Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Stoperčić

    Navodno su stilistu vrbovali za Bjelovarski list, ali njihov budjet ne moze ponjeti njegove apetite koji se jave dok obilazi nogometne terene

    avatar

    18.04.2016. (12:44)    -   -   -   -  

  • Hajduk

    Ajmo sad po pobjedu protiv dužnika koji su nas sjebali tamo sa suđenjem! Imaju 2 nasa bivša igrača i njih treba pozdraviti bez obzira na događaje iz Brestovca i idemo po 4.pobjedu zaredom , jer smo mi HAJDUK

    avatar

    22.04.2016. (00:05)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Netko je bio na veselom cetvrtku,a?

    Hm,sta se ovo dogadja,dobri rezultati su zaredali,a tako malo upisa na blogu.....jel to neki mir pred oluju ili su se nasi uplasili protivnika koji dolazi u nedjelju?

    Dakle,utakmica s Brestovcem je u nedjelju,ne mogu opisati koliko mi je žao sto najavljuju lose vrijeme jer su mnogi "izvana"najavili dolazak na ovu utakmicu obzirom na blizinu klubova i lokalni prestiz,a i nasi posljednji rezultati su najbolja pozivnica gledateljjma da dodju,a klubovi iz okruzenja,garic i zdenka igraju u subotu,te da bude jedan lijepi proljetni dan,mislim da bi bilo jako puno gledatelja.

    Ceka nas teska utakmica,jer iako smo zaredali dobre rezultate,u ovakvim utakmicama se sve to zaboravlja sa sucevim zvizdukom za pocetak tekme. Nadalje protivnika vodi iskusni lisac i nas bivsi trener,kao i sto gosti imaju par kvalitetnih pojedinaca,sto je bilo razvidno u jesen...

    Neka bolji pobjedi...

    avatar

    22.04.2016. (09:58)    -   -   -   -  

  • Karamba

    Sretno momci...Sotka poluuudi!!!!

    avatar

    24.04.2016. (12:08)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Karamba,sretan ti put i nadam se da bude vise vremena iduci put da porazgovaramo...prati na stranicama bloga tamo u 6mj kada se bude ponovno nabavljala oprema da se upises,posto si izrazio zelju da obnovis garderobu...

    Sto se tice Sotke,nazalost ovo kolo odraduje kartone,no nadam se da ce decki u napadu nadomjestiti sotkin izostanak.

    Zivjeli

    avatar

    24.04.2016. (13:07)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Zbog blizine brestovca i hajduka nece se dopustati niti najmanja rasprava koja bi vodila u smjeru svadje,to vam je valjda jasno. O utakmici se moze pisati bez da se spominju pizdarije koje nemaju veze s utakmicom, a jos manje ce ovdje biti tema komentari s fejsa i slicne stvari. Komentari na fejsu su ogledalo svakog pojedinca i to je to.

    Ako koga i smetaju komentari pojedinaca na tom fejsu,neka se tamo istaknu ta neslaganja,a ako se za to nema muda, blog nije servis za obracanje pojedincima iza anonimnih nadimaka.

    Sto se mene tice,Brestovac je odnio taj bod koji im je donio neizmjerno veselje nakon utakmice sto najbolji pokazatelj stanja na terenu.

    Naime,prvo poluvrijeme ne da je pripalo nasima u cijelosti,gosti su ispucavanjem konstantno otklanjali opasnost od svog gola i tako cijelo poluvrijeme.

    Drugo poluvrijeme smo ocekivali isto tako,al bilo je suprotno,brestovac je desetak minuta dominirao pocetkom drugog poluvremena,sto nas je iznenadilo,stvorio nekoliko sansi, a mi smo kasno uspostavili ravnotezu,do kraja imali jos nekoliko izglednih prilika koje nismo zabili i kraj.

    Zal ostaje sto nismo nastavili perfektan niz ovo proljeće,posebice jer smo dobar dio drugog poluvremena imali igraca vise.

