Komentari

nediljkonedic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Tonči Milat

  Zar nisi baš ti imao na jednom Kviskotekinom natječaju PODNOŠLJIVI KARAKTERI (podno šljivika "R" akteri)? Možda je ipak bio Ćavar ili Jelić... U svakom slučaju, da, ideja "podno šljiva" je vrlo poznata čak i meni koji sam za enigmatske pojmove "mlad".

  avatar

  09.10.2016. (19:39)    -   -   -   -  

 • Deseta umjetnost-enigmatika

  Jesam, Tonči, samo to je bio indirekt s talijankom kojega je Paulletić diskvalificirao proglasivši ga rebusom, čime je pokazao zavidno enigmatsko neznanje, jer je najmanje 50 % indirekata istodobno i rebus. Zanimljivo, tada je pobijedio indirekt Mate Medvidovića s postavkom: "NAJVEĆI SAM NA SVIJETU, TAKO MI PLANKTONA"! (4 - 3 - 5), koji je izvrstan indirekt i još bolji rebus (nacrta se kit iznad kojega u oblačiću piše 1 s istom frazom i odgonetkom), koju ne ću napisati.
  Što se tiče ovoga rebusa, ne žalim se ja, samo kad sam ga več smislio red ga je i objaviti.

  avatar

  10.10.2016. (19:51)    -   -   -   -  

 • Bane Nikić

  Da li je rešenje: PODNOŠLJIVA JETRICA?
  Ja sam imao pre nekih dvadesetak godina u listu ''Zagonetka'' rebus: NEPODNOŠLJIVA KLIMA ( na slici je bio čovek koji stoji u hladu drveta šljive obeležen slovima NE i kaže kako se tu sakrio zbog velike vrućine).

  avatar

  12.10.2016. (08:11)    -   -   -   -  

 • Deseta umjetnost-enigmatika

  To je rješenje. Ja sam u Feniksovoj rubrici "Antologija rebusa" objavio rebus s odgonetkom PODNOŠLJIVA KLIMA (violinist, Josip).

  avatar

  12.10.2016. (19:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...