Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    JE SUIS MONTIRANI PROCES: Cenzori ne shvaćaju vic jer su oni taj vic:
    "Prvo su došli po onog feralovca Dežulovića. (...) Onda su došli po one čudne portale čudnog imena. (...) Zato su nakon toga došli po Mirjanu Rakić... (...) Na kraju su (iako se kraj, budimo iskreni, ni ne nazire) došli po Montirani proces."

    avatar

    02.04.2016. (13:17)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Ne smijemo zaboraviti da je koji dan netom prije tog jadnog čina
    Bozanić u napovijedi osuo drvlje i kamenje na novinare a to je isto
    kao da krkanu rekneš 'kreni'! Niti smo sazreli za demokraciju niti je
    ovo sekularna država, prije bih rekao sekundarna,

    avatar

    02.04.2016. (13:27)    -   -   -   -  

  • annaboni

    ....samo nemoj reći "slučajna" @gavun, jer je to asocijacija.
    Drugo, napad na Tomića mogao je biti i u Tovarniku ili Dugoj Resi-nebitno, bitni su razlozi i povodi, kojih se ova država NE usudi rješavati

    avatar

    02.04.2016. (13:50)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Prvo su spaljivali knjige onda su spaljivali ljude. Poznato?

    avatar

    02.04.2016. (14:30)    -   -   -   -  

  • lion queen

    koja glupost od posta. tomiću su kretenčići skinuli šešir i bacili ga na buru, pa ovoliko piskaranja oko toga, a tamo je siledžija napao ženu u gradskoj upravi, koja je samo radila svoj posao, pa nikom ništa. pa gdje je tebi pamet uopće?

    avatar

    02.04.2016. (15:55)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @fra, točno, i ne samo da je koji dan prije Bozanić targetirao novinare, već je i Tomac dan prije prozivkom poimence stavio metu upravo na Tomića.
    da bi na koncu evo uslijedilo i Sramotno priopćenje Ministarstva kulture o napadu na Tomića (u kojemu Hasanbegovićev ministarluk koristi onu bijednu argumentaciju svih kretena "da si je cura sama kriva za silovanje"). kolega bi jezgrovito rekao: u tijeku je lov na crvene vještice.
    @annaboni, mala nadopuna: perfekt - rješavati se nije usudila, u prezentu trenutna garnitura razloge i povode ne doživljava kao problem (kojeg rješavati uopće treba) već kao program (kojeg provodi).
    @semper, a ovi (na) pisca. cinici bi rekli: dvije muhe jednim udarcem.
    @lion queen, gluposti ti od komentara (argumentacije). javno deklarirati držanje strane "nikom ništavenju" umjesto zasluženoj javnoj osudi svakog nasilja.

    avatar

    02.04.2016. (23:59)    -   -   -   -  

  • alkion

    Stvarno MOD?! Šta si se zapalila? Ako su mu smetala govna nek ide tamo gdje ih nema. Vidiš ti budale molim te, i nakon drugog puta on ostaje tamo, i još se buni... i to ne samo on, ma molim te?!!!! (da ne bu zabune med neupućenima IRONIJA)
    Kraljice: svaka čast na divnom komentaru. Kao i uvijek ubireš poantu posta, a bome i daješ komentare koji su vrhunac satire. Ono znaš: kog se vraga toliko raspisali o Luki Rizu, kad je baš jučer u nevinoj igri trogodišnji klinac napucao rođenog brata. Shvati, tragedija je i jedno i drugo, ali ih se po svemu ostalom nikako ne može uspoređivati. Siledžija je napao jadnu službenicu (time i instituciju u kojoj radi) i to svakako zavređuje i osudu i reakciju, što će ili je već uslijedilo. Napad na Tomića ima potpuno drugu dimenziju: to je napad na slobodu govora, na pravo drugačijeg mišljenja i ideološkog opredjeljenja i ono najgore direktno je inicirano stanjem u politici (garniturom na vlasti) i od te iste politike (pa i od tebe same) marginalizirano. Smetalo nas je kad je komunizam zabranjivao slobodu vjere, a kad kapitalizam guši slobodu nevjere, nacionalnog opredjeljenja???Ma imaš ti pravo: nek idu tamo gdje će to moći...Samo onda se pitam hoće li onaj ostatak istomišljenika biti proglašen jednoumljem ? Naravno iluzorno je s tobom i sličnima diskutirati, ali šta š' nada umire pošljednja...

    avatar

    03.04.2016. (00:10)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alkion, tako je, ta tko je vidio buniti se kad te Rvatina miluje pendrekom? imaš (mu) biti unizno zahvalan na tim sitnim znakovima pažnje i nazdraviti kiselinom iz akumulatora.

    avatar

    03.04.2016. (11:11)    -   -   -   -  

  • alkion

    MOD, idem sad u GARAŽU provjerit stanje kiseline. Ubila bi me sramota da mi, ne d'o blog, uzmanjka!? Ili misliš da imaju svoju? Da se ne bacim džaba u trošak. A i moglo bi se to proglasit slobodoumljem i nedozvoljenim prisvajanjem slobode izbora...nije dobro da ja odlučujem koju i čiju kiselinu upotrijebiti...
    K vragu, ipak je jednoumlje najbolje. Ne mreš pogrišit ni da te Smoje nagovara...

    avatar

    06.04.2016. (09:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...