Komentari

trenddop.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • monsters of society

    Hedona chocolate, dobar primjer društvenog poduzetništva u Hrvatskoj te smatramo kako je ovo hvalevrijedan projekt koji zapošljava ljudi s invaliditetom. Ljude s invaliditetom treba uključivati u društvo kako se oni ne bi osjećali izoliranima i isključenima. Mislimo da ovakve primjere treba čim više medijski promovirati.
    https://monstersofsociety.wordpress.com

    avatar

    15.01.2018. (12:17)    -   -   -   -  

  • Lex Agrokor

    Pohvale za odabrane primjere društveno odgovornog poduzetništva u Hrvatskoj i Svijetu. U slučaju da ste vi privatan poduzetnik u Hrvatskoj, kojom bi idejom u načinu poslovanja, koja bi bila u skladu sa vašom branšom, promovirali društveno odgovorno poslovanje?

    avatar

    15.01.2018. (12:46)    -   -   -   -  

  • HopNaDop

    Kompanija Mondragon često je spominjani primjer kada se govori o socijalnom poduzetništvu. Drago nam je da ste istaknuli i ovaj hrvatski, poduzeća Hedona. Vjerujemo kako su ovo tek počeci društvenog poduzetništva kao modela poslovanja u Hrvatskoj te da će se na njega orijentirati sve više tvrtki.

    avatar

    16.01.2018. (21:59)    -   -   -   -  

  • Prosperous

    Socijalno poduzetništvo definitivno je pokret koji treba intenzivnije razvijati upravo zbog koristi koje ostvaruje za društvo. Hedona chocolate svakako je hvalevrijedan primjer poduzeća čiji cilj nije samo ostvariti što veći profit, već prvenstveno doprinijeti razvoju društva i okoline, a vrijedi spomenuti i neprofitnu udrugu "Dupinov san" koja putem raznih edukacija i projekata nastoji potaknuti hrvatske građane na zaštitu i očuvanje prirodne baštine jadranske regije. Svakako se nadamo da će ovakav model poslovanja zaživjeti u većoj mjeri u Hrvatskoj.

    avatar

    18.01.2018. (10:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...