Komentari

digimonandpokemonlover.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • V.

    Bit će prilike za putovanje s ekipom, uvijek možete sami organizirati nešto... ili jednostavno s prijateljicama dogovori da odete negdje na propušteni maturalac i eto, bit će ti i 500x bolje :)

    Nije trg u Zg izabran za najljepši trg već je cijeli Zg odabran za najljepše adventsko mjesto. Kad prolaziš kroz grad, na svakom čošku se nešto nudi što nije praksa u ostalim gradovima, većinom imaju par trgova gdje imaju adventski sajam i to je to, dok u zagrebu ima svugdje nešto, za svakoga. A možda se meni sviđa još više jer je moj. A i nebitno zašto je izabran, to je dobra promocija za turizam u hrvatskoj, a s obzirom na to da Hrvatska živi od turizma i sve leži na tome, dobra je svaka promocija koja dovede ljude.

    I da, na slici u parku sam ja :)

    avatar

    24.12.2016. (10:24)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Sretan Božić i tebi i ugodne blagdane želim :)
    Šteta što niste imale priliku vidjeti malo više Zg :) Ni meni nije nešto ekstra, ali svakako je drugačiji od onih gdje sam bila... Ima više trgova i više štandova ;) Svakako se slažem s V i njenim komentarom: bitno je da ljudi dolaze i da se pročuje.... Živimo od turizma ;)

    avatar

    26.12.2016. (18:46)    -   -   -   -  

  • Mala Buntovnica :)

    Drago mi je da ste bile u Loccu, no žao mi je što ti se baš nije svidjelo. :/

    U Zagrebu je bilo super, a predstava je bila odlična :)

    Božić je vrijeme darivanja i normalno je da našim najbližima kupiti poneki poklon. Stoga je šoping bio jedino što nam je ostalo. Poslije šopinga treba se malo i najesti stoga nam je ostao samo McDonald's.

    avatar

    27.12.2016. (15:53)    -   -   -   -  

  • written in the scars.

    Ugodne blagdane i vesele praznike ti želim :)

    avatar

    30.12.2016. (14:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...