Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Zlica

    Za gricnuti :-)).

    avatar

    16.04.2016. (13:56)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Doslovce, mrtva priroda :)

    avatar

    16.04.2016. (14:29)    -   -   -   -  

  • Ti-grica

    cilo blago si nasa :-))

    avatar

    16.04.2016. (18:03)    -   -   -   -  

  • GP

    Imao sam i ja na ovim blogo-prostorima ponekad pitoresknih voćno-povrtnih detalja "tržnicâ u raspremanju", ali ovako lijepu kolekciju nisam još vidio, a kamoli uslikao.
    Dodatni šarm je u fotkanju zatečenog stanja "na daskama", bez prethodnog rearanžiranja prema zamislima ili "ukusu" fotografa.
    Odlično!

    avatar

    18.04.2016. (14:15)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Hvala, GP, vrlo cijenim tvoj kompliment!
    Ispočetka nisam imao namjeru ništa fotkati, no kada sam uočio raznolikost ostavljenog voća i povrća i kako je zanimljivo "pozicionirano" na daskama stolova tržnice odmah sam posegnuo za aparatom. Ova kolekcija fotki ni izbliza ne bi bial tako lijepa da je ostvarena na npr betonskim stolovima stoga je ovaj serijal i svojevrsna posveta tradicionalnim drvenim tržnim stolovima koji daju dušu svakodnevnom "placu".
    (teško je bilo odoljeti porivu da tu i tamo namjestim neki plod da bolje "upadne" u kompoziciju, no izdržao sam - sve je na fotkama onako kako sam i našao na stolovima :) )

    avatar

    18.04.2016. (15:19)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Većinu toga u lonac sa još ponečim (možda nešto rižice?), a ima i za salaticu. I komad jabuke za hrčka, vidim, ima :))

    avatar

    18.04.2016. (19:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Evo i recept,ako sam sve dobro popamtila:
    :))
    Zdinstati one dvije mrkve, dio paradajza , patliđan i svo ono lišće (one ostatke lišća brokule, zelja ili što je već, i ono pero mladog luka), začiniti i dodati rižu, začine i nakon malo prženja,doliti vodu i i kad je riža skuhana -gotovo je.
    Avokado, paradajz i onaj listak salate narezati za salatu, upotrijebiti i onu šnitu limuna .
    Mandarinu za desert, ostatak jabuke hrčku i ostatak jagodinog zelenja u - kompost. Eto. :D

    avatar

    18.04.2016. (19:44)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Coprnjica, bravo, super dodatak ovom postu! Hvala ti!

    avatar

    19.04.2016. (09:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...