Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Viktor Ivančić: Satiracija
    "...jedan od najeklatantnijih vidova fašizacije hrvatskoga društva jest optuživanje za izdajstvo onih koji tu fašizaciju registriraju. Upravo dok etiketira skupine i pojedince koji ‘rade isključivo protiv hrvatske države’, dok obavlja prozivku za nacionalnu izdaju, zastupnik Kovačić utjelovljuje fenomen koji je, po njegovu cijenjenom sudu, nespojiv s hrvatskim društvom.''
    "Nije to obična komedija zabune, zaključila je građanka, događa se specifičan oblik invazivne inverzije, nešto poput oživotvorenja onih legendarnih Orwellovih parola prema kojima je istina laž, sloboda ropstvo, a kurac palac. Dosta je začuđujuće što se dugi noževi bruse na satiričkome (tj. ‘satiričkome’) predlošku, čini se građanki, no nema dvojbe da se trenutna taktika bazira baš na tome: s jedne strane zbrišeš satiru uz optužbu da se njome širi mržnja, a s druge širiš mržnju uz obrazloženje da je to satira."

    avatar

    30.03.2016. (18:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Za slobodu satire, humora i umjetničkog izražavanja, ovog petka, 1. travnja od 18 sati na Zrinjevcu, održat će veliki skup u organizaciji inicijative ‘Za satiru spremni’.

    avatar

    30.03.2016. (18:57)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Jadan Bujica..........smanjit će se po dužini od muke što ga snadje.....

    avatar

    30.03.2016. (19:07)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @annaboni, u njegovom se slučaju može (smanjiti) samo po širini, izvjesno je da niže ne može čak ni fizički.

    avatar

    30.03.2016. (19:15)    -   -   -   -  

  • lion queen

    zbilja, možda bi mogao malo narasti, kako bi bio po guštu ljevičarima-intelektualcima .. ahahah ne mogu vjerovati da čitam to što čitam... intelektualci u intelektualnim raspravama o nečijoj visini... aaaaaaaa na kojem se faksu izučava takva sprdnja na račun nečijeg izgleda? nije li ono i hitler tražio da svi imaju plave oči? a ljevičari traže da su svi muškarci visoki 184... mora da se to izučava na fakultetima političke demagogije.. kako srezati neprijatelja nižeg od 184....

    avatar

    30.03.2016. (19:25)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    pa tko bi se drugi upecao nego @lion queen :0) sporo kapiraš lion, niskost o kojoj je riječ, a koja primarno obilježava Bujanca, nije fizičke naravi. to što je taj intelektualni und moralni kepec još i kepec, samo je ironija majke prirode, bonus, "Ono kad, povrh svega, i izgledaju kao što zvuče."

    avatar

    30.03.2016. (20:27)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @ modesti, nije primjereno da spominješ bilo čiji izgled. sve ostalo možeš, ali izgled je nešto što se ne može promijeniti i na to jedan intelektualac nikada ne ide. idu samo soboslikari, poput hitlera. kužiš... ti si valjda iznad toga. bar mrvicu, koliko već jedan normalan ljevičar može biti :):)

    avatar

    30.03.2016. (22:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ma što ne kažeš, znači spominjati da DiCaprio ima plave oči nije primjereno? ne smije se dakle niti konstatirati činjenično stanje? reci ti meni @lion queen, odakle samo izvlačiš te brabonjčiće mudrosti?

    avatar

    31.03.2016. (01:07)    -   -   -   -  

  • alkion

    Mod!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Pa morti je čoek podravec. Domogo se kojih sitnijeh denari i sad nas se bu tužil, kaj ne?:))) Osobno bih daleko više volio da je ovo u pitanju nego zaključak koji se logično nameće iz njegovog postupka (posebno gledano kroz perspektivu njegove pozicije na medijskoj sceni).
    Kraljice, ovakvo podmetanje je ili zlonamjerno ili stvarno ne ubireš poantu niti posta, a još manje komentara. Osobno nemam pojma kako dotični Bujanac izgleda i nemam namjeru niti saznavati, što me uopće ne sprečava da ga proglasim da niže ne može čak ni fizički kako je i u komentaru zaključeno

    avatar

    31.03.2016. (16:58)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    bojim se kao i ti @alkion, da šala tj. šaljiva opcija u ovom slučaju nije ni imala šansu (i da je ipak ovo drugo u pitanju). nije Podravec, ali nažalost jest društvenom klimom osiljena perjanica naci(onali)stičkih budaletina.

    avatar

    01.04.2016. (10:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...