Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Karamba

    Cuvajte se!!!Good luck ;)

    avatar

    16.06.2016. (09:37)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Prvi dan je iza nas.Krenuli u 7 ujutro,presli 950km i ako se nekom mozda ne cini dugo to za odvoziti,kamper je nesto drugo,sto na sat. No prednosti kampera su tu. Vozimo se,a ekipa pije i igra belu,stajemo,zajebancija...

    Kod Verone stali,rostiljali,trenutno spavamo na parkingu pred Franc.granicom

    avatar

    17.06.2016. (01:28)    -   -   -   -  

  • Ca_BBB

    Sretno i uživajte :)

    avatar

    17.06.2016. (11:12)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Drugi dan eto zavrsava negdje na parkingu benge izmedju St.E. i Bordeauxa,oko nas jos kampera i kombija,svi nasi navijaci se lagano sele prema drugom kraju Francuske. Danas su se izmijenila dva osjecaja,od jutra do 85min utakmice i ovaj drugi

    Vec oko pola 11 smo u Seint Etiennu i od tad kruzimo po gradu i birtijama i druzimo se sa svima,svi narodi i sve boje...vrijeme idealno.

    Utakmica kada je pocela vidjela se nasa prevlast na tribinama,pa 1 0,pa 2 0,pa kad se otpjevalo Marjane,Marjane i Bjezite ljudi...stadion je bio u delirijumu,i tada prvo 2 1,a onda i bezuman prekid. Prekid koji je odnio i osjecaj ponosa,i veselje,i raspolozenje i novce i volju....maaaaa SVE

    No,ovo je anomalija koja ukazuje na jos vecu anomaliju,i riiesavati samo navijace kao anomaliju bez rijesenja uzroka problema je glupost bez granica. A ti koji jesu uzrok problema po starom hdz-ovskom triku navijace etiketiraju orjunasima i protivnicima drzave????!!! Mozes ih zvati i budalama,jer ono danas samo mogu budale napraviti,mozes ih svakako zvati,al zbog toga sto ne zele da se hrv.nogomet vodi kao mafija ih ne mozes zvati orjunasima.
    Zivjeli

    avatar

    18.06.2016. (02:07)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Evala narode.

    Danas treci dan i od jutra smo na putu,s tim da smo se skinuli s autoceste i lutamo sredisnjom francuskom bas po selima,lokalnim birtijama,rostiljamo po svuda....trenutno spavamo na parkingu benge negdje 150km od Bordeauxa i ako kog zanima kvaliteta spavanja je zadovoljavjuca,gotovo nitko nema prigovora.

    Hranimo se dobro,manjo vodi racuna o higijeni grupe a wifi pronadje i priie moba,shile otvara tudje kombije po parkiralistu,belu deremo non stop,piva i vino doslovce idu kao voda,sad smo prosli nekih 1400km i nadiremo i dalje.

    Do sutra...

    avatar

    19.06.2016. (01:11)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Cetvrti dan iza nas,putovali,rostiljali i igrali belu. Ustvari belu igramo cijelo vrijeme,kumovi naravno dominiraju :)

    Iza nas je sada 1900km,daleko smo od doma,al zajebancija je totalna. Svako vece trbuh boli od smijeha,a sto je najvaznije mozak je na pasi.

    Jeli puzeve,ustvari probali,prolazimo francuskim selima tipa alo-alo i gustamo u krajoliku....

    avatar

    20.06.2016. (01:22)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    I peti dan je iza nas,danas smo bili na obali atlantika...prvo smo bili u zaljevu gdje je more muljavije od ilove,pali smo na dupe. A jos kad smo vidjeli kupace u vodi...vidjeti cete na fotkama kakvo more moze biti...

    Poslije toga otisli do europske znamenitosti,DUNE DU PILAT,doslovce brda od pijeska,izgleda kao pustinja u sred prirode kakva je priroda kod nas. S tim da je to sve na obali,ali tu je i more ipak drugacije.

    Inace,danas smo prosli puno km oko Bordeauxa,sutra je ono glavno - tekma,nadamo se i pobjedi i da sve prode.ok.

    Uz to obijali smo sela kako bi nasli vino bez kojeg smo danas ostali,ali nit ima kog na ulicama,a nit ima vina...

    Zivjeli!

    avatar

    21.06.2016. (01:27)    -   -   -   -  

  • Shile

    Svakako treba istaknuti i da Old zbog dugog netreniranja i izbivanja zbog ozljede nije odlucio proci 1-2km nizbrdo pjescanom dinom kao mi ostali. Tada dolazimo na obalu i mocimo nozne prste u ocean. Nakon toga se neckamo,otici li u birc na samoj obali ili ne. Naravno odlazimo, ambijent vrhunski, sve u drvetu glazba dere, pozdravljamo se s Hrvatima u dresovim, sjednemo, narucimo pivu i tad puste Lijepa li si. Naravno mi i ovi u kockicama pjevamo, otkrilo se jos par Hrvata za sankom, a ostali Irci, domacini i tko zna tko jos uz smijeh dizu ruke, pjevaju s nama.

    avatar

    21.06.2016. (09:46)    -   -   -   -  

  • Herc_Jan

    Lijepo vam je vidim :)

    Uživajte! ;)

    avatar

    21.06.2016. (09:55)    -   -   -   -  

  • Shile

    Ja stvarno ne znam sta pisem,buncam u snu,sanjam sve i svasta,ispravljam svoj prvi upis zbog ociglednih gresaka u izrazaju...

