Komentari

rana-iskustva.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • serena

    Autori ovoga teksta na vrlo zanimljiv način objašnjavaju kompetencije koje učitelji 21. stoljeća trebaju razvijati kroz cjeloživotno učenje te o čemu trebaju promišljati. Ovo pitanje važno je u današnjem obrazovnom sustavu jer se svakodnevno postavlja pitanje koliko su učitelji kompetentni za poticanje znanja, vještina, vrijednosti kod učenika.
    Autori su spomenuli nekoliko dokumenata i članaka u kojima se možemo upoznati sa značajem navedene teme te zašto je ona važna. U ovome tekstu se okvirno možemo upoznati s važnošću kompetencija koje učitelj mora imati, ali nas i navode na daljnje istraživanje i upoznavanje s ovom temom

    avatar

    31.01.2017. (20:20)    -   -   -   -  

  • sandra

    Cjeloživotno učenje kod nas je još uvijek uvelike zanemarena kategorija, no neophodna, jer jedino kontiuiranim radom na sebi, preispitivanjem svojeg znanja, iskustva i stavova, ogoljivanjem svojih nedostataka pred drugima, možemo rasti i graditi sebe i u profesionalnom i u osobnom smislu.
    U ovom članku detaljno su navedene kompetencije koje će budući mladi ljudi morati imati, što neminovno i ulogu učitelja (generički pojam) podiže na jednu višurazinu te traži od njega kompetencije koje se stječu kako individualnim radom na sebi tako i školovanjem na master i doktorskim studijima.
    Članak je vrlo edukativaan te spominje niz danas važnih dokumenata koji navode na daljnje produbljivanje interesa kod čitača te na daljnje istraživanje teme.

    avatar

    02.02.2017. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...