Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ŽARKO ARNAUT - GALE

    Gdje je nestala 31 stranica revizijskog materijala?

    Kaznenu prijavu protiv Bjelovarsko-bilogorskog župana Marijana Conera, dožupana Ante Rade i dožupana Vjerana Jurkovića Općinskom državnom odvjetništvu podnesao je Branko Stojković.

    Razlog njezinom podnošenju je, izvijestio je na konferenciji za novinare B. Stojković, zloupotreba položaja i ovlasti. Glavni povod takvoj odluci, on drži, da je izvješće Državne revizije o županijskom proračunu za prošlu godinu, odnosno nedostatak 31 stranice materijala (istrgnutih), koji nisu dostavljeni oporbenim vijećnicima Županijske skupštine.

    Bjelovarac, 01. srpnja 1999.

    avatar

    09.05.2016. (08:38)    -   -   -   -  

  • ŽARKO ARNAUT - GALE

    NAKRAO SE JE OD DRŽAVE I NARODA DO DASKE I KANDIDIRAO SE OPET ZA KLJUČNO MJESTO U BJELOVARU – ZA GRADONAČELNIKA GRADA – SRAMOTA!

    Danas (10.05.2013.) te ljudske sramote HDZ-e održavaju javnu tribinu na gradskom korzu. Ono što je sramota od gradske uprave – što je dozvolila da se postavi golemi šator i muzikalno postelja na korzo. Građani ne mogu prolaziti svojim korzom i ući u ulicu Vatroslava Lisinskog. Ma, živa sramota – što drugo reći… Tko može doći na tu tribinu: nego sami nitkovi, lopovi i karijeristi… Ugnjezdili su se na sami put, žele na taj način vrbovati bjelovarčane. Platili su i muzički sastav, ali sigurno ne iz svoga džepa. Platiti će to raja koja skapava od bijede i neimaštine. Pitam se: hoće li Bjelovar imati stvarno LOPOVA za gradonačelnika?! Coner se je nakrao kao Željko Kerum u Splitu i Milan Banić u Zagrebu.. E. ajde narode živjeli! Trčite tamo na tribinu na čašicu pive,.., i to ispred Croatie osiguranja, gdje se odigrava glavni kriminal u Bjelovaru.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    avatar

    09.05.2016. (08:43)    -   -   -   -  

  • ŽARKO ARNAUT - GALE

    Bjelovar je grad bijede i nerada. Kaže jedna stara provjerena poslovica: “Lopov se dva puta vraća na isto mjesto”. Coner je kao župan BBŽ-a, pokrao našu županiju, nečasno je smijenjeni sa te dužnosti. Poslije se je na izborima kandidirao, preko HDZ-a i postao je predsjednik skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije, najvišega lokalnoga tijela. Marijan Coner i Damir Bajs zlouporabili su svoj položaj i ovlasti. Oni su i dalje upravljači županije. Nije li to teška sramota?

    —————————————
    Branko Stojković

    avatar

    09.05.2016. (08:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...