a jel' bakalar sve bolji i bolji što je stariji !? mnoge svježije ribice bi imale štošta naučiti od ovih bakalara... i još nešto, obožavam bakalar, pečen, na brujet, na bilo, ma dobar je bilo kako...
29.03.2016. (13:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
kako vjetar sve brže i brže puše, pače duva.. vrlo skoro će biti još sušenog bakalara.. bakalarčići se već spremili za sušenje...
26.03.2016. (09:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Dobra ti usporedba.:)
26.03.2016. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MALI SUNCOKRET
"Ole"! :-)
26.03.2016. (14:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Najbolja reklama za sušeni bakalar u liku i djelu posjetitelja
Kube. Sritan ti Uskrs i uspješno bojenje jaja:))
26.03.2016. (18:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
evo još malo atmosfere sa histórico concierto de los Rolling Stones en Cuba, da nam zaigraju nožice ;0)
26.03.2016. (18:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Ma moš' ti njega sušit, močit, tlačit, mazit, pazit... al' on ti meni smrdi na crknutu mačku i gotovo...:)))
26.03.2016. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
Tko čeka taj dočeka!
26.03.2016. (21:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
@alkion, da ne bude zabune, govoriš o bakalaru? :0)))
28.03.2016. (20:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
A o čem drugo, MOD? Zar naš narod ne veli da riba od glave zaudara?!!!!
29.03.2016. (08:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
znaš da narod svašta veli, ali ja se ipak vodim onom da nije naodmet provjeriti ;0))
29.03.2016. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ŠTRACA
a jel' bakalar sve bolji i bolji što je stariji !?
mnoge svježije ribice bi imale štošta naučiti od ovih bakalara...
i još nešto, obožavam bakalar, pečen, na brujet, na bilo, ma dobar je bilo kako...
29.03.2016. (13:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...