Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • bliss

    meni najdraža "almost hear you sigh". malo riječi zvuče plačimačkasto ili plačip... :) sound je zato dobar,iako preferiram uvijek dobar tekst u kombinaciji

    avatar

    21.07.2017. (13:43)    -   -   -   -  

  • zg

    malo si preoštar. o muzičkim ukusima se ne raspravlja, ali za njih reći da nisu umjetnici.............
    brown sugar
    wild horses
    sympathy for the devil
    sweet virginia
    miss you
    slušati ih prije 20 godina, danas ili za 20 uvijek zvuče fenomenalno, zapravo što starije to bolje. a to malo kome uspijeva. često su bili ispred svog vremena.
    55 godina rada ......a ti pričaš kako su "imali sreće", kako to nije umjetnost..... milioni slušatelja su bedaki koji nemaju pojma!?....i tako godinama.

    avatar

    21.07.2017. (17:33)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @zg, pa nisam oštar, samo gledam iz svog kuta, a iz mog kuta to tako izgleda. Pa rekao sam da moje viđenje nije u skladu s općim. I priznajem da ne bih ovakav stav iznosio, štajaznam, u nekom glasilu kojeg čita puno ljudi... pa tko bi tek tada podnio reakcije u obranu stonesa? :)) To je samo moj mali stav, ništa bitno, tek toliko da se zna. Ali možda i ne samo moj; sjećam se u nekoj emisiji o njima ili čemu već, neki tip, stručniji i informiraniji od mene po pitanju poznavanja rock scene iz ranih 60-ih, rekao je upravo to, da je tih godina bio niz bendova koji u bili nekoliko klasa iznad stonesa, ali oni su uspjeli i održali se, jer su (i po njemu) imali sreće. Ja nemam pojma o tim bendovima na koje je taj kritičar mislio, ali znam da su mi stonesi dosadni, pa i da ih ne smatram umjetnicima, što god to značilo. A milijoni slušatelja? Pa pobogu, pogotovo to ništa ne znači. Brojke, u svim bitnim stvarima, ne znače gotoo ništa. Uzmi samo koliko ljudi se smatra vjernicima. Brojke ništa ne znače.

    avatar

    21.07.2017. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...