Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    NAPOKON TRI BODA !

    Vrijeme sunčano, tribine super ispunjene, teren perfektan. Dakle svi preduvjeti za jednu dobru utakmicu, sto se je u konacnici i dogodilo.

    Gosti su prvi poveli greskom naseg golmana, no vracamo se golom Icija. Nakon toga prelazimo u vodstvo 2-1, gosti izjednacuju, no tada opet prelazimo u vodstvo koje smo sacuvali do kraja utakmice. Tako da su gledatelji mogli uzivati u 5 golova i utakmici punoj preokreta i dobrih poteza i akcija.

    Od nasih igraca bi svakako izdvojio Mateja Zgelu koji je odigrao za desetku.

    Sutra u 17h veterani igraju doma s Garicem, u subotu juniori docekuju opet Bilogorac, a u nedjelju prva ekipa gostuje u Brezovcu u 17,30h u pretposljednjem kolu ove sezone. Posljednje kolo igramo iduću nedjelju doma s Kamenom iz Siraca.

    Od novosti svakako treba spomenuti da smo napokon rijesili jos jedan problem, star vise od desetljeca, dakle napokon smo rijesili sustav tople vode za tusiranje, naime isti smo izmijestili izvan svlacionica u svastaru i ubacili tri bojlera, tako da sada imamo toplu vodu za svih osam tuseva u novim kupaonicama, te je to sada na nivou kakav i zasluzujemo.

    Zivjeli !

    avatar

    26.05.2016. (23:03)    -   -   -   -  

  • Stoperčić

    Matija nakani odigrao za 20, dvije asistencije, svaka cast

    avatar

    27.05.2016. (09:40)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    U pravu si, el capiteno me je isto tako upozorio da sam izostavio Matiju, tako da ovim putem i Matiji skidam kapu za njegovo izdanje jucer, ali i ne samo njemu, puno momaka je jucer odigralo dosta dobru utakmicu

    No, moram reci jos nesto za Nakanija, osim onog kolektivnog kiksa u Ivanskoj, Nakani vec niz utakmica igra na visokoj razini, a uz to je sa svojih par gesta izvan terena potvrdio da se radi i o velikom i istinskom prijatelju Hajduka.

    avatar

    27.05.2016. (11:20)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Jucer se dogodio jedan pomalo nesvakidasnji dogadaj u kuglani poslije utakmice pod radnim naslovom "Kako je Grinch ukrao chips" :)

    avatar

    27.05.2016. (11:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...