Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Vozdra ljudi !

    Nadam se da svi navijacki putevi u nedjelju vode u Berek. Tamo prvenstveno moramo pokazati kulturu, jer ipak dolazimo iz tradicionalnog nogometnog mjesta i ne moramo se spustati na razinu nekih da bi pokazali koliko smo veliki....

    Svi zainteresirani navijaci, SKUPLJANJE je u centru, najvjerojatnije u Fenixu od 14h, te Vas molim da dođete što prije, kako bi uz navijačko zagrijavanje dočekali vrijeme polaska i svi zajedno se uputili u Berek.

    A sto se tice utakmice, biti ce vrlo tesko, Berek je daleko najkvalitetnija momcad lige, a mi skrpani nabrzinu prije pocetka sezone, te cemo pokusati biti sto bolji protivnik.

    Zivjeli !

    avatar

    06.05.2016. (11:05)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Evo nekih novosti vezanih uz sutrasnju utakmicu,koje barem meni zvuce gotovo nevjerojatno.

    Dakle domacin je ocito u strahu,i ima veeeelike oci,samo da budem iskren,ne znam od cega,te su se odlucili angazirati zastitarsku tvrtku KLEMM SECURITY!

    Pa eto po prvi put koliko je meni poznato na utakmici zupanijske lige ce biti nazocna zastitarska tvrtka....po meni bi cak logicnije bilo da su doveli ljude i platili da navijaju za Berek kako bi barem djelomicno umanjili nadmoc gostujucih navijaca kada im u goste dolazi Hajduk, te bi mi to doista bilo logicnije od ove groteksne situacije,ali kakvi su naumi domacina,moramo pricekati do sutra...

    Vidim ose sutra u Fenixu od 14h....

    avatar

    07.05.2016. (21:59)    -   -   -   -  

  • Karamba

    Hahahahahahahahahah...ma ni zastitari im ne mogu pomoc ;)

    avatar

    07.05.2016. (22:56)    -   -   -   -  

  • vladislav

    Transkript razgovora visoko poziciranog političara iz Bereka i rođe na šalteru u tvrtci KLEMM SEC, srijeda, 04.05., 11,47h, Bjelovar.

    Jel rođo, upita politicar, naslonjen na pult do stakla i s čačkalicom u ustima, -a koliko su oni sokolovi vani, oni svi u crnom sto lovu nose, koliko to košta?

    -ovisno kako plaćate

    A jel idu oni i na utakmice ?

    -idu, al ovisi Zagreb, Split, gdje već je nešto, a za koji ste vi klub gospodine?

    Pa ovaj,...i sad si misli političar, pa šta da kažem, ne mogu reći berek, ono, nikad čovjek ćuo da imamo klub, a gdje da nam trebaju zaštitari za utakmicu, i sjeti se političar i ko iz topa uzvikne ....Ćuj me rođo, nije bitno odakle sam ja, već odakle su ovi što nam dolaze na utakmicu...Eto neki dan, a postavili smo im špijuna u selo, Čovjek iznutra. Sa svima je dobar i sve zna,pametan...nebitno, dojavio nam je da se svi u selu na okupljanjima dogovaraju kako će svaki uzeti vile i s vilama doći na utakmicu. Informacija je provjerena.

    -hm gospodine, ali to je skupo

    Nema veze rođo, a jel mogu ti tvoji crni nekad i viknut malo, znaš onako na utakmici na te što dolaze. Tima ništa ne pomaže, eto zadnji put sam prvo poslo fino službena kola, dva policajca, i nakon kratke rasprave oteraju oni policiju, jer kao oni žele gledati utakmicu, platit kartu i stajati gdje žele. Zamisli rođo. Ništa, popizdim ja, utrčim sa svojih sto ipet u igralište i na ogradu i šta ćete vi meni, odem i do delegata i kažem mu ravno u oči. Ovo vako više neće moći. Al odjebalo me i tamo, i šta više????

    I nakon "kraćeg" razgovora i postignutog dogovora, oko 13,56h izlazeći iz zgrade političar sav ozarenog lica naziva doušnika kako bi mu zahvalio...

    Al na to će doušnik, ajde pomozite i vi meni sada, ja s njima živim svaki dan, neki dan u selu bila momačka, dečki me fino pozvali, al sam dva sata čučao igrajući s njima žmurke i nitko me nije našao,ma nigdje nikog. I to im je momačka....NASTAVIT ĆE SE...

    avatar

    08.05.2016. (03:40)    -   -   -   -  

  • Karamba

    Ovo je vristanje!!!!!!!! :):)

    avatar

    08.05.2016. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...