    Svakako treba istaknuti i da Old zbog velikog zanimanja koje je izazvao kod lokalnih zena da s njim provedu nasamo pa makar i 5minuta u kamperu,te su za to te iste ako slobodno mogu primjetiti vrlo zgodne pripadnice lijepseg spola spremne izdvojiti hrpu novaca,dakle Old iskljucivo iz tih razloga nije odlucio proci 1-2km nizbrdo pjescanom dinom kao mi ostali. Tada dolazimo na obalu i mocimo nozne prste u ocean. Nakon toga se neckamo,otici li u birc na samoj obali ili ne. Naravno odlazimo, ambijent vrhunski, sve u drvetu glazba dere, pozdravljamo se s Hrvatima u dresovim, sjednemo, narucimo pivu i tad puste Lijepa li si. Naravno mi i ovi u kockicama pjevamo, otkrilo se jos par Hrvata za sankom, a ostali Irci, domacini i tko zna tko jos uz smijeh dizu ruke, pjevaju s nama.

    avatar

    21.06.2016. (10:44)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Iako smo obicavali se javiti na kraju dana,ovaj trenutak nasa mala al dinamitna ekipa objavljuje LA BANCROT!

    avatar

    21.06.2016. (18:04)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Kakav dan!

    Ujutro dorucak,tusiranje,napustamo kamp i pravac 50km do Bordeauxa....

    Kada smo usli u grad,sunce je peklo ko nikad a mi smo trazili hlad i ladnu pivu. Runda je 300kn. No to nas nikako nije sprijecilo em da popijemo podosta a uz to da se veselimo sa rijekama navijaca i hrvatskih i spanjolskih. S tim da smo se sa spanjolcima vise druzili sto je i logicno,,jer su nam sumanute spanjolke non stop prilazile
    Naravno da smo ostali dzentlmeni. Pjevali smo sa spanjolcima na svim jezicima svijeta,shile je rokao spanjolski,ma dan je bio ludilo.

    Tekma jos vece. Tribine nasima ispunjene al od pocetka se vidjelo da to nije pozitiva na najjace.kao protiv ceha....no rezultat,igra nasih je toliko digla ljude na noge da je drugo poluvrijeme odnavijano do jaja jer je pjevalo i staro i mlado.

    Sad smo opet u svom domu,kombiju i na autoputu,povratak u kamp na nocenje i sutra krecemo prema kuci...navodno

    avatar

    22.06.2016. (00:11)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Na povratku smo nazad...nocimo kraj Torina na bengi,jos 800injak km do Zg....sta reci o ovom danu...Shile nam je postao planetarno popularan,prosli smo najlijepsim dijelom Francuske,stvarno smo uzivali u krajoliku,a napokon smo nesto pojeli i sa zlicom.

    Vecer nam je uljepsao talijan sto radi na naplatnima,kada je skuzio da smo CROasani,odmah je rekao da igramo najlijepsi nogomet i da cemo osvojiti ovaj EURO...

    Naravno da smo mu zahvalili,razmjenili par rijeci kao prave poliglote i nastavili prema doma....

    Zivjeli!

    avatar

    23.06.2016. (03:38)    -   -   -   -  

  • Karamba

    Svaka cast,Shile muy bien ;)

    avatar

    23.06.2016. (11:13)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Osmi i posljednji dan...kod kuce smo. Sileta smo doveli kuci,otisao kao anonimac,vratio se kao zvijezda...covjek je to svojim stavom prema zivotu,prema nama prijateljima,ma cjelokupnom pozitivom i zasluzio,te neka uziva u ovim minutama slave...

    Iza nas je 3850km, brojni gradovi i sela, parkinzi i birtije...kada se dojmovi slegnu,napisati cu zakljucak putovanja,s tim da bi i ostali sudionici Tour de France mogli napisati koju....Zivjeli!

    avatar

    23.06.2016. (22:50)    -   -   -   -  

  • selo

    Sezona je završila, sve je utihnulo, nitko ništa ne piše...
    I Uprava kluba na godišnjem odmoru ili se radi!? Ima kakvih novosti oko dolaska/odlaska igrača? Kruže razne priče, da se dvojac iz Plošćice vraća u matično selo, da Čegec lagano vješa kopačke o klin, seoski neprijatelj vrbuje neke mlade igrače u Berek (Jurčević, Filip)..., a pojačanja ili prinove pod velikim upitnikom.

