Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Blokirani

    Drug Tito.

    avatar

    04.11.2016. (21:47)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    po ovom tvom čudo da ima i koji živi Hrvat.
    A da ostavimo povijest i mrtve na miru.
    Laka im zemlja.

    avatar

    05.11.2016. (06:07)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Sjedokosi,

    Pišeš: "A da ostavimo povijest i mrtve na miru."

    Normalnom je čovjeku u najmanju ruku mučno gledati sve te kosti i još uvijek ponegdje poluraspadnute lešine (dio je igrom slučaja - "mikroklimatske okolnosti" - polumumificiran) stotina tisuća pobijenih u čistom iživljavanju ničim opravdanom, a koje izviru iz jama i iz zemlje gotovo gdjegod ubodeš lopatu širom Slovenije, Hrvatske i Bosne.

    U filmu Romana Leljaka o Hudoj jami imaš priliku gledati originalno i vrlo otvoreno svjedočenje Sime Dubajića (znaš tko je on) o masovnim i zvjerskim ubijanjima u kojima je i sam sudjelovao po Dalmaciji i Lici - imaš priliku gledati priznanje. Neki su svojedobno na sudu u Sloveniji, kad su bili pozvani na istražno svjedočenje, izjavili da takva ubojstva ne postoje, da oni i službe u kojima su tada obnašali visoke funkcije nisu sudjelovali u tome. Sljedeći dan su se ubili, a što je priznanje. I o tome imaš u filmu Romana Leljaka.

    Normalnom je čovjeku sve to, u najmanju ruku, mučno, jer ... Ne radi se o povijesti već dio sadašnjosti. To su temelji tzv. "antifašizma" čiji si i ti (u neku ruku) sljedbenik (da nisi, ne bi ovako reagirao), "svjetonazora" koji je nastao na zločinu koga opravdava nekim prethodnim o kome kruži više laži no istina, a koje su lansirane u svrhu opravdavanja ovog zločina.

    Bilo kako bilo, laž je laž, lažljivac je lažljivac, zločin je zločin, a zločinac zločinac. Ono čega se normalni ljudi stide, zbog čega ih peče savjest, neki drugi "ljudi" okreću glavu, negiraju to i ostavljaju povijesti ili se time ponose ("antifašisti"). I svo troje posljednjih sudjeluju u kriminalnoj radnji zataškavanja zločina, a neki ih više.

    Pišeš: "po ovom tvom čudo da ima i koji živi Hrvat."

    Što da ti velim na tvoju u najmanju ruku besmislicu, a zapravo zlobnu primjedbu, kojom de facto opravdavaš sve prethodne zločine čime zapravo pokazuješ tko si i što si, pokazuješ svoje pravo lice? Reći ću ti jedino sram te bilo, sve normalne ljude ću pitati:

    "Zaslužuje li Josip Broz Tito da se ijedan trg ili ijedna ulica u Hrvatskoj naziva njegovim imenom?"

    avatar

    05.11.2016. (10:22)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Moja porodica zna dvije strane medalje. Oni koji su otišli u partizane streljali ih partizani. A oni koji su morali za Bleiburg po naredbi domobrana ubijeni su na putu do Bleiburga od domobrana. Jama ima posvuda jer mi Hrvati očito nemamo mira, to nam je u krvi.
    Tebi je povijest Tito bez kojega očito ne možeš, ili si se možda rodio poslije Tita?
    Svaki rat kroz povijest donio je i žrtve poslije rata i to prepustimo povijesti. Naslušao sam se istinitih priča od sudionika križnoga puta, prema tome ne poteži mrtve. Prošlost nam neće pomoći.

    Da, Tito je to zaslužio! Zaslužio je i Franjo Tuđman! Obojica su iz istoga vremena i obojica su zaslužna za povijet Hrvatske.

    avatar

    05.11.2016. (12:28)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    "Svaki rat kroz povijest donio je i žrtve poslije rata i to prepustimo povijesti."

    Rat i žrtve? Nemoj me nasmijavati! Radi se o stotinama tisuća pobijenih poslije rata. Eliminiranih na najpodmukliji način koga bi se postidjele čak i "zvjeri" (pišem u navodnicima da ne uvrijedim zvijeri koje imaju svoju biološku funkciju u hranidbenom lancu). Iz čistog iživljavanja, obijesti, sadizma, najnižih pobuda, ... Što normalan svijet osuđuje, takvi kao ti opravdavaju!?

    Nema to veze koliko ti je tko i kada svoje porodice pobio i/ili raselio/protjerao. Radi se o principima elementarne humanosti i elementarne savjesti koju, vjerovao ili ne imaju zvjeri, a nemaju ni nalogodavci niti izvršitelji zločina, kao i svi koji ih (ovako ili onako)opravdavaju.

    Josip Broz je jedan od najvećih zločinaca 20. stoljeća i tu činjenicu neće ništa "prikriti", ponajmanje busanje u "antifašistička" prsa kao što to radiš ti i tebi slični, neovisno o tome kad je tko rođen. Zločin koji je učinio uperen je bio protiv naroda iz kojih je potekao (jednako su mučki likvidirani i slovenci i hrvati), uperen je protiv čovječnosti i civilizacije. Zato jedino što Josip Broz zaslužuje, jest da ga se spominje kao zločinca. Zločin protiv čovječnosti je kazneno djelo, baš kao i prikrivanje, odobravanje ili zataškavanje zločina, čime je jasno definirano što činiti s onima koji ih brane, zataškavaju ili opravdavaju, kao što je to u tebe slučaj.

    avatar

    05.11.2016. (19:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...