Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Danas odradjena radna akcija i hvala svima koji su sudjelovali.

    Za one koji nisu bili,napravljena su tri velika stola za kuglanu,nakon puno godina odstopan je odvod sanka,ofarbana su drvena vrata na tajnistvu i na ulazu u svlacione mladjih kategorija. Tajnistvo smo uredili,svastaru ispraznili od smeca i uredili. Struju,tj.rasvjetu i utikace instalirali u svastaru,te jos jedno rasvjetno tijelo iznad tajnistva. Ofarbali smo klupe za igrace obiju momcadi,te za delegata,kao i jednu u gledalistu. Jos iduci tjedan moramo do kraja ofarbati sve klupe za gledatelje.

    Promjenili.brave i kvake na tajnistvu i niz sitnica....

    Na kraju smo se zasladili rostiljem i pokojom pivicom te gemistom....

    Sutra za Gudovac,igraci krecu u pola 3

    avatar

    02.04.2016. (19:51)    -   -   -   -  

  • trnava

    molim predsjedniće i drugi put. kada god treba raditi samo se obrati. Tu smo da pomognemo. Radimo za naš klub i za budučnost naše djece. Bila mi je čast danas sudjelovati na RA sa mladim dečkima koi imaju volju i zalaganje za boljitak našeg kluba. Uvjek vjerni uvjek spremni za naš HAJDUK pozdrav sviuma.

    avatar

    02.04.2016. (23:56)    -   -   -   -  

  • Stilista

    Lasta Gudovac-Hajduk Hercegovac 03.04.2016.

    Pobjeda!!!
    Nakon napetih 90. minuta utakmica je sasvim zasluženo otišla na našu stranu. Idemo redom.
    Prelijep dan, sunčano i dan kao stvoren za nogomet. Opet je u Gudovac doputovalo cca 35 naših navijača. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, nakon početnih ispitivanja snaga i malo nervoznijeg ulaska u utakmicu, naši preuzimaju inicijativu u igri. Kad se lopta spustila na zemlju dalo se itekako lijepo igrati. Dvije izgledne prilike i sa jedne i druge strane, ali naši vidljivo bolji i kvalitetniji. Lijepo je to izgledalo, Šotka u napadu djelovao dobro, trčao, pomagao obrani, hrvao se s protivničkim stoperima i kao pravi "sidraš" dijelio lopte suigračima. Kod jedne takve prilike dao je loptu između stopera za Mateja koji je pratio akciju i zakucao loptu kraj golmana za vodstvo naše ekipe i veliko slavlje na tribinama. 0-1 se na kraju pokazao kao konačan rezultat, ali do kraja je tu još bilo svega. Gudovčani uglavnom prijetili iz prekida, nekoliko lopti je otišlo iznad prečke ili je to naša obrana očistila, no strahovali smo do kraja od nekakvog "frkafuljka". Do kraja utakmice igrali smo puno bolje od domaćina čija igra je bila vrlo gruba i s nekoliko iznimno ružnih startova, no ni naši dečki nisu ostajali dužni. Promašeno jako puno mrtvih prilika, Matej, Mlinja, Pratljačić, Batra... No na sreću nije nam se to obilo u glavu i 3 boda su u džepu. Ovo je prva pobjeda u sezoni koju smo ostvarili na gostovanju i zbog toga moramo biti zadovoljni. Utakmicu je obilježilo i užasno suđenje suca Novosela koji je trebao otpočetka smiriti utakmicu, a samo je digao tenzije i dozvolio pogibeljne startove, a nakon jednog takvog se nije čak niti oglasio!!! sa zadnjim sučevim zviždukom slavlje je moglo početi. Nezahvalno je uvijek izdvajati ikoga jer ovo je pobjeda cijele ekipe, no Matej i Šotka su danas odigrali vrhunsku utakmicu. Druženje nakon utakmice se nastavilo na kuglani uz neizostavno komentiranje i prepričavanje svega i kako to već ide. Iduća utakmica je iduće nedjelje u Hercegovcu protiv Trnskog iz Rače. Nadamo se osvajanju nova 3 boda i vidimo se na tribinama! Pozdrav do tad

    avatar

    03.04.2016. (22:43)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Djubre mucko gdje si,mi na kuglani

    avatar

    04.04.2016. (00:12)    -   -   -   -  

  • Stoperčić

    Stilista detaljan i precizan kao i obicno, moze netko staviti rezultate drugih utakmica

    avatar

    04.04.2016. (05:59)    -   -   -   -  

  • Herc_Jan

    Čestitke na pobjedi! Samo jako i dalje!

    ps. lijepo je vidjeti da se klupska stranica ažurira (ponedjeljak je, a već je postavljen članak iz novina), svaka čast.

    avatar

    04.04.2016. (09:22)    -   -   -   -  

  • kazo

    ma jebeš rezultat, tko je dobio jastuk na kojem je spavala Maja Šuput????

