Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • double-trouble

    takva sam ti i sama:-)
    baš danas razmišljam o tim ugaslim očima.
    ulovila sam se da mahnito pogledavam u susrećuće oči, ne bih li primjetila barem natruhe bljeska i smiješka, ali čini mi se da me gledaju više kao neku ludaču, nego nekoga s kime bi se mogli barem okrznuti pogledom :-)
    a ne pati me ova pizdarija koju ti imaš... hmm, mora onda da je u njima falinga :-))

    avatar

    03.03.2016. (21:18)    -   -   -   -  

  • Lou Salome

    Ima jedna, mislim da zvuči ovako "bez akcije nema reakcije".... E, sad, ovisno o ne znam ni sama čemu, ponekad se nađem u situaciji da naprosto osjećam kako aktiviram oči koje susrećem u prolazu. Jeli to zvjezdana konstelacija povoljna taj dan, ili, jednostavno, crpim snagu iz onog što čuči u meni, ne znam. Drugi puta, pak, osjećam da sam nevidljiva kao i oni koji prolaze kraj mene, kroz mene. A bilo je vremena kad se nikad nisam osjećala tako. I kad su se oči uvijek susretale.

    avatar

    04.03.2016. (11:21)    -   -   -   -  

  • j.

    Daljina može biti cilj, ali ne i sredstvo, jer nema mjesta dovoljno dalekog ako nisi otvorio novi list u srcu. Sve oprostio, prihvatio da je taj ishod bio jedini moguć i pripremio se na novo.
    U raskidima je malo krivaca a previše svetaca. A u stvarnosti ne postoje ni jedni ni drugi, nego samo ljudi koji jesu ili nisu spremni na kompromise.
    Nije bez vraga gospon Humphrey onomad zazivao prijateljstvo kao početak utjehe, jer - ne zaboravi: ljubav je kao sjena - ako trčiš za njm, nećeš je nikada stići; ako joj okreneš leđa, slijedi te neprestano. A ako tražiš nešto drugo, a ne ljubav, bit će ti najjeftinije da to platiš:)
    Pozdrav!

    avatar

    04.03.2016. (12:00)    -   -   -   -  

  • dupla_ljuta

    Poistovjetio sam se s tvojom mukom. Imam istu priču o bivšoj i motoru samo što se moja razvukla na dvadeset godina. Tu si u prednosti. Imaš još mjesec, dva da složiš motor pa se javi za zajedničku vožnju.

    avatar

    04.03.2016. (18:33)    -   -   -   -  

  • SarahB.

    Eh vršnjače. Tu zvijezdu u očima moraš zapaliti sam. A nikako ne
    ( očajnički ) tražiti onu neku, koja će ti pomoći da sve s bivšom prebaciš u ropotarnicu prošlosti. Klin se klinom ne izbija, kad se radi o takvim stvarima. To već znamo, veliki smo. Prvo moraš probuditi zvijezde, al sam.
    Utješno je to da su samo zaspale.
    A motor, motor je odličan početak. Sloboda, divljina, vjetar u kosi i ušima.
    I sama nešto slično planiram ovog ljeta.
    Znam o čemu lupetam tu na kompu. :-)

    avatar

    04.03.2016. (20:28)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Sve ide iz nas, vjerovali ili ne. Prošlost ostavi iza sebe, sudjeluj u kreiranju sadašnjosti. A motor? Motor ti je odličan mamac, znaš da ženske vole takve frajere. Samo pozitivno, mlad si, imaš volju, želju.

    avatar

    05.03.2016. (11:45)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Jel ovo 1971. godište? Jer riječi kao da je pisao netko tko ima 23 godine. Voziti autom pored kuće bivše? Ma, ne... Sve je onako kako treba. Sendviči, još bolji motor u budućnosti, još bolje vožnje. S onom koja ima svjetlo u očima. Sigurno! ;-)

    avatar

    05.03.2016. (15:57)    -   -   -   -  

  • Mela

    Proći će. Što prije složi motor, jer ljeto je blizu.

    avatar

    05.03.2016. (21:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...