Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • traktorijada

    pero, kao sto sam ti vec napisao. zajasi traktor i odjebi.

    avatar

    10.08.2016. (00:35)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    čitala sam to i isto mislila. previše je toga. svakodnevno. otvoreno i nekažnjeno. i ne, više nije smiješno. nimalo.

    avatar

    10.08.2016. (00:52)    -   -   -   -  

  • boco nema pišu

    "viđe boccacia junaka kako se (op. opet) javlja anonimno. olfa traktorijada, hahahaha."

    avatar

    10.08.2016. (00:53)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    vidi, nije baš da ništa ne rade.

    "..dva sata sam izgubio provjeravajući vijest iz Zadra - prilično uvjeren da su hrvatski mediji opet nasjeli i prenijeli neku zajebanciju Newsbara, Njuzneta ili sličnog nekog portala – i na kraju slomljen shvatio da je od priča početka od kraja istinita.."

    za shvatiti koliko su stvari loše (kad su loše na ovaj trenutano kod nas aktualan način) nije potrebno biti ultra inteligentan, potrebno je samo biti čovjek, zadržati ljudskost. izostanak toga je ono što mene užasava u svemu ovome. ljudi su poprilična stoka. tome sam već svjedočila u poprilično grdom obliku ali eto i dalje me to šokira. zloća i glupost se nikad neće potpuno iskorijeniti ali ta šačica dobije ovakvu priliku tek kad ima široku podupirateljsku bazu. koliko moraš biti jadan pa da odustaneš od sebe i budeš "samo onaj koji izvršava naređenje"?

    avatar

    10.08.2016. (12:28)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Anto Đapić sada već posve javno i otvoreno problematizira pitanje kriminalizacije ustaškog pozdrava ZDS, a nije jedini u javnom medijskom prostoru. Bojim se da se malo pomalo stvara opći društveni konsenzus u korist dekriminalizacije tog pozdrava, a ako se ona i dogodi, ako postane posve nekažnjivo na javnim skupovima izgovarati i pjevati ustaške pjesme i pozdrave, to će biti zadnji piksel Mraka koji je zahvatio ovu zemlju i definitivni znak da iz nje valja pobjeći. Tj. ili pobjeći ili prijeći u neku vrst ilegale slične onoj KPH za vrijeme Kraljevine Jugoslavije. Nadam se ipak da će društveni Razum nadvladati ovaj Mrak koji nas sve želi prekriti.

    avatar

    13.08.2016. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...