    :D

    avatar

    04.04.2016. (10:28)    -   -   -   -  

  • Stilista

    Sad baš komentiram s bratom ovaj članak iz Bjelovarskog lista. Kao da nisam gledao istu utakmicu kao gospodin Ćuk. Samo da se zna, na poluvremenu je gospodin Ćuk otišao s utakmice. Toliko o tome koliko su Bjelovarski list ozbiljne novine i koliko su ti članci realni i vjerodostojni.

    avatar

    04.04.2016. (12:26)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Nista ti ne brini, Cuk mozda je po zvanju novinar, ali objektivnost i on zajedno u recenicu ne mogu niti pod razno, zato mu je zivotni doseg Bjelovarski list. S tim da tu ne umanjujem znacaj tog lista, jer po meni su to ok novine za nas kraj i podneblje.

    Naime, navedeni novinar pise po nalogu, barem kada se radi o nasem klubu, a po cijem nalogu, zakljucite sami.

    Inace, raritet je jedan dogadaj od prije tri godine, koji mozda vecina ljudi niti ne zna u Hercegovcu, dakle taj novinar je za 90-godisnjicu kluba nagradjen od NK Hajduka za izniman doprinos i sta ti ja znam....e sad koji je on to doprinos dao klubu isto tako sami zakljucite

    avatar

    04.04.2016. (13:22)    -   -   -   -  

  • kazo

    DI? JE? JASTUK???

    avatar

    05.04.2016. (08:02)    -   -   -   -  

  • Mangaff

    Hvala na podršci...dolazi nedjelja, nova bitka za obraz, čast i tri boda

    avatar

    05.04.2016. (08:30)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Kazo nema jastuka, jer je popularna pjevacica u zadnji tren odustala od nauma da prespava u Gudovcu.

    Naime, nakon koncerta istoj je sigurnosna sluzba dojavila da postoji mogucnost da se ponovno okupi ekipa Grobljana za utakmicu i da u nedjelju pohrle u velikom broju u Gudovac obzirom na vaznost iste, a kako na navijackoj sceni slovimo kao veliki jebaci, Maja je pobjegla u mrak sajma i nitko je vise nije nikada vidio.

    Najzalosnije je sto niti MUP ne moze objaviti potragu za njom jer sve slike od Maje koje su dostupne u javnosti sadrze enormne kolicine sminke na njenom licu, tako da nitko ustvari ne zna kako Maja Suput zapravo izgleda, jer je nitko nikada nije niti vidio bez sminke.

    avatar

    05.04.2016. (20:42)    -   -   -   -  

  • Shile

    MUP ima dovoljno i svojih problema

    avatar

    05.04.2016. (22:45)    -   -   -   -  

  • MUP

    Maja Šuput je otkrivena u Hercegovcu, ime pod kojim se predstavlja je Marjana Javurek. Kome je dužna jastuk neka joj se javi.
    Karamarko

    avatar

    06.04.2016. (08:05)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Vazna objavka za sumjestane nase male Opcine.

    Daklen,nas kapetan Shile na sveopce zadovoljstvo nas nekolicine i zalost preostalih zitelja Opcine je odbio po treci put napustiti rodnu grudu i roditeljsko ognjiste. I ne samo to,koliko su ozbiljne namjere da upravo u Hercegovcu svije svoje ljubavno gnijezdo pokazuje cinjenica da je upravo zgotovio reprezentativni objekat u dvoristu iza kuce,sjenicu gdje ce se probavati kiselisi koje pripravi od one svoje brajde od metar i pol.

    Otvorenje se planira sutra u 21h,svi ste pozvani i dobrodosli.