    Upravo, prosvijetli nas i potvrdi ili demantiraj glasine.

    avatar

    04.07.2016. (15:10)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Drug se ozenio,evo i dole,shile je u besparici,zare je na godisnjem,sunce przi,a uprava odmara....bar sto se tice igraca.

    Nema vise hodanja po zupaniji s novcima,i morate se naviknuti na to,barem dok cete trpiti ovu upravu i mene. Ali i opet bi se kladio da u zadnjih 7,8 godina ce otici najmanje igraca iz Hajduka ove sezone,ako ce uopce tko otici. A to nesto govori,jer sjetite se prosle sezone kada je nas klub napustilo 9 igraca. A i u mladjim selekcijama imamo igraca kao nikad. Ono sto s ponosom mogu istaknuti da nakon dugo vremena za nase i U 8,10 i 12 na turnirima nastupaju ISKLJUCIVO nasi decki. Nikakve pridoslice,a da nasa djeca sjede na klupi,samo da gostujemo ne znam gdje sve. Rad s mladima,Fico,Djeri,David ocjenjujem odlicnim...

    Mladji igraju turnire u Zelini,Vrbovcu,Virovitici,cijeli lipanj sve mladje kategorije su trenirale redovito. Zenska ekipa gostuje skoro svaki vikend. Pozvani smo nakon dugo vremena i naravno da cemo se rado odazvati na memorijalne turnire u Brestovcu,prvi vikend u 8mj,te odmah iduci vikend za Gospu u Palesniku.

    S opcinom je dogovorena postava wc-a prije krumpirijade kod rostilja,koji ce nam ostati,sto ce biti veliki dobitak za klub. Pripreme krecu zadnji tjedan u srpnju,a liga ce po svemu sudeci brojati isti broj klubova. Berek ispada,a Draganac upada :)

    Sto se tice dolazaka,dakle ljude mozemo privuci na cast da igraju za hajduk,i na kartu zajednistva,i moze se reci dobre uvjete za rad. Ako samo dodju za prvu ekipu igraci koji su kupili opremu iako jos uvijek igraju za druge klubove ja presretan...

    avatar

    05.07.2016. (00:57)    -   -   -   -  

  • Ivan Stankić

    Na zamolbu predsjednika evo rasporeda pripremnih utakmica....
    30. ili 31. 07. Hajduk - Daruvar
    06. - 07. 08. turnir u Garešničkom Brestovcu
    13. - 14. 08. turnir u Palešniku
    20. 08. Hajduk - Zdenka
    27. 08. Hajduk - Skok (Skucani)
    04. 09. početak prvenstva
    I naravno, zamolio bih voljenog nam Kazu da ovo verificira! :-)

    avatar

    12.07.2016. (12:50)    -   -   -   -  

  • Kazo

    SLUŽBENI RASPORED

    Na zamolbu (ex) trenera evo rasporeda pripremnih utakmica....
    30. ili 31. 07. Hajduk - Daruvar (Hajduk slobodan)
    06. - 07. 08. turnir u Garešničkom Brestovcu
    13. - 14. 08. turnir u Palešniku
    20. 08. Hajduk - Zdenka (Hajduk slobodan)
    27. 08. Hajduk - Skok (Skucani) (Hajduk slobodan)
    04. 09. početak prvenstva (Hajduk igra samo Final Four)

    avatar

    13.07.2016. (00:19)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    21.08. SE IGRA 2.KOLO ŽUPANIJSKOG KUPA, i tada počinje kup natjecanje za NK Hajduk !

    Izvlačenje parova je 09.08.2016.g., a prvo kolo je na rasporedu 17.08.

    Živjeli !

    avatar

    14.07.2016. (14:19)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    ISPRAVAK.

    Naime, mi smo na listi uspješnosti 16.,a od prvog do 16.mjesta klubovi se uključuju u trećem kolu, tako da HAJDUK prvu kup utakmicu igra 28.08., taman vikend Dani krumpira.

    Živjeli !

    avatar

    14.07.2016. (18:10)    -   -   -   -  

  • matej

    ISPRAVAK

    3. kolo KUP natjecanja, prema Glasilu NSBBŽ, na rasporedu je 24.8.(srijeda).

    avatar

    15.07.2016. (18:36)    -   -   -   -  

  • Herc_Jan

    Watch “Vedran i Monika - ubrzana bakljada” on Vimeo: https://vimeo.com/176014735

    avatar

    24.07.2016. (12:43)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Lijepo...Poslao sam mail deckima sto su snimali svatove da nam ustupe tih 5,6minuta snimke sto je snimano igraliste i bakljada iz Drona, jer se super vide i igraliste,i grafit,okolis,sama bakljada...pa da to mozemo iskoristiti danas sutra u promidzbene svrhe kluba

    avatar

    25.07.2016. (08:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...