Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blokirani

    Jedan uistinu zanimljiv post.

    avatar

    09.04.2016. (21:37)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    evo mene prvi put kod tebe...
    triba bi se spustit malo i na ostale postove... da vidin... zašto si Blokirani? ko te je blokira?

    avatar

    09.04.2016. (22:06)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    U ostatku svijeta nije bilo magije koja se ovdje dogodila 45 i 95 kad su se fašisti iz čista mira pretvorili u antifašiste, a članovi CK SKJ u čuvare demokracije.

    avatar

    10.04.2016. (09:15)    -   -   -   -  

  • Mekon

    U Hrvatskoj nema sukoba između ljevice i desnice u smislu kako je to u politički razvijenijem svijetu. Desnica u Hrvatskoj jednostavno ne postoji u obliku koji inače karakterizira tu opciju. U Hrvatskoj je izražen oblik nacionalizma, koji je u sličnom obliku s domoljubljem, ali više naglašeno na prioritete domicilne većine ili skupine.
    Desnica od svojeg postanka pa do danas pribjegava stavovima fašizacije, koju pokriva manja skupina financijera, danas, manje više, pod plaštom lažne demokracije.
    U Hrvatskoj pak, takozvana Desnica preuzima gotovo sve privide politike socijalnog uređenje, da ne kažem socijalizma, što se uglavnom svodi na definiciju domoljublja. Dakle, Desnica i nacionalizam, u novije vrijeme domoljublje, nisu isto. U domoljublje se ne mora ubrajati i danas sveprisutno čovjekoljublje, jer nacionalizam ni to ne podnosi. Prioriteti postoje, barem bi morali minimalno biti izraženi u političkom posjedovnom smislu u primjeru : prvo Jura, Štef i Ante, a tek onda Predrag, Dragan , Halil ........
    Hrvatska ljevica također ne odgovara faktorima koje je naslijedila nakon raspada socijal komunizma. Čak bi se reklo da ljevica sve više kopira fašističke metode stvarne desnice pa je razvidno da su se političke uloge postavile na krivim mjestima.
    Sva ta zavrzlama rezultira nerazumijevanjem hrvatske politike i stvarnosti u odnosu, recimo, na EU koja je kombinacija uglavnom političke truleži iz prošlosti, a bez napretka u poboljšanju opće ljudske potrebe za boljim životom. Bolji život je ono čime nam peru mozgove, a ljudi su dobar medij.
    Svakako beskonačna tema koju većina ljudske mase ne upoznaje , pa se stoga ravnaju po kršćanskoj izreci : Vjeruj .
    10. travnja je i moj praznik, pa slično mišljenicima upućujem srdačan pozdrav, ZDS.

    avatar

    10.04.2016. (16:44)    -   -   -   -  

  • tignarius

    ja sam ovu temu "obradio" u 5 rečenica..ha..ha

    znam da smo i napornu u tom ponavljanju...al eto neki vrag nas tera
    ja ću preć na pjesme i novele (ko i @fresh)

    avatar

    17.04.2016. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...