr normom).
  Onda sam abartovao sastav sa 3 w. :)
  Tako... ništa posebno, nepotpuno realizovana ideja (žao mi je što nisam mogao da maknem jedno crno polje ispod eona, kad je već ovo Ć ispred Y onemogućilo vodoravni prolaz... u tom delu je baš zacrnjeno).

  A rebus... mogao je biti efektniji. Budući da se ja generalno kasno palim, sad kapiram da je varijanta SVI RADO RISKIRAJU bila bolja, jer je imala jaču postavku: na slici bi Doris svirala Kiraju, a taj Kiraj (nemački olimpijski kanuist) je (nama) jednako nepoznat kao Kiramo, tako da ništa nisam dobio, olakšao ili otežao ovakvim izborom. A bilo bi kompaktnije i interesantnije sa dativnom postavkom.

  avatar

  03.09.2018. (10:18)    -   -   -   -  

 • Deseta umjetnost-enigmatika

  Eto dokaza da nisam prepisao rješenje, ali mi normalno izgleda i STIKOVNA (od STICK). Zbiljski, rebus mi se ne sviđa zbog nepoznatog drugog lika. Križaljka je bolja, ima najviše rijetkih slova od svih dosadašnjih, samo nizak joj je PDR i ukrižano je ŠITAKE i ŠARŽ.

  avatar

  03.09.2018. (19:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...