Komentari

ogmaksimala.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kunigunda

    Oštro i vrlo temeljito............Čuje li te tko ?

    avatar

    04.10.2016. (19:57)    -   -   -   -  

  • Maks

    Da, zaboravih reći da ovaj post posvećujem komentatoru tutiju. On je pozvan ocijeniti karakter svojih sugrađana. Ovo mi nije stalo u dvije kartice teksta.

    avatar

    04.10.2016. (21:24)    -   -   -   -  

  • Fuck

    Ajde starokurci ne zmizdrite za tim parkom.Imamo novi koji polako na vašu žalost prihvaćaju Ogulinci. A vi bi najrađe da se svako drvo osuši.Ovaj park nije vaš jer on je naš koji u njemu uživamo.

    avatar

    05.10.2016. (18:12)    -   -   -   -  

  • Fuck out

    Ti Fucker, ti si u onoj grupi mladih koji se jebete na cesti ili kandelabru, ako niste napušeni. Vama ne treba intima, ni romantika. Ne znate vi što je to! Niti što je kultura.

    avatar

    05.10.2016. (20:27)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    kad smo već kod kulture ovdje samo fran zna što je kultura

    avatar

    05.10.2016. (20:46)    -   -   -   -  

  • stvarnost

    Nije samo park otišao u povijest. Kad se pogledaju starije fotke Ogulina, onda se vidi da je ispred Frankopanske kule bio Trg. Zvao se valjda Žitni trg. Hoće se reći da je prije sto godina ogulinski narod imao mjesto gdje se okupljao, trgovao, sastajao. Danas je to mjesto gdje odajemo počast poginulima iz Domovinskom ratu. To je kao da bi Bandić palio sviće na Trgu ispod spomenika Banu Jelačiću. Neviđeno mudro riješenje. Kakovo okupljanje. Kakvo trgovanje. Samo odavanje počasti poginulima je svečani i dostojanstveni čin koji bi se trebao dešavati u za to predviđenim prostorima. Ali onda nas ne bi nitko vidio. Evo ideje. Predlažem gradskim mudonjama da se ceremonije polaganja vijenaca kod spomenika na trgu ,presele pred veliki Križ na vrhu Ogulinske kalvarije. Ali , to je daleko od očiju javnosti pa neće biti prihvaćeno.
    Ima još jedan biser. Gledan , čitam i ne mogu povjerovati. Nekome je palo na pamet da bi na vrhu Frankopanske kule trebalo otvoriti vidikovac. Vjerojatno je i prvi vlasnik kaštela Beranardin Frankopan imao takvu ideju. Mogu ga zamisliti kako lipo sidi na vrh kule i gleda kmetove kako okapaju njive.Ili Turke kako se pripremaju na juriš.
    Bas me zanima mišljenje konzervatora i inih kulturnjaka na tu temu.
    u Gradu Bajki sve je moguće.

    avatar

    06.10.2016. (08:08)    -   -   -   -  

  • ...

    Stvarnost da te samo upozorim. Kuli se vraća prijašnji izgled.Rade se strmiji krovovi i proširuju otvori na kulama kako je nekad bilo. Tako bar piše u Nešinom postu o obnovi kule a ne vjerujem da je to isisao iz prsta.

    avatar

    06.10.2016. (10:26)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    no kaj je danas i kaj sutra bude bit će jednom: "jednom bilo".Bilo bi zanimljivo znati na koju se godine referiraju svi ovi kaj znaju kako je nekad bilo.
    npr. južna kula prije ove "obnove" nije imala one ružne vertikalne pruge koje svi izbjegavaju primjetiti, pa ih nije primjetio ni nadzorni inžinjer a pruge neće kiša oprati pa će opet trebati skele postavljati da se to skine a to košta
    izgleda da nikog nije briga što košta bitno da se ima

    avatar

    06.10.2016. (12:25)    -   -   -   -  

  • plastična stolarija

    Još mogu shvatiti da su u vrijeme turaka kad je kula izgrađena i kad nije bilo okolnih kuća i zgrada napravili vidikovac da bi s te najviše točke uočili turke kako dolaze, ali malo mi je sumnjivo da su tada imali plastične prozore s izo staklima. Ali ako je konzervator Tupković odobrio onda sigurno mora da je bilo tako.

    avatar

    12.10.2016. (14:12)    -   -   -   -  

  • sofija rosa

    Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    avatar

    18.01.2019. (03:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...