Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • Kojotica

  Dvaput sam u najbližem krugu prijatelj(ic)a bila svjedokom lažnh obtužbi protiv bivšeg. Prva je tvrdila da ju je bivši bez razloga trudnu izbacio iz stana, a i inače ga je prikazala kao bolesno ljubomornog psihopata koji je cijeli dan prati i kontrolira. Godinana kasnije ispalo je da ona cijelo vrijeme ne pije, nego loče, i da ju je zato izbacio. Trudnu i pijanu! Danas kćer živi sa njim i njegovom ženom i djecom jer se ona nije u stanju brinut za nju. A muž i ja cijelo vrijeme smo je podržavali i nismo shvatili problem. Bivši nije bio bolesno ljubomoran nego u stalnom strahu da opet pije! Na kraju mu je pukao film i prekinuo sa njom, jadnom trudnom i pijanom.
  Druga je pak nakon nekog vremena sa dečkom skontala da on neće moći kupiti stan, barem ne tako brzo kako je ona to isplanirala, pa je počela tražiti razloge da prekine sa njim i ispadne žrtva a ne kučka. Tako je najprije javno na fejsu objavila neku njegovu prepisku sa nekom curom u kojoj nije bilo ničega, ali pazi, on priča sa drugom. Provocirala ga je namjerno ostavljajući otvorene profile njenog bivšeg, čak je lagala da opet ima nešto sa njim (iako je i taj pobjegao glavon bez obzira), dok lik nije popizdio i reko : Gle, ja plaćam stan, molim te da se iseliš. Na to je dok ga nije bilo rasparala jaknu i majicu sa ispadne kako ju je on napao. Predugo bi trajalo da pišem kako smo sve to razotkrili. Trajalo je dok sve povežeš i grozno je kad spoznaš istinu. Danas konačno ima stan kakav je sanjala ali mi se čini da je muž tuče, samo što njega pokriva, hvali svaki san njegov lik i djelo, valjda da ne dobije od debila po nosu. A zapravo, ni nije mi je žao. Bivšem je skoro uništila karijeru lažima o njemu.
  Tako da, ja više nikome ne vjerujem, nikoga ne branim, ništa nije ni crno ni bijelo, a mnogo toga je za 180 stupnjeva drugačije nego nam serviraju. Za "zlostavljane" žene više ne dajem ni lijevi nožni mali papak u vatru, kamoli cijelu desnu ruku kao nekada.

  avatar

  05.10.2017. (08:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...