Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • znatiželjna ekipa

    Čestitke svim timovima na uspjehu u Sokobanji. Gledamo danas snimku zatvaranja i imamo pitanjce. Kod intonitanja himne u kategoriji junior štap naglašeno je da se intonira himna tima koji je osvojio više bodova, zanima nas koji tim je u kategoriji senior štap osvojio više bodova i zašto to nije naglašeno. Unaprijed hvala na odgovoru.

    avatar

    16.09.2018. (23:33)    -   -   -   -  

  • HMS

    znatiželjna ekipa:
    Ne nije se svirala himna tima koji je osvojio više bodova, nego države koja je osvojila više bodova, tj. više timova zajedno. I tako je i rečeno.

    svi ostali:
    Tako je odlučila EMA i HMS. Članovi saveza ogromnom većinom glasova. I vodila se višemjesečna rasprava, analize, projekcije, na svim tijelima stotine sati sastanaka... Nije to doneseno napamet i nije odluka samo par ljudi. I nisu mažoretkinje jedine koje to imaju, ima to i niz drugih natjecanja.

    Primjerice na HMS-u u seniorima bilo je tri tima koji su osvojili zlato i potpuno je nebitno koji je tim imao više bodova. Da nije bilo tako jedan bi bio zlatni, drugi srebrni, treći brončani, a oni koji su osvojili srebro i broncu ne bi osvojio medalju. Oba saveza će nakon provedenog natjecanja provesti raspravu, donjeti zaključke i postoje dvije opcije. Ili se ovaj sustav zadržava jel je motivirajuć za više timova ili se sve vraća na staro. Nimalo problem ako tako odluči većina timova.

    avatar

    19.09.2018. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...