Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Atma

    ...

    avatar

    02.10.2016. (16:14)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Tolerancija ili kompromis.....ti stvarno ideš u detalje ;-))

    Najbolja motivacija su pohvala, podrška i ljubav.
    I stavljanje stvari u perspektivu, izvan uskog okvira današnjice i sadašnjice.
    Sloboda reći što misliš i znanje da nećeš biti odbačen i pri velikim vlastitim različitostima.
    Da će te i dalje voljeti, čak i kada te uopće ne razumiju.

    avatar

    03.10.2016. (11:38)    -   -   -   -  

  • Atma

    Nekad su te nijanse bitne, čini mi se. Zapravo, osvijestila mi je ta prijateljica, ja bih se čak bila uhvatila na toleranciju.

    Muči me kako da ljude koji su u najgorim godinama, najmanje zainteresirani za rad i imaju nešto protiv mene iako me ne znaju, jer ja sam, eto, tamo u funkciji koju oni preziru, pridobim na nekakvu suradnju. I feel their pain, ali hoće li oni moći čuti da ja njih razumijem? U startu se postavljaju kao neprijatelji, makar sam se ja postavila kao prijatelj.

    avatar

    03.10.2016. (14:33)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Hm, da. Čini se da si u nezavidnoj pozciji, ali bi svako daljnje savjetovanje podrazumijevalo točno poznavanje situacije.

    Možda je najbolje reći da je ovo tvoj osobni trening da uvijek odašilješ ljubav, i da nikad ne odgovoriš na lošu energiju istom mjerom loše, nego baš suprotne energije.....
    To je puno samokontrole i budnosti, ali isplati se.....

    Sve najbolje želim! :)

    avatar

    03.10.2016. (15:29)    -   -   -   -  

  • y

    Ako pričaš o mladim ljudima, (a može se to i poželjno je koristiti sa svim ljudima), važno je postaviti vlastite granice. To je također izraz ljubavi prema sebi i drugima. Možeš sa mnom do tu i na taj način. To sam što sam. Otvoreno, pošteno, iskreno - to je dobar preduvjet međusobnog uvažavanja.

    Mladi ljudi su zainteresirani za rad jedino nisu zainteresirani na način na koji mi to od njih očekujemo niti za materiju za koju bismo voljeli da su zainteresirani.

    Ali s malo osjećaja u sebi stvari se mogu mijenjati. Može se javiti interes gdje ga nije bilo ili se izgubiti gdje je postojao.

    Svoju suradnike, a i ekipu kod kuće pitam što ne paše? Konkretno. Lista ideja za poboljšanje? Prijedlozi? Mišljenja? Sugestije? Ajte vi bolje organizirajte ( rad u zadanim okvirima )- i nitko sretniji od mene, šta ne? ... I na dugačko i na široko... I možda netko nešto pametno i predloži. Današnje mlade ljude se uči da ne razmišljaju. Natjerati ih da počnu već je puno. Jako puno.
    Prosto im ponudiš svoju kožu i taj čas ideje pljušte, a da ne kažem kak se brzo i blisko upoznate. :))
    Meni pali, a zate ne znam.

    avatar

    03.10.2016. (17:05)    -   -   -   -  

  • Atma

    I ja kanim dati da se izjasne pa da sve krene eventualno u nekom normalnijem smjeru jer zasad toga nije bilo. Ljubavi fali u čitavoj priči, no radi se o kroničnom odbijanju jer je umjesto ljubavi mjesto zauzela bahatost i privid vlastite važnosti. Tu su još osjetljive godine i još neka hrpa specifičnih okolnosti.

    avatar

    03.10.2016. (17:21)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Uredna si očito i pametna mlada dama i jedino što ti istinski nedostaje ( a to se iščitava ) je prava emocionalna veza.......To je, izmedju ostalog, pravo punjenje baterija o kojima razmišljaš nedjeljom

    avatar

    03.10.2016. (20:16)    -   -   -   -  

  • Atma

    @Annaboni-huh, ovaj post se odnosi na posao, no kad smo kod emocionalnih veza- tu je mrak čisti, Saturn sjedi u toj kući i dežura. Ne znam dokad će, ali zasjeo je xD

    avatar

    03.10.2016. (20:21)    -   -   -   -  

  • trill

    Volim kišu, u sve dane. Uvijek dobijem želju izaći na kišu, pa često tražim čega mi nedostaje da baš moram po to u najudaljeniji dućan. Moja najbolja prijateljica me čim počne kiša zna nazvati s pitanjem jel da stavlja vodu za kavu, kiša je, sigurno ću pješice do nje. :)
    Još mi nije nikad s kišom došla volja za čišćenjem odnosa, kuće ili ormara. Mada i to treba, s vremena na vrijeme. I s kišom i bez kiše..

    avatar

    04.10.2016. (14:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...