Komentari

potok.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Dinaja

  da, užas... :(

  avatar

  31.03.2016. (12:37)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Ne čudi me od te i takve Europe. Srbija mora ući u Europsku uniju i ovo je bio politički potez u njihovu korist. Njihovi europski prijatelji ih iščekuju raširenih ruku. Nakon što Srbija uđe u Europsku uniju, Hrvatska će ponovno biti u Jugoslaviji, samo još goroj, jer je u staroj Jugi bila bar neki faktor, a u EU nije nikakav. Bit ćemo robovi, što već i jesmo. Ova presuda je to i dokazala. Njima ništa nije sveto, ni ljudski životi, ni pravda, ni poštenje ni istina. I toj ekipi mi plaćamo nekoliko miliijardi kuna godišnje članarine, dok nam ljudi po bolnicama umiru, jer nema sredstava za dezinfekciju.

  avatar

  31.03.2016. (13:01)    -   -   -   -  

 • Anita

  Najmanje što pravo ima jeste sama pravda. Za pravo to je nepoznat pojam. Pravo je biznis... ruka ruku mije.... ja tebi ti meni... Ko te pita za one koje je ubio, za genocide, pokolje...Ionako su već prah i pepeo...Tko te pita za bol majki...J.....se Europi. Uzdat ću se u neku Božju pravdu, jer ljudska je davno nestala...I nadati se da posljedice ovakve presude neće ponoviti ono što se događalo prije dvadeset godina. A Europa i Hag vjerovatno idu onim principom "Zarati pa vladaj", drugačijeg objašnjenja ove današnje ljudske gluposti ne vidim.

  avatar

  31.03.2016. (14:16)    -   -   -   -  

 • stara teta

  svinjarija. velka svinjarija. doduše, samo je nešto manja ona priča da su jadni "morali u bežaniju iz knina i okolice jer su ih ustaše terale pod pretnjom smrti" pa su natovarili sve svoje skup s traktorima i namještajem i otišli u istočne krajeve. pa sad tamo pišu epove o sojem "stradanju". (a djeca i starci iz lovinca praktički u papučama spašavali se preko velebita. da ne spomenem vukovar, da si zbog vrećice s osobnim stvarima mogao završiti pod rafalom pijanih razularenih ubojica. ili ona "majčad" koji se hvališu da su i njihovi sinovi skoro poginuli, jadne mamice koje su tamo na istoku strepile jel će šešeljovci ili arkanovci pokupiti njihovu sitnu nejačad pod šajkaču. i poslije rata cmizdrile kako su se u to vrijeme nastrahovale. onda malo pogledaš datum rođenja tih momaka, ono ispadne da su u to vrijeme bili još u pučkoj školi. a one, sirote, ispadaju žrtve jer su, eto, i one supatile s majkama naših branitelja. diše mi se želudac na takav smrad, u mojem kvartu su dečki gubili ruke, bubrege, život, a van zg cijele obitelji, rodni dom, ma sve!

  avatar

  31.03.2016. (16:08)    -   -   -   -  

 • Čuvarica pinkleca

  užas....sramota za Europu i Hag !
  ne mogu reči : oprosti im Bože jer ne znaju što čine....predobro su znali što su činili Hrvatskoj, predobro i sada znaju koje gadarije izvode

  avatar

  31.03.2016. (16:30)    -   -   -   -  

 • lion queen

  sad bi hrvatska trebala suditi promatračima europske unije, koji su promatrali klanje na ovčari, a nisu ništa učinili da to spriječe. doživotne robije svima! pa nek ih haaški sud spašava koliko hoće. svima oduzeti pravo ulaska u hrvatsku, doživotno.

  avatar

  31.03.2016. (16:51)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Osveta ? Možda ne, ali vratiti istom mjerom, to je po Starom Zakonu.

  avatar

  31.03.2016. (17:51)    -   -   -   -  

 • tignarius

  @cure
  vi ste naivne ko sobarice
  još vam samo @voyager fali..ha.ha

  tko zna ijednog suca..a svi znamo K.PreKardaši An
  +

  avatar

  31.03.2016. (20:58)    -   -   -   -  

 • megi

  Pa glasovati za EU i da nam opet okupiraju i more i gore!
  Sve je sramotno, a ime tog "lika" ne zaslužuje da ga spominjete na ovoj stranici!!

  avatar

  01.04.2016. (02:01)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Ne kvari ljepotu svog bloga tim imenom.

  avatar

  04.04.2016. (06:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...