Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    "Kako unutar toga protumačiti ove 'vansenzorne ' oćute koje možemo imati?" E pa sad, neki su ipak malo probuđeniji pa trajno nadilaze fizički mozak. Ponekad se čujemo kako hrčemo, ponekad osjetimo mirise koji ne postoje, itd. Bitno je ovo: mirisi koji "ne postoje" nisu mirisi koje opaža fizički mozak, to su eterički mirisi koje opaža eterički mozak. To što su oni dijelom naše svijesti znači samo to da se mi polako premiještamo iz fizičkog u eterički mozak. Glupo je reći da čovjek mrzi tastaturu, ali mene baš živcira ova naša na laptopu; nemaš pojma po koliko se slova svako malo moram vraćati. :)) Daklem No 1: sad već slušam treću Cullumovu (jer Jubitu daje ekstenzije :)), sve su divne, uključujući i onu koju si ti stavila na svojemu blogu. Daklem No 2: napredniji među nama ni ne kuže da sve više opažaju mnogo toga što ostali ne opažaju, da vide što drugi ne vide, da znaju što drugi ne znaju, da čuju što drugi ne čuju, da osjećaju što drugi ne osjećaju. Njihov mozak sve češće je onaj eterički mozak, kojega ovaj fizički dakako u stopu prati, iako ne uvijek sasvim precizno. :)) Napredniji se polako pomiču na skali, polako dotiču novu oktavu i srastaju s njom, polako im to postaje normalnim, a to je JAKO bitno, jer time UVJERLJIVO djeluju na sve svoje bližnje i ovi se također polako pomiču naviše, a da toga nisu svjesni. Slično je s odnosom između čovječanstva i životinjskog svijeta (ajme po koliko se slova stalno moram vraćati!). Kaže se u Bibliji i na mnogim mjestima, da je ljudima dano da budu ČUVARI PLANETA. To je uglavnom olako i romantično shvaćeno, no radi se o esencijalnoj energetskoj činjenici. Kao što mi energetski ovisimo o Duhovnoj Hijerarhiji, tako životinje energetski ovise o nama, a biljke o životinjama. To je prijenos energije naniže, jedini moguć, jer je Božja energija toliko jaka da bi direktnim utjecajem spalila sve. Romantičari žele naglasiti da su biljke bliže Bogu od nas i životinja, i oni su u pravu, no samo u onom smislu koji se dotiče odnosa involucije i evolucije. Gledano involucijski, biljke su jako bliske Bogu, jer su tek izišle iz Njega. No gledano evolucijski, jasno je da je čovjek najbliži Bogu. Stoga je naša odgovornost najveća. Lijepo je pametovati uz Culluma, ovo je već peta ili šesta u nizu...

    avatar

    29.09.2017. (00:39)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    ...i dalje slušam Culluma, hrapavog, elementarnog... :) ..... ooo, evo sad i Gran Torino, prva prvcata po kojoj sam otkrio Culluma...

    avatar

    29.09.2017. (00:49)    -   -   -   -  

  • iris

    uspjela se uhvatiti u cjelinu, sva sukobljena energija, tama dana,
    a glas,mmmmmmmmmmmmmm :)

    avatar

    29.09.2017. (11:05)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Nagual :));
    Hajd hajd, nemoj pisati da 'pametuješ', mislim da si mi ZAISTA LIJEPO i TOČNO odgovorio o 'uzlaženju u više oktave' i podizanju svih sa sobom. :))
    Ponekad se čujemo kako hrčemo.... ja sebe čujem kad vičem u snu :))) nije zezancija, ima nešto između urliknuća, pjevanja i zavikivanja (što sam prije, u fazi aktivnog pokušavanja osvješćivanja u snu :-P radila često) što ponekad radim, baš neku noć sam svojski 'pjevala' na sav glas u snu, pa me dijete probudilo da se zgasim, iako sam ja sebe cijelo vrijeme čula.
    No.6;
    Jako frustrira što čovjek brže misli no što može pisati (barem ja), pa mu tempo pisanja i ispravljanja slova koči tok misli i FRUSTRIRA :)))
    Kad će netko na blogu izmisliti gumb 'Reci' , pa da snimimo poruke u govornom obliku !? :))
    To bi bilo genijalno :)))

    Realign
    All the stars
    'bove my head
    ......

    @Pola;
    kad Cullum otpjeva 'The very thought of you
    makes my heart sing' TO JE TO :)))))

    avatar

    29.09.2017. (19:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...