    O sucima ne bi previse,svi koji su bili,vidjeli se....

    avatar

    25.04.2016. (09:56)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    I da ne zaboravim,hvala Veci za donirano vino....

    avatar

    25.04.2016. (11:43)    -   -   -   -  

  • Briks

    Iskreno, vi ni nemate sta komentirati sudjenje, jer je sudjenje glavni razlog zasto je dojam da smo mi dosli po bod.

    Dvaput smo isli sami prema Robiju, ne sjecam se bas da ste vi imali takvu izrazitu priliku, stovise, osim nekoliko slobodnih udaraca i udarca na kraju tekme koji je otisao preko gola, niste nista ni imali konkretnije.

    A nase te dvije situacije, za prvu sudac nije dao crveni karton (za takvu istu situaciju sam ja dobio u Brezovcu crveni), a druga ne znam iz kojeg razloga je sviran faul u napadu i ponisten nama gol.

    Nas crveni karton necu ni komentirati, vecina vas je vidjela video u kojem je jedino Pervan vidio UDARANJE bez lopte.

    Bez obzira na sve, zasluzen bod i za jedne i za druge i najrealniji ishod utakmice.

    I iskrene pohvale na nacin na koji se Hajduk izdigao iz svih problema na pocetku sezone i na funkcioniranje kluba, vide se velike promjene u odnosu na prije godinu dana dok sam jos igrao u Hajduku i vidi se puno zdravija atmosfera, sto je uz forsiranje domacih decki, jedini ispravan nacin vodjenja kluba.

    Cestitke za trenutno visokoj poziciji i zelim srecu u daljnjim susretima.

    avatar

    25.04.2016. (13:44)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Hvala Brile na cestitkama, pokusavamo u klub unijeti sto vise zajednistva, mladosti i TRANSPARENTNOSTI, da se sve zna, jer smatramo da je to jedini ispravan put, tako da mi je neizmjerno drago kada se to prepozna, posebice od ljudi koji su nekada igrali za nas i koji doista mogu posvjedociti kako je bilo onda, a kako je sada. S tim da je jos puno posla pred nama, ali jednom, nadam se, biti cemo primjer kluba kojeg su mladi uzeli u svoje ruke, a da je organizacija na visokom nivou.....

    Sto se tice suca ili sudaca, ne znam zbog cega odredjene osobe svoje prigovore salju na adresu hajduka, kao da mi delegiramo suca. Sudio vam je proslo kolo, sami ste rekli bio je los, jucer je bio los, i sada je hajduk kriv sto se sudac izgubio??!!! Uopce majke mi ne vidim logiku, ili mislite da sam ja primjerice stao s gradnjom svoje kuce da bi platio sucu da vasem decku da crveni karton??!!.

    Lose odluke je donio i protiv vas, ali i protiv nas, s tim da je vama dao crveni, no isto tako ga je mogao dati i nama, a svi koji su bili na utakmici su mogli vidjeti da niti je fico potencirao taj karton, niti su ga ostali nasi igraci nesto posebno trazili. Dakle cista suceva odluka.

    A sad na kraju, iako sam predsjednik, dopusti mi da i ja malo budem navijac, rekao si u prvoj recenici da je za dojam da ste dosli po bod kriv sudac, i u pravu si, jer je eto tim crvenim kartonom prevagnuo greske na vasu stranu, ali moj dojam, onako navijacki i subjektivan je da su igraci hajduka s barem 40% manje htijenja usli u ovaj susret, nego u prosla tri kola, a da su usli kako i treba, da bi u prvom poluvremenu vodili s dva ili tri razlike, te da se sudacke greske ne bi niti spomenule, jer bi defacto bile neodlucne.

    Cisti primjer toga ti je i Vase "ciscenje", dakle ocistili ste s od kartona protiv Cazme, sve ste podredili ovoj utakmici, imate i iskusnog trenera, a mi smo se s druge strane cistili bas protiv Vas....

