annaboni, umjesto Orea možeš koristiti obične čajne kolutiće. Žao mi je, ali orehnjaču nemam u planu za ove blagdane. Posebno za tebe ću je uskoro napraviti, ali za sutra pripremam ukusnu pincu na moderniji način. Možda ti se dopadne :) mecabg, ako voliš čokoladu, navali :)
24.03.2016. (09:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čokolada nas s lakoćom stavlja na kušnju. Mali je problem da je ona manje kvalitetna nekako prirodno finija. Da bi pratili trendove i ono što će uvijek reći znalci, u tamnoj uživa tko je poznaje ;)
P.S. Ja nisam tako izbirljiv, pa mi je dobra i ona obična za kuhanje, kao i one skroz jeftine šećerne table.
24.03.2016. (22:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
U slast :)
24.03.2016. (07:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
poezija okusa... divna... :)
24.03.2016. (07:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
preodlicno...
Sretan ti uskrs..
24.03.2016. (08:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dinaja, mijenjam kolač za jednu tvoju prekrasnu pjesmu :)
Euro, sretan Uskrs i da nam svako jutro i nadalje činiš veselijim :)
24.03.2016. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Imam još malo pravih malina, taman za Uskrs:))
24.03.2016. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Ma....tebe volim, ali s OREOM neću više....Ja bih orahnjaču po tvom receptu. To je moja "muzička želja "
24.03.2016. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
annaboni, umjesto Orea možeš koristiti obične čajne kolutiće. Žao mi je, ali orehnjaču nemam u planu za ove blagdane. Posebno za tebe ću je uskoro napraviti, ali za sutra pripremam ukusnu pincu na moderniji način.
Možda ti se dopadne :)
mecabg, ako voliš čokoladu, navali :)
24.03.2016. (09:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Njam, izvini, nemam vremena, grickam, njam....
24.03.2016. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Gdje nam danas letiš Lastavice?
24.03.2016. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Danas neću fotkati, pokušat ću da mi let bude više odmor :)
24.03.2016. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Samo za dušu, uživaj :)
24.03.2016. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
mmmm....odlično!!!
24.03.2016. (20:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Čokolada nas s lakoćom stavlja na kušnju.
Mali je problem da je ona manje kvalitetna nekako prirodno finija.
Da bi pratili trendove i ono što će uvijek reći znalci, u tamnoj uživa tko je poznaje ;)
P.S. Ja nisam tako izbirljiv, pa mi je dobra i ona obična za kuhanje, kao i one skroz jeftine šećerne table.
24.03.2016. (22:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Milka ili Dorina čokolade su moj izbor!
25.03.2016. (07:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...