Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Sukiyaki

    Moje osobno mišljenje je da nitko nema pravo, makar to bio i papa, da se nekog proglasi svetim. Ali eto, izgleda da drugi misle sasvim drugačije. Uostalom, što to uopče znači biti svetac???

    Što se tiče Dana mrtvih, ja idem na groblje svaki tjedan, ne treba mi taj poseban dan da bih otišla na groblje i da bih se sjetila meni dragih osoba. A zašto idem svaki tjedan? Svakako ne pro forme radi. Iako znam da se na groblju ne nalaze više drage nam osobe, samo fizički oklop, ipak idem tamo. Sjednem i prepustim se mislima. Mogla bih tako satima sjediti i utonuti u sva sjećanja koja me vežu s dragom umrlom osobom.

    avatar

    31.10.2017. (16:10)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Proglašavanje svetim je krajnja besmislica. Neki dobitnici Nobelove nagrade za mir, mogli bi još lakše dobiti Nobelovu nagradu za rat. Mnogi tzv. sveci (ako ne i svi) su bili dozlaboga zatucani ljudi. Dozlaboga! I onda se jedan dan proglasi danom SVIH svetih. Ono apsolutno svih. Totalna glupost. Ali ako je glupost, to nije razlog da raja tu glupost ne popuši, kao što bez problema puši i sve ostalo.

    avatar

    01.11.2017. (05:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...