Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    04.03.2016. (20:51)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Demokracija nije prirodna čovjeku, stoga ju ljudi osujećuju. Kako to izgleda kod nas? Suveren RH je narod, a svoje pravo odlučivanja predao je predstavnicima. Što čine predstavnici? Priskrbljuju si privilegije uzdižući se iznad naroda. Zakonskom regulativom, koju oni stvaraju, podupiru si nadmoć s dugoročno trajnim parazitiranjem. Potporu im daje pravosudni stalež nagrađen visokim nadnicama. Svaki zahtjev za pravednošću odnosa samelje se u raljama paragrafa i vremena (sudstvo, vrhovni i ustavni sud). O izvršnoj vlasti s represivnim aparatom ne treba trošiti riječi.
    Rezultat je sve veća polarizacija u narodu, kako ekonomski, još gore egzistencijalno, jer pohlepa za demokratskim mjestom moći ide preko novca, a novac do svoje izdržljivosti davat će - narod, masa, vreća bez dna. Pa tako imamo 350 tisuća blokiranih, a 20 tisuća luksuzno bogatih koji gravitiraju isključivo metropoli. Zagrebački pašaluk.
    Jasno je kako ovaj smjer nije održiv, ali dok traje - traje. Do slijedeće akumulacije kapitala. Stoga, kao što u Životinjskoj farmi svinje čuvaju psi, svaka vlast se oslanja na policiju, legitimnu silu protiv naroda, kako proces stjecanja imovine u mandatu ne bi bio narušen.

    avatar

    05.03.2016. (17:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...