Komentari

suzanagubina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • cupoftea

    ima većih stvari od života?

    avatar

    01.04.2016. (20:43)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Bit će sve dobro. Samo ti to uredno kontroliraj i bit će ok. U međuvremenu između dva straha, živi život kao da to ni ne postoji. Zaboravi do nove kontrole. Onda ćeš se malo žvicirati, ali će sve biti ok. Ono što trebaš znati pri tom, uvijek je takvu brigu lakše nositi sama sa sobom, a da su djeca doma dobro.. Mnoge mame ovdje ne brinu oko sebe, već oko bolesne djece, što je daleko teže. Ako razumiješ što hoću reći. Ti si hrabra i izdržat ćeš. A što vrijeme više prolazi, izvjesnije je da je sve ok. I nemoj odustati od kontrola, jer je to važno, iako je stresno... a i Silente je tu da ti da snage izdržati taj stres.

    avatar

    01.04.2016. (21:18)    -   -   -   -  

  • cupoftea

    Lion Queen, hvala ti...točno tako. U svakom trenutku od početka sam mislila, ako se već moralo dogoditi onda bolje ja. Samo nek su oni dobro. Ne odustajem, ni trena, ali su emocije nekad prejake, hoćeš pobjeći od samog sebe, a to se ne može...

    avatar

    01.04.2016. (21:24)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Sada to baci iza sebe i ne misli o tome više. Čekaju te nove pjesme i koncerti, a i proljeće je tu... najljepše godišnje doba, koje budi prirodu i daje novu snagu.
    Pusa.

    avatar

    01.04.2016. (21:41)    -   -   -   -  

  • Dnevnik velike cure

    Samo hrabro ej! Nema odustajanja ni kad je najteže! Stisni zube i idemo dalje jer znaš i sama da to možeš :)
    Silente je divan bend, jedan od kvalitetnijih na našoj sceni i sjećam se koncerta i energije koju su prenijeli na publiku. Nešto predivno. :)

    avatar

    01.04.2016. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...