Komentari

1000mora-daleko.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sakura Kaulitz

    Heej!
    Samo da se javim da sam procitala post, moje misljenje o albumu vec znas, tako da necu previse pisati o tome (: Zaista sam odusevljena svim tvojim zapazanjima. Samo cu reci da sam posle onog naseg razgovora od pre nekoliko dana pogledala spot za What If i shvatila da je tvoja teorija sasvim na mestu (:
    Ne verujem kako sam slucajno usla ovde i videla post... Rasplakacu se sad, najozbiljnije... Nekako me uvek pogode analize pesama koje su mi inace jako drage. Super sto si se setio da napises sve to ovde (:

    avatar

    24.06.2017. (00:58)    -   -   -   -  

  • Ria19

    Sjetila se ja tvog bloga, kad ono tamo novi post. Stvarno mi fali tvoj blog jer si uvijek sagledao stvari iz nekog kuta iz kojeg ja nikad ne bi, pa tako je i ova teorija jako zanimljiva. Tko zna, sve je moguće, iako možda sve te pjesme nisu samo o jednoj osobi. Kako god da je, drago mi je da ima pomaka od onih izjava - vec xy godina nisam nikog poljubio xD a možda ima i Tomovog ljubavnog života u tim pjesmama, ipak je on imao svoju Riu :P

    avatar

    27.08.2017. (18:27)    -   -   -   -  

  • XuX

    Slušajući stare pjesme TH-a ponovno i ponovno,sjetila sam se tvog a i svog bloga,i iznenadio me ovaj post od skoro prije jedne i pol godine,dođe mi da jednostavno ponovno pročitam cijeli blog ponovno i sjetim se tog predivnog vremena.Dream Machine mi nije najbolje sjeo,mislim,nikad to neće biti oni što je bilo prije 10-12 godina,ali zanimljivo je gledati njihovu evoluciju.Čula sam odnosno po analizama "Better" bi trebala biti pjesma posvećena Riji,a sad ne znam,na nama je da je shvatimo kako hoćemo.Nadam se da se uskoro ponovno čitamo :)

    avatar

    23.12.2018. (00:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...