Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Sibamoreplovac

    Kakva su to kulturna zbivanja ?

    avatar

    27.08.2017. (22:01)    -   -   -   -  

  • ooooooo

    Sibo sam si osta. sta mislis zasto

    avatar

    01.09.2017. (14:32)    -   -   -   -  

  • nekultura

    nekulturno je slaviti nesto sa pecenim volom a rezultata nema. 15 godina postojanja opcine i utrosenih preko 100 miliona zamraceno je bar u visini PDVa. opcinari postanari, bez autobusnog prevoza, vrtica. Imate svi kalkulatore pa izracunajte sta su Bilice dobile od tih 100 milijuna. Vise se ne krade krisom sada se otima. Nikad manje transparentnosti a nikad vise turista i brodica u uvali Stubalj i Vruljama.

    avatar

    01.09.2017. (23:14)    -   -   -   -  

  • maher

    kažem i ponavljam da ovo mjesto nije za ispoljavanje frustracija prema općinarima, jer ako imate nešto protiv njih IDITE U OPĆINU PA IM TO KAŽITE u protivnom ću izbrisati svaki komentar koji na to navodi

    avatar

    03.09.2017. (20:23)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Kad je nova kulturna fešta ? Pa nije kraj ljeta ....

    avatar

    08.09.2017. (00:10)    -   -   -   -  

  • kastel

    Jeste Sibo sada je stvarno kraj ljeta. Kultura ili nekultura vise nece nista donijeti a ni uzeti mada je ovoga drugog bilo u izobilju. Bolje cutat Maher je tu.

    avatar

    08.09.2017. (22:52)    -   -   -   -  

  • maher

    IDITE U OPĆINU PA IM TO KAŽITE ŠTO VAS TIŠTI JER SAM VAM LJIEPO NAPISAO TKO ZNA ČITATI DA OVO MJESTO NIJE ZA IZRAŽAVANJE BILO ČIJIH FRUSTRACIJA PREMA BILO KOME,A NAJMANJE TRAŽENJE NEČIJIH GREŠAKA.I JOŠ JEDNA STVAR A TO JE DA OVO NIJE OPĆINSKA STRANICA PREKO KOJE SE OPĆINARIMA UPUČUJU BILO KAKVE KRITIKE POHVALE I SLIČNO!!!!!

    avatar

    09.09.2017. (22:52)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Pa ŠEFE i Općina Bilice pripada Bilicama , pa ako pričamo o kulturnim krkanjima ( koje usput organizira i OPĆINA ) onda bi mogli i o Općini i o onome što rade . Općina nije zamišljena kao trgovačko društvo ( d.o.o. ) nego kao izraz zajedničkih komunalnih problema zajednice . Dakle krkanja su u domeni privatnog . Amerika , kao najbogatija zemlja svijeta je OLIMPIJADU dala privatnicima da organiziraju , nije htjela trošiti novce pa bi i kod nas bila dobra praksa . Sva događenja su repriza reprize ( kao onaj film gdje se svaki dan ponavlja ) , a BEBEK ( iz moje mladosti ) je za otpad , Škoro ubi bože dosadan , a ovaj blog je jedini gdje se bez puno vrijeđanja i omalovažavanja ( to obriši ) iznosi mišljenje . Sve drugo je prošlost . kako si krenuo i ovaj blog će biti prošlost . Shvati ovo kao dobronamjerni komentar . Izgubio si mleadnečki bunt , paziš da se ne zamjeriš , stariš ....Pa veseli i sretni bili ...

    avatar

    10.09.2017. (09:22)    -   -   -   -  

  • Žaba

    Lijepo bi bilo kad bi svako mogao reci sto misli. Ali mi se cini da na ovom blogu ima puno onih koji nemaju elementarnih znanja niti tocnih informacija o funkcioniranju opcina, trenutacnom stanju u opcini Bilice i ostalim resursima. Sve su to nekakava nagađanja i price iz birtije. Tako da se sve pretvara u zuti tisak.