    Zivjeli

    avatar

    07.04.2016. (21:55)    -   -   -   -  

  • Čazmatrans

    Autobus za "Fešta kod Shileta" kreće iz Bjelovara u 15h, kartu subvencionira Općina Hercegovac. Požurite, ostalo je svega još desetak mjesta.
    Đuro Čazmatrans

    avatar

    08.04.2016. (08:01)    -   -   -   -  

  • Shile

    Dakle, iz prve ruke: doslo je do krivih informacija i to samo iz razloga sto se Old gotovo nikad ne konzultira s domacinom. Sjenica ne postoji, dakke NE POSTOJI, rijec je naime samo o natkrivanju dijela dvorista. I ne samo da je Old pobrkao kruske i jabuke u tom dijelu nego i s adresom feste. Naime, istoimeni gradi kucu u Hrastovcu s bazenom, da, dobro ste procitali, S BAZENOM i tamo je veceras festa u 21h, dodjite slobodno, otusirajte se doma (tko moze) i ponesite kupace gacice ☺kiselise nosim ja, pozdrav

    avatar

    08.04.2016. (08:47)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Kao i što sami vidite, komentara jos uvijek nema.....a zasto nema...jer se festalo do pol 1, tako da vecina ekipe s podocnjacima ceka kraj radnog vremena.....NO VRIJEDILO JE......

    avatar

    11.04.2016. (13:29)    -   -   -   -  

  • Stoperčić

    Znaci i trece poluvrijeme ste kvalitetno odradili :-D

    avatar

    11.04.2016. (16:19)    -   -   -   -  

  • Dole

    Bravo dečki, samo tako nastavit (sva tri poluvremena)

    avatar

    11.04.2016. (18:17)    -   -   -   -  

  • Stilista

    "Hajduk" Hercegovac-"Trnski" Nova Rača 10.04.2016.

    3 boda ostala u Hercegovcu!

    Odlična partija naših i zasluženo osvojena 3 boda. Lijep dan u Hercegovcu, tribine pristojno popunjene, dečki motivirani i nabrijani, a to nije moglo završiti nikako drugačije nego pobjedom. I prije utakmice bili smo favoriti, bez obzira na izjednačeno stanje na tablici. Već od prvog sučevog zvižduka se moglo pretpostaviti u kojem će smjeru ići utakmica. Iz prve prave akcije, Šotka je zbunio protivničku obranu jer je bio u zaleđu, Matej utrčao iza protivničke obrane i mirno poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu za rano vodstvo od 1-0. No tu naši nisu stali, pritisak se nastavio, igra je bila dobra, a prilike se redale. Sredinom poluvremena pritisak i dobru igru naših okrunio je Mlinarić za 2-0, što se na kraju pokazao i kao konačan rezultat. Do kraja poluvremena imao je Matej još dvije izgledne prilike za povećanje vodstva, ali prifalilo je snage i koncentracije u završnici. Gosti su pokušavali nešto, ali naši su jednostavno bili predobri da bi dozvolili neko iznenađenje. Drugo poluvrijeme gosti su stvorili nekoliko poluprilika, ali ništa što bi opasno ugrozilo naš gol, dok su naši stvorili nekoliko odličnih prilika, no lopta jednostavno nije htjela u gol. Bašljan dva puta, Matej, David glavom... Mogao je rezultat biti i puno uvjerljiviji, ali golman Trnskog je nekoliko puta odlično obranio naše udarce. Dobre i pravovremene izmjene, omogućile su neke rotacije u sastavu i da utakmicu mirno privedemo kraju. Kad se sve sagleda, opet je to lijepo izgledalo, kompletna obrana već drugu utakmicu vrlo sigurna i bez primljenog gola. Veza funkcionira, Ići sve bolji, Filip konstantno odličan, Šipka odigra svoje kapetanski. Mlinja konstantno dobar, još kad se uzme u obzir da ne može previše trenirati, a konstatno je opasan. Matej i Šotka se odlično razumiju i jako se dobro kreću, u nekoliko dodavanja mogu doći pred gol. I šećer na kraju, po meni danas igrač utakmice David Jurčević. Odličan u oba smjera, čvrst, pravovremen i odlično čita igru. Kad se sve to pogleda, siguran sam da dobar rezultat neće izostati ni u idućim utakmicama. Još jednom svaka čast svima i samo tako nastavite! Pozdrav do iduće nedjelje!!

    avatar

    11.04.2016. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...