Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • kastel

    Tako, neka se zna ko pise i odgovara za svoje rijeci. Sto se tice pasa ja nalazim na Dedica punti kornjace koje psi izgrzu na mrt. Moga je unuka ugrizao pas za Uskrs 2015 a dobili smo odgovor ds je to "domaci" pas kao utjehu.

    avatar

    31.07.2017. (23:33)    -   -   -   -  

  • Lujo

    Vidim Mikulandre i Šparadići "opasani" sa plutačama sa svake strane,svaki metar,ostala mista uz jezero to nemaju,uz obrazloženje da nije potrebno?! Biće se gosti tu ne kupaju,pa im ne treba nikakva zaštita od katamarana i brodica koje svakodnevno prolaze?

    avatar

    01.08.2017. (10:47)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Kaže se " jeb... zemlju koja Bosne nema " tako ni EU neće biti cjelovita dok nije po toj uzrečici . Pa i Franjevci na Visovcu su došli iz BiH koliko se sjećam , puno toga sa sobom donjeli u ove ljepe krajeve . Ne vidim zašto to nije i danas . Pogledajte samo kuće , dvorišta , uređeno , ograđeno a ....Pa svi su dobrodošli . MI SMO U EUROPI KOLIKO SE SJEĆAM ....

    avatar

    06.08.2017. (09:48)    -   -   -   -  

  • kastel

    Sibo u nas kazu hvala ti na razumjevanju i svaka ti dala. Neki misle da smo mi sa grane sisli. Zao mije sto vrh opcine ne napise rijec dvije pa da odgovorin na srtikin komentar i jeli bolje da mi Hrvati iz Banja Luke gradimo apartmane kod dodika ili Pauka u zupaniji i u Bilicama. Vidi u Sparadicima koliko je gostiju skoro smo postali Vodice ali i slijep vidi razliku u infrastrukturi. Hvala ti jos jednom.
    Ps. i Zupnik je iz Bosne.

    avatar

    06.08.2017. (21:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...