Komentari

la-bruja.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Eto, znao sam ja da se treba pomoliti prije jela ili prije ispijanja čaše vode. Ali svejedno to neću raditi. ;)) Jesi li gledala nedavnu emisiju Na rubu znanosti, Nova istraživanja o vodi? Gostovao je Ninoslav Novak, član upravnog odbora Zaklade Ananda i simultani prevoditelj Sai Babinih govora kad je dolazio u Zagreb. Ima vrlo zanimljivih dijelova. Glavna Božja instrukcija čovjeku jest: otpor je uzaludan, bit ćete asimilirani. ;)) Naučio čoek stavljat linkove, a štaš.

    avatar

    19.04.2018. (08:20)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano;
    Bravo za naučenje linkanja!! :)) Eto vidiš, kako ti se brojne stvari ne daju raditi, tako ti se ova dala. Zato što ti treba. E pa kad će ti trebati blagoslov nad vodom, budeš i to naučio raditi. (Ne shvaćaj me doslovno, odnosi se na sve radnje i potrebe). :))
    Ovo o vodi je uvijek iznova fascinantno gledati (a jesam li baš ovo gledala ne mogu se sjetiti), pogledat ću si to u miru!! U stvari, zaista sve može biti medij koji napunimo, začaramo za bilo koju svrhu, u tom smislu, cijeli svijet je čaroban. I nosi poruke.
    Iznova čitam Kastanedu, jer mi je tako došlo. I pokušavam doći u kontakt sa Don Juanom M., ak se može s anđelima čuvarima, zašto onda ne bi i s njim. :))

    avatar

    19.04.2018. (14:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...