Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • jelen

  Interesantno. Prijateljica se lani preselila u Krakov pa ćemo valjda ići kod nje napiti se i na povratku prokrstariti Visoke Tatre... iako trebali bi i u Bjelovješku šumu ići gledat bizone, ali to je daleko.

  avatar

  20.03.2016. (20:02)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Zanimljivo je. Oni bar prosvjeduju, a naše možeš gaziti, ubijati, ponižavati, maltretirati..... i ništa... sve stoički trpe, ni a ni be... čudan neki narod smo mi Hrvati, baš čudan. Zato i je sve u banani. Da imam manje godina, otišla bih nepovratno u neku od zemalja s visokim ND-om i ne bi mi palo na pamet žaliti za Hrvatskom. Vraćala bih se samo na ljetovanja i turističke ture. Ionako stranci više vide od Hrvatske, nego mi domaći, kad nemamo novaca ni za obično kulturno uzdizanje, kamoli za ljetovanja i zimovanja po našim hotelima.

  avatar

  20.03.2016. (21:11)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  @j: preporučam vožnju na Miszkolc, Poprad i onda na Stari Smokovec (zanimljiva je i ruta preko Rimavske Sobote), tamo se može poći na šetnju nekud u brdo. U PL prijeći na Lysoj Polani i na Krakow via Zakopane (obavezno prošetati, npr, na Morskie Oko).
  @lq: da, prosvjeduju, to im ide dobro. Mislim da ti "godine" nisu dobar izgovor, kako im sjajno ide u Lijepoj Njihovoj mogla bi uskoro poći trbuhom za kruhom i ti, sada ili u mirovini, a ne samo "mlađarija". Model koji opisuješ je ono što ja primjenjujem, i moj želudac jedino tako izdržava novokomponiranu HR, Bože, Milanoviće, Karamarke, Mamiće i Bandiće i one koji bi to rado bili: tamo odlazim samo na odmor. Jako dobar model, i ne mislim ga mijenjati. Odem k sebi doma južno i sjeverno, sretnem par dobrih ljudi. Ostalo... sretno vam bilo.

  avatar

  21.03.2016. (18:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...