    No, sve je ovo sport, samo mi je zao kada zbog sporta se neke osobe ogole i ispadnu klauni....naravno Brile tu ne mislim na tebe....pozdrav i sretno i Vama dalje

    avatar

    25.04.2016. (14:18)    -   -   -   -  

  • Briks

    Naravno da niste vi krivi sto je sudac lose sudio, ali slozit ces se i ti i svatko realan tko je gledao utakmicu, da nije isto smatrati se ostecenim za nesvirani faul na sredini igralista (u svakoj utakmici je svaka ekipa uvijek ostecena za par faulova ili autova), u odnosu na biti ostecen za 3 stvari koje su jucer utjecale direktno na daljnji tijek utakmice.

    Isto tako, mislim da nisi u pravu vezano za zalaganje i htijenje svojih igraca, jer bili ste i vi vise nego motivirani, ali jednostavno vas je uspavala nasa taktika. Za koju sam vec objasnio da je sudacki kriterij utjecao tako da izgleda kao da smo dosli po bod. Lakse je npr. Mlinji igrat u napadu kad protivnik stoji visoko i kad moze dobit loptu u for i pobjeci, nego kad cijelu utakmicu mora primati loptu ledjima okrenut golu.

    I s obzirom na okolnosti sudjenja, naravno da smo proslavili bod kao da smo osvojili sva tri, jer definitivno se nismo uplasili vas (niti cemo se uplasit Bereka sljedece kolo), nego jednostavno s onakvim sudjenjem, mi smo bili osudjeni igrat na nasih 16 m, pogotovo drugo poluvrijeme.

    Eto toliko od mene i sportski pozdrav svima.

    avatar

    25.04.2016. (17:03)    -   -   -   -  

  • Stilista

    Hajduk-Brestovac 0:0, 24.04.2016. 16:30h

    Podjela bodova u Hercegovcu!!

    Lokalni derbi odigran je po hladnom i vjetrovitom vremenu. Prava šteta jer se na tribinama skupilo puno ljudi, ali utakmica "ljepotom" nije ispunila ničija očekivanja. Nažalost i na ovoj utakmici je sudac Lagundžija ostavio svoj dubok pečat svojim brojnim nepromišljenim, nezrezlim i nadasve glupim odlukama.
    O samoj utakmici se tu nema što previše pisati, no probat ću izdvojiti nekoliko zanimljivih situacija. U prvih pola sata naši su imali inicijativu i bolju igru, a iz toga su se izrodile 3 prilike koje nažalost nisu pretvorene u pogodak. Brestovčani su se dobro branili i stajali vrlo duboko u svojoj polovici što se nastavilo kroz cijelu utakmicu u kojoj su uspjeli stvoriti svega dvije prilike. Prvih 10 minuta drugog poluvremena igra se odvijala na sredini terena, a u 50. minuti gosti ostaju s igračem manje nakon što je Mijić bez lopte potegao i sapleo Fiću. No o svemu tome kasnije... Naši su pokušavali, stiskali protivnika i stalno je falio onaj zadnji pas, što nam nikako nije polazilo za rukom. Što se više utakmica bližila kraju, više se i uvlačila nervoza u naše redove i pokušavali smo što prije doći pred gol protivnika što je nerjetko dovodilo do pogrešaka u dodavanju. U zadnjim minutama imali smo sjajnu priliku za pobjedu, no lopta je otišla iznad grede. Kad se sve pogleda, prava je šteta što barem jedan od bezbrojnih ubačaja i slobodnih udaraca u zoni šuta nije pronašao put do mreže protivnika. Bilo je i teško igrati što zbog vremena, što zbog bunkera kojeg je 80 minuta igrala gostujuća ekipa, a da ne spominjem DOZVOLJENO pretjerano cijepanje igre u svakoj mogućoj prilici, izležavanja, vezanja kopački, izvođenja gol auta... Sve je to vidno pogubljeni i zbunjeni sudac Lagundžija dozvoljavao. Falilo je nešto, neki danas nisu bili pravi, ali zato se sve to može popraviti u narednim utakmicama. Šteta, jer smo puno bolja ekipa od Brestovca, ali život ide dalje...
    A sada malo da se dotaknem ostalih stvari koje su se događale oko i nakon utakmice. Vidim da su mnogi već pisali štošta o utakmici i prije mene, no ja ću napisati svoje makar mi obrisali post. Gledam što piše Briški, dečko je dobar, igrao je kod nas i nemam ništa protiv njega, no neke mu nisu na mjestu i po tome što je napisao ispada da svatko tko misli da Brestovac nije zaslužio bod, da nije realan i objektivan? Brestovčani kukaju što su dobili crveni i što su oštećeni kod suca?? Gospodo draga, imali smo i mi 2 žešća starta, ali zar zbilja mislite da ostali na tribinama tokom utakmice gledaju sebi u koljena i ispijaju pivo tokom 90 minuta? Imate sreće što je sudac mlad i usran pa se bojao kazniti kad ga je nekoliko vaših igrača naguravalo? Napunio je gaće i nije se usudio kazniti nikoga zbog toga, a zna se koji karton ide zbog toga. Što je s namjernim udaranjem Žgele laktom kraj aut linije i to svega 2 metra od suca Pervana? Igranje rukom u 90. minuti u vaših 16 metara? Čleković dva puta za redom blokira loptu na putu prema golu rukom najmanje 10 cm iznad svoje glave. Bilo je jako puno, tj. nedopustivo puno sudačkih pogrešaka, i na vašu, ali velikom većinom na našu štetu, zato mislim da se nemate pravo ljutiti i buniti da ste oštećeni. No sve je to sport, imate pravo na svoje, pa tako i mi na svoje mišljenje, normalno je i sportski da svatko želi pobjediti, ali ne treba se stvarati kriva slika o svemu.
    I ne mogu jednostavno da se ne dotaknem čovjeka koji je kod nas odigrao nekoliko sezona, Matije Grgića. Prihvatili smo ga kao našega, pili smo skupa, slavili i proveo je nekoliko jako lijepih godina kod nas. Jučer je po tko zna koji put pokazao kakva je osoba, neću direktno vrijeđati, ali pokazao je "veliko poštovanje" svima s kojima je do ne tako davno igrao nogomet i dijelio svlačionicu. Od ponašanja na terenu, do svojih izjava na društvenim mrežama u kasne sate i pod maliganima. Svaka čast, ponašanje na nivou za 34-godišnjeg dečka. Eto toliko od mene. Pozdrav do sljedeće nedjelje