    avatar

    10.09.2017. (17:46)    -   -   -   -  

  • vrulje

    sto ste toliko protiv Vrulja. Ljudi rade svog posla. Najvise mi se svidja onaj kafic sav u drvetu. Lijepo je vidjeti i Vruljsku uvalu puna je brodova. Nije mi jasno kome bi trebali placati kad su sve sami stvorili. Opcina radi turbo i njima nema sta prigovoriti jer su svi susretljivi i ljubazni. Turisti su vrlo zadovoljni ako se uzme u obzir da prije pet godina nije nista bilo pa ni Prokljana. Ipak bi Zabi prigovorio dobronamjerno. Od birtije sve pocinje i zavrsava. Veseli i zdravi bili.

    avatar

    11.09.2017. (08:18)    -   -   -   -  

  • dadaahaha

    Necu o opcinarima jer kakvi su Bilicani dobru su vlast izabrali. U Burama su 4-5 novih iznamljivaca koji iz nuzde traze dodatnu zaradu koja je vrlo,vrlo moguca u Bilicama. U ostalom ova sezona je to dokazala. Mnogi iznamljivaci su se zaduzili i u radu i matrijalu i dostigli zavidan konfor ali nesto fali u nasoj namjeri da privucemo goste. Neko i neki se ostro i ocigledno protive se tome da Bilice ostvare slijedece sezone i bolju posjetu za 30% i vise. Iznamljivaci su spremni ko zapeta puska ali sa ovolikom nelojalnom konkurencijom svi se mo propast. Siva ekonomija je u nas pocrnjela.

    avatar

    11.09.2017. (21:13)    -   -   -   -  

  • maher

    kažem i ponavljam da ovo mjesto nije za ispoljavanje frustracija prema općinarima, jer ako imate nešto protiv njih IDITE U OPĆINU PA IM TO KAŽITE u protivnom ću izbrisati svaki komentar koji na to navodi, a ti Sibo me iznenađuješ svojim komentarima koji su do sada bili fer i korektni

    avatar

    12.09.2017. (11:47)    -   -   -   -  

  • e moj narode

    E sad da mogu tebe bi maheru za vjeke vjekova izbrisao. Sibi ne treba odvjetnik ali cu reci. Sibo je stari ljubitelj Bilica i nije do sada falio ni jednu jedinu ric. jedini komentator koji argumentirano komentira Bilice i sve sto se njih tice a vjerujem da i on placa porez pa time ima pravo pisati pa i ako se tebi i okolo tebe ne svidja. zivi i zdravi bili posebno Sibo i molim ga da ne odustaje jer da nema njega nebi bilo ni ovoga bloga. Iako je tvoj blog pretjerujes.

    avatar

    13.09.2017. (18:33)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Tu sam....

    avatar

    13.09.2017. (22:15)    -   -   -   -  

  • e moj narode

    lakse se dise kad sam svjestan da si tu. Ziv i zdrav bio a i maheru zelim isto ipak sam ja katolik.

    avatar

    13.09.2017. (23:04)    -   -   -   -  

  • pola vino pola voda

    Cuo sam i procitao ponesto i na ovom blogu ali ne mogu svatiti da se odgovorni ne brane pa makar ovdje i na ovakav nacin. Cinjenica je i da vlast ne daje priliku za razgovor sa gradjanima ali ni sa biracima koji su dali glas ovoj nakaradnoj koaliciji. Ovaj saziv je cista podvala u kojoj je jedan od nezavisnih usao u HDZ a prica da je i dalje neovisan. Zar Hdz nije imao svojih predstavnika za prva dva mjesta u Opcni.

    Ovo nije nikakvo mjesanje u politiku a ni pitanje, ovo je konstatacija da je sve zasnovano na zavjeri da se prevare Bilicki gradjani.

    avatar

    14.09.2017. (11:20)    -   -   -   -  

  • maher

    zašto vi gospodo koji imate nešto protiv ovog bloga ne stvorite svoj vlastiti blog i onda pišite što vas volja i kritizirajte koga vas je volja

    avatar

    14.09.2017. (19:03)    -   -   -   -  

  • vida

    Treba malo diciplinirati one koji se misaju u nas posa. ovaj put si ga zavida i nedaj mu vise slova pustit. istina je ono sto mi recemo.

    +

    avatar

    20.09.2017. (00:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...