Komentari

mojakurukshetra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Atma

    He he, stalno ista sranja

    avatar

    19.03.2016. (23:35)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    i ja planiram uskoro rastrčati svoje kotačiće :-)
    dobro ti kaže frendica... probaj sa seksom. on nas dovodi u balans, razbistruje misli, tjera osmijeh na lice, a i hormoni se bolje preklapaju. kada se dogodi nešto seksa i druge stvari se pokrenu, a možda ćeš imati i dovoljno smirenosti za meditaciju :-)

    avatar

    20.03.2016. (00:19)    -   -   -   -  

  • Atma

    Haha, nije da se ne slažem što se tiče balansa, hormona itd. no nažalost nije mi period za biti s nekim, a nisam baš od onih koji vole tek toliko s kim god. Ah complicated :D

    avatar

    20.03.2016. (00:51)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    lijepu Cvjetnicu ti želim :)

    avatar

    20.03.2016. (10:16)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Cijeli život sam imala otpor prema crkvi, iako sam rođena kršćanka, što znači da to nisam birala, već mi je nametnuto. Radom na sebi pa i zvučnoj gong kupki (imam i post o tome ), sve više dolazim do svoje istine i konačno prihvaćam da nije bitna religija ni oltar ni crkva, već vjera i ljubav. Ova premišljanja i sumnje kod tebe nisu ništa, osim već poznate borbe duše i ega.
    Lako se vratiti u stara uvjerenja među nesvjesnom masom, ti to očito nisi.
    I da, spoznavši i upoznavši sebe, nemam problema ni sa institucijom crkve ako osjetim prisustvo boga, bezuvjetne ljubavi, iako radije biram svoje zahvale, meditacije i molitve u tišini. Ne treba me se vidjeti, bitno je da me se osjeti, upravo kroz ovo dizanje o kome pričaš, o podršci drugome kad padne jer i mene uvijek netko podigne, dotakne.
    Malo si zastala, ali krenut ćeš dalje, sigurna sam, sve je to normalno.

    avatar

    20.03.2016. (10:29)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    naravno da se to ne radi "tek toliko s kim god"... to je onda kao zadatak, posao, obveza. samo, ne odbacuj... kao, ne treba mi to :-))
    možda se i sretnemo u rastrčavanju kotačića, a ni ne znamo :-)

    avatar

    20.03.2016. (12:01)    -   -   -   -  

  • andriano01

    ovako duge postove ne pišu više ni u S. Koreji

    avatar

    20.03.2016. (12:31)    -   -   -   -  

  • ~Confidant~

    Danas mi je kolega rekao - you're overthinking it. možda je to odgovor na sve. Previše mislimo i dumamo, a uopće nije došlo do toga nečega. Kako rješavati problem koji se nije ni dogodio? Suludo je. Znam ja to, kad testiram. Čoeče, predvidjeti sve i jednu moguću idiotariju koji bi korisnik mogao učiniti? Fakin imposibru. Što će reć - možda i mi to pokušavamo. Stalno testirati život. Vidjeti koja je ispravna opcija. Koji je bug u sustavu. Al ono što je najčudnije - naš sustav zbog toga nikad ne krene u produkciju. Stalno smo u testnom modu. Isprobavamo, reklamiramo, isprobavamo, reklamiramo... i jako malo koristimo....

    avatar

    21.03.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • Atma

    Da, mi puno mozgamo, a ne prepuštamo se. To mi frendica svako malo govori. Ja isto...ako nisam sasvim absorbirana u to raspoloženje, odmah mozgam, primjećujem, zamjećujem, postavljam teorije, zaključujem, odlučujem....u umu smo skroz. Zakurac sve dok mozgamo.

    avatar

    22.03.2016. (01:33)    -   -   -   -  

  • ~Confidant~

    He, vjerojatno zato što i ti i ja imamo uvjerenje da POSTOJI ispravan način, a mi ga iz nekog razloga ne radimo. No ako i postoji, a mi se tako jako opiremo, kaj to znači? :D

    avatar

    22.03.2016. (08:06)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    ............. I zašto se naprosto ne mogu zadovoljiti jednom filozofijom, nego mi iskoči druga, pa se pojavi treća, ............. :)

    Postoji vrijeme djelovanja, vrijeme akcije, a bome i vrijeme mirovanja, puštanja da to što sadimo raste u svom tempu i diše svojim ritmom.
    Ono vrijeme kada nam se ništa ne čini dovoljno dobro,kad svaka praksa ima manu,kad svaka riječ zvuči ko šuplja fraza, kada smo sami sebi bljutavi, bezlični i jednostavno ni do čeg nam nije.
    Ali, to je tako i nema nikakavog smisla pokušavati preskočiti ili ubrzati bilo koji od ta dva modusa, aktivni ili pasivni.

    A seks?
    Samo ako se spontano dogodi, bez kalkulacije, 'jer ga treba biti' , samo ako se vama oboma upravo i baš hoće.
    Inače spada u kategoriju duvana i pive. Šopingiranja i bilo kojeg drugog bijega i zaborava.

    avatar

    22.03.2016. (13:49)    -   -   -   -  

  • Atma

    @Confidant- da, ja stalno tragam za Apsolutnom Istinom, ali ograničenost mog materijalnog uma sažima i taj pojam. Ironija, heh.

    @Coprnjica- imaš pravo. Zapravo, uvijek sve treba pustiti jer je uvijek onako kako može i treba biti i nikako drugačije, no ja očito imam problem s ovom fazom. Malo žešći.
    A ovo za seks, ma to su riječi moje frendice, ja sam u potpunoj fazi indiferentnosti i soliranja, tako da mi to nije ni u popisu opcija :D

    avatar

    22.03.2016. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...