Imam i ja ove "dvostruko srcaste" Lijepa zabava :)
20.03.2016. (21:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Praline su uspijele, ja nemam zamjerke, ko je kriv bjelosvjestskim tvornicama da neznaju pravit praline sa rupama. Ali meni je ta cikolata koju ti koristis za razne skastice njdraza onako i nikako mehanicki ili termicki obradjena, najlipsa cikolata na svitu i okolici. Cikolata za prave gurmane, evo sad cu bas smazat porciju. :-D
20.03.2016. (21:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Domenico, oni koji su probali, nisu ni spomenuli rupe :-)
Lastavica, samo osobna dostava :-)))
samo za franju, kad stalno vičeš da nije slatko ! strah me kritike ;-P
lion queen, dovoljno :-)
modrina neba, ove smiješ i jesti. nemaju šećera :-)
V, aha, svidjelo se i meni :-)
prozirni, pa znaš da su žene majstori za komplikacije. tako i ja, zašto ne zakomplicirati kad se može ;-)
dnevniklijepeplavuše, to je zbog one tvoje palačinke od neki dan :-)
marionetta, treskala sam, al je bilo puno badema. znam da ću morati ponoviti ( na sreću ), al ću onda malo čačkalicom promiješati :-) p.s. vidjela sam u plodinama one četvrtaste kalupe na razvlačenje za koje si me jednom pitala :-)
21.03.2016. (07:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš su medena srčeka! Kad bi umjesto maraskina stavila aromu mente dobile bi okus After eighta, bilo bi vrlo interesantno poigrati se s tom idejom Zvonka! Nemam kalup, pa ćeš ti morati napraviti pokus :) Pozdrav!
21.03.2016. (20:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jako volim After eight, ali kako izbjegavam sve umjetno, bavim se mišlju da u iduće gurnem višnju :-) a mogućnosti je bezbroj kad imaš osnovni recept, a ovaj je zbilja dobar.
21.03.2016. (21:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Šteta što im je rok trajnosti kratak...pola sata :))
20.03.2016. (18:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
najbolje su .... rupe !.... :)
tribala si kitati ...ili išlajfati.... maaa neman ja ništa protiv rupa !... :)))
20.03.2016. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
White Lilith
proljetni pozdrav čokoladna:)
20.03.2016. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Bija bi đir da imaš neke kalupe u obliku gaštrapana
20.03.2016. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Zvone mi danas, a ono, NE donosi poštar praline od tebe, zamisli!
20.03.2016. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
i manje, meco, i manje :-)
el D, ko te ne zna, skupo bi te platio ;-P
Lili, ovo baš, ali baš, diže ! :-))))))
Freš, i što, prvo bi mu odgrizao rep ... ili glavu ... ;-P
Lastavica, ma vidi ti tog bezobraznog poštara ! pojeo ih je ! ;-)
20.03.2016. (18:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
kad more bit oni ementaler sa rupaman .. ča ne more i čikolata na rupe :))))
a kumpanjo bi šmirgla, kitava :))))
20.03.2016. (19:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
I ja mislim da je to uradio, drugi put nemoj slati poštom!
20.03.2016. (19:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Znaš šta, kad ću ja jednom probat te tvoje slastice. Ovako preko ekrana samo me mamiš.
20.03.2016. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
mljacc, a što drugo :)
20.03.2016. (20:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
odlično ali ja sam s tim prestala...samo još gledam:))
20.03.2016. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Imam i ja ove "dvostruko srcaste"
Lijepa zabava :)
20.03.2016. (21:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Praline su uspijele, ja nemam zamjerke, ko je kriv bjelosvjestskim tvornicama da neznaju pravit praline sa rupama.
Ali meni je ta cikolata koju ti koristis za razne skastice njdraza onako i nikako mehanicki ili termicki obradjena, najlipsa cikolata na svitu i okolici. Cikolata za prave gurmane, evo sad cu bas smazat porciju. :-D
20.03.2016. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
....i u meni nemir...koji ti ovakvim postovima dodatno potpiruješ, hahaha:-))
21.03.2016. (07:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta
jesi li treskala kalupićima da izađe zrak? :)
morat ćeš ponoviti, žao mi je...
21.03.2016. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Domenico, oni koji su probali, nisu ni spomenuli rupe :-)
Lastavica, samo osobna dostava :-)))
samo za franju, kad stalno vičeš da nije slatko ! strah me kritike ;-P
lion queen, dovoljno :-)
modrina neba, ove smiješ i jesti. nemaju šećera :-)
V, aha, svidjelo se i meni :-)
prozirni, pa znaš da su žene majstori za komplikacije. tako i ja, zašto ne zakomplicirati kad se može ;-)
dnevniklijepeplavuše, to je zbog one tvoje palačinke od neki dan :-)
marionetta, treskala sam, al je bilo puno badema. znam da ću morati ponoviti ( na sreću ), al ću onda malo čačkalicom promiješati :-) p.s. vidjela sam u plodinama one četvrtaste kalupe na razvlačenje za koje si me jednom pitala :-)
21.03.2016. (07:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta
u Plodinama? ok... morat ću se zaletiti...tnx.
vidila sam i ja u Tommy-ja ali su bili mali.
21.03.2016. (08:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
meni ove praline pare ementaler
21.03.2016. (09:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
sve ce to zeludac tastopiti!
21.03.2016. (10:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Istjeraj nemir
21.03.2016. (14:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hawkeye1306
-
ja volim rupice...i u čokoladi
pozdravić iz srca
-
21.03.2016. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
marionetta, iskreno, ne znam ni ovima veličinu, al nije na odmet pogledati :-)
Vlad, a nepce uživati :-)
Euro, jesam ;-P
hawkeye, i ja. one u siru :-)
21.03.2016. (19:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Baš su medena srčeka!
Kad bi umjesto maraskina stavila aromu mente dobile bi okus After eighta, bilo bi vrlo interesantno poigrati se s tom idejom Zvonka!
Nemam kalup, pa ćeš ti morati napraviti pokus :) Pozdrav!
21.03.2016. (20:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
jako volim After eight, ali kako izbjegavam sve umjetno,
bavim se mišlju da u iduće gurnem višnju :-)
a mogućnosti je bezbroj kad imaš osnovni recept,
a ovaj je zbilja dobar.
21.03.2016. (21:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Ufffff Zvonkaaa!!!
:)))
22.03.2016. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...