Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • zzzzzzzzzz

    Bas lijepo

    avatar

    03.11.2017. (00:45)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit

    GOSPODINE DALIBORE MILKOVIĆU HOĆETE LI DATI SVOJU OSTAVKU NA MJESTO NAČELNIKA PROMETNE POLICIJE U BJELOVARU, JER NE RADITE SVOJ POSAO KAKO TREBA?!

    KOME SLUŽI TAKVA POLICIJA?!

    OTVORENO PISMO NAČELNIKU PROMETNE POLICIJE U BJELOVARU.

    Samo ću spomenuti ovaj jedan događaj (od njih tisuću), kako vaša prometna policija nije obavila posao u srijedu 01. studenoga 2017., kad su se nepropisno naparkirale stotine auta na javnu površinu, odnosno u park "Borik" i pješački nogostup... itd. Ako je bio dan svih svetih, ali zakon se mora primjenjivati, i nikome se ne može opraštati prekršaj. Jer pred zakonom su svi isti... Pitam vas: koliko ste njih tada kaznili, na novome groblju "Borik", i na starome groblju "sv. Andrija".

    Izmišljate da sam ja neki prestupnik zakona, a ja mislim da nema gorega prestupnika od vas. Drugima fingirate i podmečete, kad ukazuju na vaše anomalije... Ja mislim da vi niste sposobni da vodite prometnu policiju u Bjelovaru, pa vas pitam; gospodine Dalibore Milkoviću, hoćete li dati svoju ostavku na mjesto načelnika?!

    Vaš prometni policajac Saša Maras, je uhvaćeni u kriminalu, kako je zlouporabio svoju službu i ovlasti - kada je već napisanu kaznu Siniši Brkiću, podero, i izbrisao dvije fotografije iz službenoga aparata.. Dana 18.03.2016., u petak u 15,20 sati, prometni policajac Saša Maras u društvu joj jednoga policajca je oprostio kaznu koju je već napisao za krivo parkirani BMW BJ434FR, na raskršću ulica A. Šenoe i A.B. Šimića, u Bjelovaru.

    Puno puta se je dokazalo da; vi ili niste sposobni obavljati svoju dužnost, ili je ne znate ili ste korumpirani?! Nešto do ovoga troje sigurno jeste... I na kraju ovog moga otvorenoga pisma vama kažem - da istinu sigurno ne možete ušutkati i pobijedit,..., niti je utišati, niti zastrašiti - kada mi šaljete "svoje" policiju na vrata kuće...

    --------------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    B j e l o v a r, 43000

    avatar

    03.11.2017. (15:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...