@ Ti-grica: Prošli oslić jesam, skušu tek skoro, tj. ali ovaj puta ipak ne baš ja, no konzervatori. Radi se o Rio Mare filetima skuše u vlastitom soku ;) @ Gurmanka: Mislim da ih profesionalci nikada ne miješaju. Obzirom da sam jeo zalogaj salate, pa zalogaj ribe, bilo je izvrsno, ali ipak zapravo svako za sebe, kao što veliš, kako sam i očekivao ;) @ nisan El Diablo: Ne trebaš meni vjerovati, jer ja nekako vjerujem da svatko od nas ima svoje afinitete, preferirane okuse, tj. ukus ;) @ Dinaja: Ova ulja dolaze iz skroz različitih regija, to je činjenica i ne jože biti tradicija da se miješaju, tj. bar ja to nisam vidio ;) @ mecabg: Inače i nisam baš sklon ovakvim kombinacijama ;) @ na_kauču: Po meni su ovo zapravo dvije cjeline kao u jednoj ;) @ Lastavica: Nije li s njim dosta lako, pogotovo ako je iz konzerve :))) @ modrina neba: Kapare su intenzivne. Zbog njih nisam dodao limun ;) @ sewen: Može i on biti bolji ili lošji, kao i sve, ali super je to namirnica ;)
10.04.2016. (22:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ti-grica
lesa si ribu?
10.04.2016. (16:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Predivna i kvalitetna ulja, specifična okusa i zašto ne probati kakva je njihova simbioza. Ispalo je očekivano dobro ili?
10.04.2016. (16:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
kad ti to kažeš...... virujen ! :)) a volin i jedno i drugo ulje !
10.04.2016. (17:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
nema svetogrđa u tim kombinacijama... :)
10.04.2016. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ne znam zašto bi to bio grijeh??
Obično kažu što bolje mješaš,bolje je ;))
10.04.2016. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
na_kauču
Ja bih ovo jela "na povjerenje" :)
10.04.2016. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ništa mi tu ne smeta, samo dugo nisam pripremala slanutak.
10.04.2016. (20:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
DD sve je tako dobro samo kapare bacam jer jih ne volim....Hvala Ti!!!
10.04.2016. (22:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Slanutak u svim varijantama! Mljac!
10.04.2016. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
minus40kg
@ Ti-grica: Prošli oslić jesam, skušu tek skoro,
tj. ali ovaj puta ipak ne baš ja, no konzervatori.
Radi se o Rio Mare filetima skuše u vlastitom soku ;)
@ Gurmanka: Mislim da ih profesionalci nikada ne miješaju.
Obzirom da sam jeo zalogaj salate, pa zalogaj ribe, bilo je izvrsno,
ali ipak zapravo svako za sebe, kao što veliš, kako sam i očekivao ;)
@ nisan El Diablo: Ne trebaš meni vjerovati, jer ja nekako vjerujem
da svatko od nas ima svoje afinitete, preferirane okuse, tj. ukus ;)
@ Dinaja: Ova ulja dolaze iz skroz različitih regija, to je činjenica
i ne jože biti tradicija da se miješaju, tj. bar ja to nisam vidio ;)
@ mecabg: Inače i nisam baš sklon ovakvim kombinacijama ;)
@ na_kauču: Po meni su ovo zapravo dvije cjeline kao u jednoj ;)
@ Lastavica: Nije li s njim dosta lako, pogotovo ako je iz konzerve :)))
@ modrina neba: Kapare su intenzivne. Zbog njih nisam dodao limun ;)
@ sewen: Može i on biti bolji ili lošji, kao i sve, ali super je to namirnica ;)
10.04.2016. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
lijepo izgleda, mada mi danas eto više nije do hrane
10.04.2016. (22:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
a bogami volim i skusu..
11.04.2016. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
minus40kg
@ NF: Zato što je radni dan, ili je neki pravi problem ;)
@ Euro: Danas ću raditi lokardu, ako je žena odmrzne ;)
11.04.2016. (15:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...