    avatar

    25.04.2016. (22:14)    -   -   -   -  

  • Stoperčić

    Stilista slazem se s tobom u svemu.
    Nedostatak srece i ispravnog sudjenja doveo nas je do boda, nazalost boda, protiv slabasnog proletera iz brestovca...gosti na terenu nisu imali apsolutno nista za pokazati, skoncentrirali se na obranu te proslavili bod kao da su ga uzeli Barceloni :-D sto je meni osobno presmjesno, ali puni me samopouzdanjem jer pokazuje koliko vrjedimo te koliko vrjedi bod oduzet nama... Kad nemas sta pokazati na terenu onda to pokusavas na razne druge nacine...ispadas smjesan, osramocen, glup

    Grobljani ne padaju na provokacije, grobljani znaju koliko vrjede, a upravo zbog toga jazavci se pale na njih

    avatar

    25.04.2016. (22:40)    -   -   -   -  

  • futbalista

    Ma ljudi loptu treba spustiti na zemlju.
    Ja na Fejsbuku nisam vidio Brestovčane da pljuju po našem klubu, to je sve uvozna gamad.

    Mali GRGA je štakorčić uvjek bio i ostati će to, onaj andrić uvozni bosančić koji ima dvije ljeve, pa srboljub Manći kao bivši trener NK BRESTOVCA isto uvozni. Što reći, teški kompleksi koji će im se osvetiti već kod idućeg dolaska u HERCEGOVAC, Barem što se mene tiče i vidite da uvrede pljušte od redom NEBRESTOVČANA

