Komentari

nediljkonedic.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Pero

    Na ovo moram nešto napisati jer se radi o križaljkama koje su odabrali moji urednici, a očito nisu po tvome ukusu, dragi Nedjeljko.
    1. Ti si jedini enigmat na ovim prostorima koji još nije shvatio koji su to dvoslovi i jednoslovi nepoželjni (RUBNI SE NE RAČUNAJU jer bi onda križaljku trebalo sastavljati okolo).
    2. Važan je i sadržaj križaljke jer neke riječi koje uvrštava Ćavar ti nisi nikad ni probao staviti u svoj rad (vidi dolje malo niže riječi iz tvojih izabranih križaljki pa ih usporedi s Ćavarovim).
    3. Svaki križaljotvorac ima svoju osobnost a ja ih u Feniksu oduvijek želim imati što više, pa tako i tvoju i Ćavarovu. Ovako ispada: rugala se sova sjenici da ima veliku glavu...
    Pozdrav, Pero

    avatar

    30.08.2017. (13:24)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Zapamtio sam ja da rubni dvoslovi i jednoslovi nisu isto što i oni u sredini mreže. Također znam da Ćavar ima običaj uvrštavati neke pojmove koji se ne susreću baš svaki dan u križaljkama, ali kod većine radova drugih autora u skandici 6 x 18 bude obično 5-6 dvoslova i do 8 crnih polja, dok 90 % križaljaka 10 x 17 iz Feniksa ima manje od 20 crnih polja, a redak poput ovoga šestoga nisam vidio u nijednoj iako sam ih sve pregledao.
    Men ise zapravo čini da se Ćavar može potruditi, ali mu se ne da. Pozdrav!

    avatar

    30.08.2017. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...