Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Lilianke

  Baš ste se lijepo proveli!!
  Ono sunčanje na travi - e to bih sad ja ! :))

  avatar

  11.04.2016. (17:18)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepa kružna tura po Ravnoj Gori, a i meni je najljepši uspon od Trakošćana preko Pećina. Jednom davno sam vodio izlet planinara tim putem, a spustili smo se u selo Kamenica gdje smo u jednoj gostionici obnovili sve izgubljene kcal. i joule, imali smo i gitaru. Mislim da je kanjon Kamenice najstrmiji u Zagorju, a i neki porijeklom Zagorci u našoj ekipi nisu sve razumjeli domaće.

  avatar

  11.04.2016. (19:57)    -   -   -   -  

 • jelen

  Tko kopira čiji stil, tata sinov ili obrnuto? :-))
  Lijepu turu ste othodali, sad ste i na Ravnoj gori već ko doma! Lijepa je to planina, zatajna, sjećam se kad smo prvi put tamo išli- na biciklima, naravno. Osjećao sam se ko da otkrivam neki novi svijet kad sam prvi put pogledao s vidikovca ispred Filićevog goma- na horizontu Macelj i Trakošćan!

  Ekipa ste prava i uporna, veliš svaki vikend na planini!? Tako bi i ja trebao, više vikneda na planini, a manje u vinogradu... ali proljetni poslovi nisu mogli čekati. Dugo nisam išao nikamo, imam jedan plan biciklistički, još je prerano da izreknem, (da ne ureknem ;-)

  Hehe, samo se smijem na ovo što veli @gogoo :-)) o govoru u tim krajevima. Ja već niti u Lepoglavu bez prevodioca nejdem, a kamoli dalje prema Kamenici i Žarovnici ili Gornjoj i Donjoj Voći :-))

  avatar

  12.04.2016. (19:45)    -   -   -   -  

 • jelen

  hehe
  https://www.youtube.com/watch?v=qkyEffwBYGg

  avatar

  13.04.2016. (23:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...