    avatar

    25.04.2016. (22:56)    -   -   -   -  

  • Stilista

    Svatko tko je bio na utakmici, vidio je što i mi. Volio bih da više ljudi napiše svoje mišljenje, jer je bilo ispalo da Brestovac nije dobio taj crveni, da bismo mi vjerojatno ostali i bez tog jednog boda. A to njihovo neprimjereno slavlje poslije utakmice govori više stvari. Da nemaju niti jednu pjesmu koju bi mogli otpjevati o svom selu da proslave pobjedu, a drugo da su iskompleksirani mnogočime, pa se to onda tako i manifestira. A priče da su se došli nadigravati u Hercegovac se mogu prodavati možda samo u vrtiću, ali mislim da niti tamo ne bi prošle bez podsmjehivanja. Taktita "nabij gore i nikom" im je ovaj put urodila plodom, ali neće uvijek. Kraj sezone će pokazati tko je bolja ekipa

    avatar

    25.04.2016. (23:07)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Stilista zasto bi brisao? Napisao si svoj stav, potpisao se i to je to.

    Komentare od vecine igraca i navijaca jos neces dobiti jer su decki eto shrvani rezultatom slavili do jedan u noci popivsi pri tome gotovo svo pice koje je bilo u kuglani :)

    Ja nisam ni vidio ni cuo neprimjereno slavlje brestovcana poslije utakmice, no ako je doista istina da su poslije ovako velikog boda za njih u hercegovcu i to nakon parkiranog autobusa u sesnaestercu slavili pjesmom grobljanske picke...ma to je stari moj vise tuzno nego zalosno. Ali bas tuzno....jer onda smo stvarno neka druga dimenzija za njih. Pa mi imamo desetak pjesama koje pjevamo kada festamo jebote, a nikada nikome na pamet nije palo u slavlju bodova vrijedati protivnika. Tko im je zapoceo u pjesmu, stvarno nosi veliko breme komplexa u sebi, a nekako mi se ime samo po sebi namece....

    No, i ove nove generacije....uh, pokusavam zamisliti scenarij, ulazim u svom selu u svoju svlacionu, ljut zbog izgubljenog boda i onda cujem protivnika kako vice grobljanske picke, a samo dvoja vrata imam do protivnika....mislim da bi frcali kroz zatvoren prozor prije nego bi refren pjesme zavrsili...

    Zivjeli !

    avatar

    25.04.2016. (23:33)    -   -   -   -  

  • Briks

    Ivane, koliko je realan tvoj osvrt na tekmu kad se razlikuje od Volicevog osvrta na sudjenje?

    avatar

    26.04.2016. (09:36)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Brile sto ljudi, sto cudi, sto zena, dvjesto sisa....

    Nego ja i ti imamo oprijecno glediste o samoj igri, ti i ivan o sudenju, tako da je razvidno da svatko ima svoje misljenje, i na njega ima pravo, jer to je sport. Mislim da smo jucer kao domacini sve odradili kako treba, uostalom kao i vi na jesen, tako da ono u vasoj svlacionici tko god to pjevao nikako nije bilo ni mjesto ni vrijeme za to. A bome onaj koji je to poveo ima srece sto to nisam ja cuo, a inace sjedim tamo na klupama duze....

    avatar

    26.04.2016. (10:31)    -   -   -   -  

  • Stoperčić

    Sine izlazim ti i u mamu van, zapamti to :-* tata

    avatar

    26.04.2016. (16:12)    -   -   -   -  

  • Grga

    Vidim da si me spominjao Stilista, pa da ti odgovorim...Ne znam na koji način sam ja vrijeđao bilo igrače, bilo navijače Hajduka...To da smo pokradeni mislim i danas, a ako ti imaš drugačije mišljenje, ok...
    Grobljanske picke nisam pjevao, ali zato vi jeste Grga pederu, tak da ste jako selektivni u pamćenju i pišeš samo ono što ti paše...
    Nadalje, kad je Ići zabio gol u Brestovcu i vikao :Šta je Brestovac, nitko od nas mu to nije uzeo za zlo jer je to naboj nogometni i OK...
    Meni su svašta dobacivali nakon mog gola...
    Ne želim ulaziti u nikakve polemike, toliko od mene, sretno u daljnjim nastupima...

    avatar

    26.04.2016. (17:06)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Brisani vrijedajuci komentari.

    Idemo dalje, pred nama je iduce kolo......

    avatar

    27.04.2016. (00:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...