Komentari

nediljkonedic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Lagan kriptogram.

    avatar

    01.06.2017. (00:20)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit

    TKO JE UBIO HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA?! (1. DIO KNJIGE)

    Od samoga početka sam pratio slučaj od generala Ivana Koradea. I kao samostalni takav istraživač sam otkrio mnoge ne razjašnjene stvari,.., o kojima očito većina ljudi nije nikada razmišljala. Sve su informacije oni dobivali iz medija, i primili ih zdravo - za gotovo... Ja sam jedini čovjek koji je razgovarao, i sačinio intervju sa suprugom od pokojnog hrvatskog generala, sa Ljiljanom Korade, iz Velike Veterničke, koja je u sastavu Općine Novi Golubovec, u Krapinsko-zagorskoj županiji u Republici Hrvatskoj.

    Taj intervju je snimljen, i on gotovo traje 3 sata. Između ostaloga bio sam i cijeli dan gost (26.05.2017.) kod gospođe Ljiljane Korade, koja mi je detaljno pokazala svoju velebnu kuću i imanje... Obišli smo zemljište, šume, ribnjak, i vikendicu u kojoj je navodno stradao kao bjegunac njen suprug... Bili smo na grobu generalu na groblju Petrova Gora, te obišli smo, i druga važna mjesta... Gospođa Ljiljana Korade je otvorila svoje srce za mene, i kazala mi neke tajne koje još nitko nije saznao, u vezi slučaja sa njenim pokojnim mužem.

    Moja knjiga: Tko je ubio hrvatskog generala Ivana Koradea, je sačinjena od materijala - gotovo od 500-tinjak stranica. Mnoge fotografije sam sačuvao (koje više ne postoje) iz raznih domaćih i stranih listova. Pregledao sam sve video zapise na You Tube, i dokumentarne filmove. I sve sam revno iz analizirao. Iako je sve gotovo palo u zaborav, vrijeme ja da nova istina "uskrsne", i da netko dade sve odgovore na moja pitanja.. Ne treba zaboraviti da u toj istoj 2008. godini, iza Ivana Koradea, su nestali pod čudnim okolnostima nekoliko hrvatskih generala, kao što su; Damir Goršeta i Gordan Čačić. Te, su ubijeni novinari; Ivo Pukanić i Niko Franić, i Ivana Hodak, kći od poznatog Zagrebačkog advokata...

    Pitam vas: Kakvi su to "policijski specijalci", koje je omela i onemogućila "magla", dana 02. travnja 2008. godine, u izvršavanju svoje profesionalne policijske dužnosti, u hvatanju "navodno" odbjeglog hrvatskog generala Ivana Koradea?! U Dnevniku na prvom programu HRT-a, uživo se je uključio 03. travnja 2008., u 19,30 sati, ravnatelj policije i MUP-a RH., Marijan Benko, koji je dao novinaru Zoranu Šprajcu, svoju izjavu za državnu televiziju. Što znači, da; Benko, nije izjavu dao sa lica mjesta, nego se je javio iz Zlatar Bistrice.

    Ovo je izjava Marijana Benka: "Da, točno je, prema planu, s obzirom da su noćas (02.04.2008,) bili vrlo teški uvjeti, bila je GUSTA MAGLA, mi smo obustavili pretragu terena, i danas (03.04.2008.) kad su se stvorili uvjeti, operativno taktičke grupe krenule su u pretragu terena, prema našim informacijama, u pravom pravcu,.., heem, jel, međutim, kad su prišli toj vikendici, na nekih možda 30-tak metar, a,a,a,a,.., iz nje je otvorena rafalna paljba, i tom prilikom je smrtno stradao naš kolega Mario Kusanić":

    Marijan Benko, kada je davao (svoju) izjavu za državnu televiziju, on je ove riječi izgovarao na taj način, da je stalno trepkao sa očima, pogledavao u stranu, žmirkao je,.., kao da se želi prisjetiti svega po redu, i riječi - što su mu očito po nalogu dali i rekli njegovi nadređeni šefovi...

    Pitam vas: Kako to, da odbjegli general Ivan Korade, tih prošlih devet dana nije nigdje drugdje zapucao, a pričalo se je u medijskoj harangi, da toliko je bio tankih živaca, da u toj propagandi - generala su nazivali svako jakim pogrdnim imenima; monstrum, psihopata, itd. Ja mislim; da Ivan Korade, ne bi se nikada sakrio (u tuđu vikendicu) i to u samoj blizini svoga ribnjaka i ribičke kolibe... To ne bi učinio iz svoga vojnoga iskustva. Ni ja ne bi izabrao nikada takvo mjesto da se sakrijem, u vikendicu koja je sama stršila na proplanku livada... A dijelila su je dva glavna selska puta.

    Danima je policija sve pretraživala i češljala, i kako je onda bilo moguće - da odbjegli general ostane nezapažen, i to osam dana, na prostoru nekih 300-tinjak metara u krugu radijusa, te im ispred nosa uđe u vikendicu, i to dan prije nego što su ga tamo otkrili... Dok su hvatali generala po hrvatskome Zagorju, i brijeg-ovima,.., u svijetu su prezentirane snimke kako love ratnog zločinca, kojega treba izvesti pred međunarodni sud u Haagu. A u tome hvatanju, gdje sudjeluje specijalna policija, sa najmodernijom opremom; bojnim kolima, helikopterima, i niskim letjelicama,.., termo-vizijom, i 3600 policajaca. itd.

    Jedino opravdanje od Marijana Benka, bilo je: kako je ne pristupačan teren, i nepoznat, i da Ivan Korade, se je znao dobro sakriti... To sve nije istina - što je izjavio Benko. Jer, teren je jako dobro pregledan, i vidljivost je uvijek jako dobra... Novinar HRT-a Zoran Šprajc, u dnevniku i razgovoru s Marijanom Benkom, kaže: Korade je specijalca Marija Kusanića, ubio s leđa. Benko takvo ubojstvo policajca nije demantirao, i Šprajcovu izjavu i informaciju danu za javnost.

    NAPOMENA: Nastavak slijedi...

    -----------------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    B j e l o v a r, 4300

    avatar

    01.06.2017. (06:09)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Zar nema političkih blogova na kojima bi ovo bio superprilog?

    avatar

    01.06.2017. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...